Yüzük takıntısı

6bine pirlanta yuzuk mu varmiş ya ben en son baktigimda en minicikler bile 20binden başliyordu.
Her bütçeye uygunu varmış demek ki. Sıkıntı eğer adam kendi bütçesine uygun olanı değil de bütçesi daha düşük olanlara uygunu aldıysa var.

Beni dövmektende beter ettikleri icin sildim…

O kadar da degil. Annen zaten rahatsiz negatif bir insanmis. Sen takma mutlu olmana odaklan. Es adayin iyi biri mi seviyor musun? Ona bak. Bir sürü masrafiniz olacak dügün olana kadar, beraber iyi halledebilmeye odaklan. Herkes herseyi cok iyi biliyor. Baskalarina bakip mutlulugunu bulandirman tek sana zarar verir, sonra toparlayamazsin.

Siz böyle diyince hak verdim anneye, asgari ücretin 20 bin olduğu yerde 6 bin yüzük için az.
6 bin TL lik pırlanta yüzüğün pirlantasi gözükmez bile söylenenlere göre bu kişinin yüzüğü iyi boyuttaymiş. Belki pırlanta diye altın mi aldı acaba çocuk, bilemedim

Herkesin bir derdi bar hayatta. Kiminin ekmeği bayat, kiminin pırlantası ufak.
Bu sözü yazmaya geldim gidiyorum

Sen evlenme, hatta mümkünse üreme..!

Ben pırlanta alma sakın diye çok darladım nişanlımı . Sahte, ucuz durmasın diye de taşı küçük tut dedim. Sevdiğim adam anahtar halkasını çıkarsa taksa parmağıma seve seve takarım. Küçük pırlantaya layık mıyım değil mşyim gibi düşünceler alırı saçma geldi. İnsanın, ilişkinin değerini bu gibi şeyler belirlemez.

Her bütçeye uygunu varmış demek ki. Sıkıntı eğer adam kendi bütçesine uygun olanı değil de bütçesi daha düşük olanlara uygunu aldıysa var.

Ben boyutuna laf etmeyin dedim ama cidden durumu varsa yani parasi varsa ve 6binlik yuzuk aldiysa bir tık sıkıntı ya.
Altin veya pirlanta olmayan takilar var bazi magazalarda gümüs veya kaplama vs satiliyor orada bile fiyatlar 4-5-6 bin bandinda olabiliyor.
Para varsa bu kadar da uyduruğa kaçmamali insan sanki bilemedim.

5.000e yüzük var mı ki cidden şaşırdım...adam arayıp bulmuştur belki uygununu azmini takdir ettimşaka şaka, adamın alım gücüne göre değişir, 20.000 -30.000 arası kazanıyorsa normal, ama daha fazla kazanıyorsa bozulurdum. 5000artık para bile değil, 3 kere markete gidince harcanıyor bilemedim yani pinti olmasın

Fiyatına peki nasıl hakim olundu, bir kaç yorumda da 6 bin gördüm de

Evlendiğiniz zaman dışarıdan gelen en ufak tepkide acaba mi diyeceksiniz? Bence yüzüğün boyutundan çok düşünmeniz gereken konu bu.

Kadın bir soru sormuş, herrkes yine açmış ağzını yummuş gözünü. Söz konusu yüzük olduğunda bütün kadınlar Tibet'teki keşişlere dönüşüyor nasıl oluyorsa. :))

Sonuçtan ziyade sürece bakmak lazım. Tamam küçük bir yüzük almış ama hangi motivasyonla? Maddi durumu kötü olmayan birinin kuyumcuya girip bütün yüzükleri görmek isteyip içlerinden en ucuz olanını seçmesi düşündürücü olabilir. Kadını tefe koyacak ne var bunda? Ben birine herhangi bir hediye alırken bile ürün seçenekleri arasından en ucuzunu almamayı yeğliyorum gücüm yetiyorsa. Ama yok tabii, böyle konular forumun kadınları için en mütevazı, en görgülü kadın yarışında birinciliği kapmak için bir fırsat. Aman kaçırılmasın. :)

Ben buldum. Fotoğraf koyarken sertifikası da vardı fotolar arasında.
Oradan markayı buldum, Atasay zen falan değil çeşit çok yoktu yani oradan da yüzüğü bulmak zor olmadı.
Pırlanta yüzük nasıl 6 bin olabiliyor ki boyutu da iyi demişler, düşündürücü geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…