- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
-
- Konu Sahibi mervesssss
Boyutu önemli değil kiBilmiyorumben de yorumlarda gordum biri bulmus modeli galiba ama ayni sey olmayabilir belki sahtesidir.
Cunku boyutu gayet normal diyenler olmuş. 6bin değildir belki o fiyata bisey kalmadi pek zaten.
Adamın yerimde olsam evlilik teklifi etmezdimMerhaba Hanımlar günaydın,
Dün evlilik teklifi aldım, çok mutluydum, eve geldim annem “yüzüğe bak küçücük” dediği andan beri içim içimi yiyor. Benim pek bir bilgim yok o konularda, aranızda anlayan bir kişi varsa bana yardımcı olabilir mi. Sevdiğim beyin maddi durumu kötü değil, ortalama. Bi yandan diyorum para her şey değil bi yandan da “beni bu küçük yüzüğemi laik görmüş en mini pırlantayı almış ” diyorum. Bide bana dediki “Aslında daha büyük taşlı alcaktım ama sen biraz sakar olduğun için hemde parmakların küçük olduğu için bunu seçtim” sakarlığım doğru evet ama parmaklarım sosis gibiBana bi abla gibi tavsiye verin
Boyutu önemli değil ki
Silinen mesajlar geri gelmiyor muyduBiliyorum beraklik, renk virt zirt var yine de cok az fiyat.
Normalde foto silmek yasak aslinda.Silinen mesajlar geri gelmiyor muyduMune hanım
Göremedim diye üzüldün dimiNormalde foto silmek yasak aslinda.
yetersiz hissetmekte haklısın çünkü daha büyük alacaktım ama sakarsın diye almadım falan demişbukadar linclemenizi anlamiyorum, bi arkadasin burda yazdigi gibi gözümüze koca koca taslar 1000 tane güller sokuyorlar insan ister istemez kendisini yetersiz hissediyor!!! E bide kendi annenden öyle birsey duyunca insan daha cok düsünüyor! Kusura bakmayin ama beni lincleyin diye degil beni iyi hissetirecek seyler söylersiniz, annemin dediklerini sacma bulup bakma sen ona tarzi bir seyler demenizi beklerken bi anda beni böyle linclemenizi gercekten anlamiyorum! Annemin psikolojik rahatsızlığı var zaten sürekli her seyi kendi evlatlarini bile lincliyor! Birde simdi siz cok sagolun ya
Pırlanta yüzük nasıl 6 bin olabiliyor ki boyutu da iyi demişler, düşündürücü geldi
Kimse kk gücünü hafife almasınTarayıcı geçmişimden bulup yüklicem
değildiMarka fln görünmüyor diye düşünüyorum.
Bulduğum buydu, konu sahibi de değil demedi bilemiycem artık bu mudur değil midir?
Buraya yüklediği fotoğrafları sakladın sanmıştımMarka fln görünmüyor diye düşünüyorum.
Bulduğum buydu, konu sahibi de değil demedi bilemiycem artık bu mudur değil midir?
sormaKadın bir soru sormuş, herrkes yine açmış ağzını yummuş gözünü. Söz konusu yüzük olduğunda bütün kadınlar Tibet'teki keşişlere dönüşüyor nasıl oluyorsa. :))
Sonuçtan ziyade sürece bakmak lazım. Tamam küçük bir yüzük almış ama hangi motivasyonla? Maddi durumu kötü olmayan birinin kuyumcuya girip bütün yüzükleri görmek isteyip içlerinden en ucuz olanını seçmesi düşündürücü olabilir. Kadını tefe koyacak ne var bunda? Ben birine herhangi bir hediye alırken bile ürün seçenekleri arasından en ucuzunu almamayı yeğliyorum gücüm yetiyorsa. Ama yok tabii, böyle konular forumun kadınları için en mütevazı, en görgülü kadın yarışında birinciliği kapmak için bir fırsat. Aman kaçırılmasın. :)
Size mesaj olarak yollamak istedim ama yollayamiyorumBilmiyorumben de yorumlarda gordum biri bulmus modeli galiba ama ayni sey olmayabilir belki sahtesidir.
Cunku boyutu gayet normal diyenler olmuş. 6bin değildir belki o fiyata bisey kalmadi pek zaten.
Barok diamondsdan alinmis hanfendi ben bile baktim bulamadim siz nasil buldunuz?Ben buldum. Fotoğraf koyarken sertifikası da vardı fotolar arasında.
Oradan markayı buldum, Atasay zen falan değil çeşit çok yoktu yani oradan da yüzüğü bulmak zor olmadı.
Oldu sana sorcaktimSen evlenme, hatta mümkünse üreme..!
Merhaba ben de merak ettim gönderir misinizSize mesaj olarak yollamak istedim ama yollayamiyorum