Yüzük takıntısı

Ya bu arada bence şıklık olarak bakarsak yüzük gerçekten hoştu. Ama 3bin euro kazanıp 5bin tlye aldıysa sorardım yani neden diye🙄 ama insan sevgilisinin huyunu bilir yani, neden ucuz aldığını biliyor olmanız lazım. Bunun sebebinden emin değilseniz asıl o problem. İnsan sevgilisi cimri mi, değer mi vermiyor, parası mi yok yoksa bu işlerden hiç mi anlamıyor ayrimini yapabilmeli bence.

Bu arada işin şakası yüzüğe bakarsak Eser Yenenlerin karısına aldığı yüzüğü mutlaka duymuşsunuzdur:KK70:
Adamın parası mı yoktu, bence güzel bir yüzük alacak kadar vardır diye düşünüyorum.
Normal hayatta nasıl adamın harcamaları? normalde bonkörse bir yüzük için ilişki harcanmaz.
Erkek bu seçememiş olabilir, aldığı mağazada diğerleri olmayabilir ucuzu da güzel görünmüş olabilir.
Dediğim gibi normalde nasıl biri o önemli

sorma 😂😂😂 gercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…

3000 euro öyle vay vay vay diyecek kadar büyük bir maas degil ki. Büyük taş istiyorsan kendine al. Problem nerde ? Hava atamamak da mi?

3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…
0,04-0,05leri biz arkadaşlarımıza yakınlarımıza hediyelik alıyorduk. Evet gerçekten çok küçükmüş. Ama ben bunu bana layık gördü kafasında bir insan değilim. Benim değerimi başkaları belirleyemez. Onu beğenmiş, onu almış. Bazıları da cahil olurlar böyle hususlarda yönlendirilmeleri gerekir.

Söylediniz mi sevgilinize?

Bir de ben yüzüğünü küçük bulmayan hatun görmedim şimdiye kadar :) bir -iki tanıdık sonradan nohut büyüklüğünde olanlardan aldırdı bu gazla.

@leylanurr_23 az evvel maaşını gördüm. Yurt dışı şartlarında euro olarak geçim için yeterli mi bilmem ama Türkiye için düşürsek oran orantı yaptığında bence yüzük değeri daha yüksek olabilirdi.
Bu bakış açısı ile ilgili kimi takıya önem vermez kimi verir siz ne istiyorsunuz?
Beklentiye göre değişir.
Sevgili ama evlilik için atılan adımlar ve sonrasında diğer aşamalar gelecek sonuçta. Gelip geçici olarak bakmamak lazım onu düşününce daha farklı şeyler düşünüyor insan.

5.500 tl ye pırlanta yüzük mü varmış ben şok. Altın kısmı zaten o kadar eder. Pırlantası için para kalmıyor yaw. Yüzüğü görmediğim için bir şey diyemiyorum ama bana da uyduruk gibi geldi. Ayrıca maaşı da iyiymiş bilemedim yani.
Yüzükten ziyade normalde cimri midir size eli açık verici midir ona bakın

Merhaba Hanımlar günaydın,

Dün evlilik teklifi aldım, çok mutluydum, eve geldim annem “yüzüğe bak küçücük” dediği andan beri içim içimi yiyor. Benim pek bir bilgim yok o konularda, aranızda anlayan bir kişi varsa bana yardımcı olabilir mi. Sevdiğim beyin maddi durumu kötü değil, ortalama. Bi yandan diyorum para her şey değil bi yandan da “beni bu küçük yüzüğemi laik görmüş en mini pırlantayı almış ” diyorum. Bide bana dediki “Aslında daha büyük taşlı alcaktım ama sen biraz sakar olduğun için hemde parmakların küçük olduğu için bunu seçtim” sakarlığım doğru evet ama parmaklarım sosis gibi😂😂😂😂 Bana bi abla gibi tavsiye verin 😥
Seni laik cagdas modern gormus. Daha ne istiyon öp basina koy.😐 laik ne demek ögren bence yuzukten daha önemli

Evliyim. Hiç bir aşamada maddi çekişme, en cok gösterişi ben yaparim, çekişmesi yaşanmadi.

Kuzenim oldukca varlıkli bir adamla evlendi mesela ama teklif aldigi yuzugu adamin maddiyatina kiyasla kucuk kaliyordu kimse agzini acmadi kuzenim de dahil neden açalim?
Evlendikten sonra daha buyuk pirlantalari oldu. Altina spor araba çekildi vsvsvs daha bir suru seyler.

Pirlanta boyutundan kavga cikaran, el alemle yarişmaya calişan biriyle anca taksitle borcla bunlari yapmaya calisan erkekler evlenir. Azicik mantikli biri direkt birakir oyle birini.
Son cümle ne alaka taksitle borçla bunları yapmaya calisan erkek evlenir ne alaka sizin ne zaman konularda yorumlarınıza denk gelsem zaten her zaman alakasız yorumlarınız var ve kocanızi övüyorsunuz sürekli komik bir şekilde

Bu ne aç gözlülük anlamıyorum.Adamin şu konuşmadan haberi olsa olsa koşarak uzaklaşması lazım.Esim evlenme teklif ettiğinde çok küçük sayılmayacak bir tek taş almıştı boyutuna falan hiç bakmamıştım o zaman.Aradan 8 sene geçti bazen şu yüzüğü değiştirelim biraz daha büyük bisey bakalım diyor elini sürdürmüyorum çünkü benim için hatırası var.insanlarda niye hic maneviyat kalmamis.
Bugun yüzük beğenilmez yarın ev, eşya ondan sonrasi mahkeme yolu.
Kolay gelsin...
Eşinizin ona parası yetiyordur o zaman onu seçip beğenip almıştır, bu yüzden sizin için özeldir. Ancak bu adam azmedip en ucuzunu bulmuş gibi, burda baştan bir maneviyat hissi yok zaten, yüzüğü takacak kişiden de bu durumda maneviyat beklemek saçma. İnsan biraz özen istiyor.

sorma 😂😂😂 gercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…
E yuh 200 euro bile verememiş yüzüğe, ben o parayı bi spor ayakkabıya harcıyorum.

Sevgilim 3000 Euro maaş alıyor hala aynı şeyi mi duşuneceksiniz diye sormuş,aynı durumu yaşadigimi ve aynı şeyi duşunmeye devam ettiğimi söyledim, gayet benim durumumla alakası var yani.
Belki gereksiz bir yüzük için çok para dökmek saçma geliyordur çocuğa da bana da öyle geliyor çünkü. Kızın cocuktan yüzük için ayrilmayacagini hepimiz biliyoruz bence o yüzden fazladan yorum yapmaya gerek yok😂😂
Aynı şey değil. Karşılaştırma yaptığınız durum aynı şöyle; siz erkek arkadaşınıza ben elma istiyorum avokado alma demişsiniz o da size elma almış. Konu sahibi avokado istiyormuş ama ona elma alınmış ve bundan memnun olmamış ama siz diyorsunuz ki ne var bunda ben elma istedim bu çok normal. Daha nasıl basite indirgeyebilirim bilemedim 🤷🏻‍♀️

@leylanurr_23 az evvel maaşını gördüm. Yurt dışı şartlarında euro olarak geçim için yeterli mi bilmem ama Türkiye için düşürsek oran orantı yaptığında bence yüzük değeri daha yüksek olabilirdi.
Bu bakış açısı ile ilgili kimi takıya önem vermez kimi verir siz ne istiyorsunuz?
Beklentiye göre değişir.
Sevgili ama evlilik için atılan adımlar ve sonrasında diğer aşamalar gelecek sonuçta. Gelip geçici olarak bakmamak lazım onu düşününce daha farklı şeyler düşünüyor insan.
Avrupanın hangi ülkesinde olduğuna göre değişir. Ama bence almanya hollanda gibi ülkeler için az bir maaş. Aylık 2000 euro net kira, fatura gibi masraflar oluyor zaten. Ama bi yandan da 200 euro bile etmeyecek bir yüzük almak da saçma azcık dişini sıkıp para biriktirebilirmiş.

Avrupanın hangi ülkesinde olduğuna göre değişir. Ama bence almanya hollanda gibi ülkeler için az bir maaş. Aylık 2000 euro net kira, fatura gibi masraflar oluyor zaten. Ama bi yandan da 200 euro bile etmeyecek bir yüzük almak da saçma azcık dişini sıkıp para biriktirebilirmiş.
İşte artık ölçüp biçip konu sahibi karar verecek🌸

Eşinizin ona parası yetiyordur o zaman onu seçip beğenip almıştır, bu yüzden sizin için özeldir. Ancak bu adam azmedip en ucuzunu bulmuş gibi, burda baştan bir maneviyat hissi yok zaten, yüzüğü takacak kişiden de bu durumda maneviyat beklemek saçma. İnsan biraz özen istiyor.
Adamın şartlarını biliyor muyuz bilmiyoruz.Belki borcu var belki ev araba vs alacak birikim yapıyordur onunda ona ayıracak bütçesi o kadardır.
Konu sahibi için söylemiyorum yanlış anlasilmasin ama hayatı boyunca çeyrek altin sahibi olamamış insanlar elin adamından 1 karat pırlanta bekliyor.Ne güzel dunya

Aynı şey değil. Karşılaştırma yaptığınız durum aynı şöyle; siz erkek arkadaşınıza ben elma istiyorum avokado alma demişsiniz o da size elma almış. Konu sahibi avokado istiyormuş ama ona elma alınmış ve bundan memnun olmamış ama siz diyorsunuz ki ne var bunda ben elma istedim bu çok normal. Daha nasıl basite indirgeyebilirim bilemedim 🤷🏻‍♀️
O zaman ayrılsın tektaşım büyük değil diye, yapacak bişey yok😄😄

X