Yüzük takıntısı

Adamın yerimde olsam evlilik teklifi etmezdim

Yüzüğün fotoğraflarını kaydedenler muhakkak vardır çıkartmaya utanıyorlardır sadece H HaslanmisPattis aldın mı foti

Bu ne aç gözlülük anlamıyorum.Adamin şu konuşmadan haberi olsa olsa koşarak uzaklaşması lazım.Esim evlenme teklif ettiğinde çok küçük sayılmayacak bir tek taş almıştı boyutuna falan hiç bakmamıştım o zaman.Aradan 8 sene geçti bazen şu yüzüğü değiştirelim biraz daha büyük bisey bakalım diyor elini sürdürmüyorum çünkü benim için hatırası var.insanlarda niye hic maneviyat kalmamis.
Bugun yüzük beğenilmez yarın ev, eşya ondan sonrasi mahkeme yolu.
Kolay gelsin...

yetersiz hissetmekte haklısın çünkü daha büyük alacaktım ama sakarsın diye almadım falan demiş
yani daha büyüğünü alacak durumu var ama senden dolayı almamış
daha fazla para harcamaya değer bulmamış seni. erkekler sevdikleri kadınlara yağdırır . borca bile girer yahu
yalnız şu da var senin kendi maddi durumun nasıl ? sen zengin bi kadın değilsen
bu adamdan ayrılsan daha zengin bi adam seninle olur mu mesela ?
çünkü zengin bi erkeğin hayatına girmek için ekstra bi özelliğinin bi farkının olması lazım
ya çok çok güzel olacaksın ya da diğer kadınlardan sahiden gözle görülen, hissedilen farklı bi yanının olması lazım
aksi halde bu maddi durumdaki bi adamdan daha yükseğini zor elde edersin
eğri oturalım doğru konuşalım

şahsi fikrim ben önem vermem böyle şeylere, sen önem verdiğin için söylüyorum
ben sevdikten sonra anahtar halkasını bile saklarım ömrümce , maddiyatı da 2 akıllı insan olarak kafa kafaya verip düzeltiriz
çevremde böyle çok örnek var . hiçbir şeyleri yokken evlenip beraber yoktan var eden, refahlarını artıran çift dolu yani gözlemlediğim . yakın çevremde .

Pırlanta yüzük nasıl 6 bin olabiliyor ki boyutu da iyi demişler, düşündürücü geldi

Standarttan bir tık küçük bagetlerdendi. Ama konu o değil gayet güzel bir yüzük ama örneğin sevgililer gününde alınsa.

Annenin dediği gibi boyutu küçükten ziyade ucuza kaçıldığı belli. Ama damat adayının durumuna göre değerlendirilmesi şart işte o kısmın da.

Ayrıca 6 değil 5490 küsür lütfen sjdjsjs

Tarayıcı geçmişimden bulup yüklicem B Boniva

Marka fln görünmüyor diye düşünüyorum.
Bulduğum buydu, konu sahibi de değil demedi bilemiycem artık bu mudur değil midir?

Eklentiler

• IMG_20240317_181658.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 166
sorma gercekten beni dövmekten beter ettiler. Acik söylüyorum biz yurt disinda kaliyoruz maas olarak 3000€ aliyor ve yüzügü Istanbuldan aldi, SIMDI HANIMLAR TEKRAR SORUYORUM SIZE????? bakalim simdide görgüsüz, umarim ayrilir vs dermisiniz, yeter ya gercekten. Ister istemez her kadinin icinde vardir bu. Belki ben abarti seviyorum size ne? Sadece sizin düsüncelerinizide dinlemek istedim agzima s‘‘tiniz yahu!! 3000€ maas al git Istanbuldan 0.04 + 0.05 karat yüzük al bakalim simdi ne cevap vereceksiniz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…