Yüzük takıntısı

pirlanta fiyatlarından haberiniz var mi sizin ailecek? öyle milletin taktığı kocaman taşlılar pırlanta değil, eğer çevrenizdeki insanlar yüzüğe yüz binlerce lira verecek zenginlikte değilse. siz en iyisi bunu verin nişanlınıza, iade etsin swarowski alsın sizi o paklar puuuu

Canım yüzüğün gayet güzel ve kibar iş ciddiye binmiş artık böyle şeyleri dert etmen yanlış annenede güzel bir üslupla ben beğendim hevesimi kırma dersin bir daha da seni üzmemek için söylemez ve evleneceğin adamın yaptıklarını küçük görmez ben böyle seviyorum böyle beğeniyorum oda bunu biliyor dersin konu uzamaz bir dahakinede içine böyle kurt düşmez

Laik değildir o laik olsa duramazsın... Bırak adamı ona da yazık bir anne yetiştirmiş iş güç sahibi etmiş adamın hayatını karartmayın anne kız
Yazık adam gitmiş almış yüzüğünü efendi gibi evlilik teklifini yapmış yeni yaranamdı.Neymiş pırlantamın taşı küçük komşunun çimleri daha yeşil.
Şöyle 9-10 sene sevgili olup kızlar hala teklif gelmedi her sene bekliyorum diye konu açanlar da var diğer tarafta. Evlilik zor değil de aslında böyle beyin a******rı zorlaştırıyo

Normalde asla takılmam böyle şeylere. Kendi tektaşım pırlanta bile değildi, evlenince totoyu topladık da anca öyle aldık iyi şeyleri.

Basit bir Google araması ile bulunuyor, yüzüğün satış fiyatı 5493 tl.

Şimdi siz karar verin, adamın gelirine-giderine-teklifine göre nasıl?

Yani kuyumcunun sitesine bakınca en ucuz tektaş bile 6 küsür binden başlıyor. Tektaş yerine baget almış daha uygun diye muhtemelen.

Durumu müsait değilse hediyesi harika bir hediye, ama durumu varken en ucuza kaçtıysa sıkıntı var.

Kesim farkı o. Bazısı baget şeklinde kesiliyor. Bazısı standart yuvarlak kesim oluyor. Hepsi tek taş yani. Standart yuvarlak kesim doğadaki haline en yakın biçim olduğundan içine gün ışığını daha rahat alıp yansıtabiliyor.

Bir arkadaşımla geçtiğimiz aylarda sevgilisine yüzük seçtik, aldı evlenme teklif etti. Kız küçük bulmuş ki bence gayet iyidi, güzel de para verdi. Herif bir yüzüğe burun kıvıran kadın hayatı bana zindan eder deyip bastı tekmeyi. Darısı başınıza.

Ben biliyorum aradaki farkı.
Olabilecek ihtimalleri saymak için yazdım onu.

Kudra'nın mesajındaki kız net dangalak mesela. Keşke burada olsa da onu linçlesek konu sahibinin durumu tam o olmayabilir diyorum.

Gidip tektaş maaş x 3 olmalıdır demiyorum. (Bizim zamanımızda öyle bir kriter vardı noldu bitti mi o?) adamın imkanı dahilinde bakmak lazım'da ısrarcıyım.

Akıllı adammıs. Tebrik ederim arkadasınizi.

Damat anne arası pek kötü olacak gibi geldi bana....Yanlış anlamayın benim oğlum olsa bu iş olmazdi mesela Anneniz umarım bu tavrını ilerde de sesli olarak başka konularda devam ettirmez yani bu iş bozulur böyle giderse ...Bı yola cikildimi uğur hayır nasip aranır yüzük boyutu değil bence.....iş yüzük boyutu aramaya gelirse sizdede olmayan şeyler aranabilir mesela.....Zedelemissiniz uğuru anneniz olumsuz enerjiyi basmış kendisinin yüzüğünün boyutu ne mesela

yüzük eğer mercimek kadarsa annen haklı olabilir ama ben. Senin yerinde olsam küçüğüne büyüğüne takılmam ben evlendiğimde evlilik teklifi almadım hala üzülüyorum böyle içimde kaldı eşim bana sorsun o soruyu güzel bir ortam içinde hani büyük süprize de gerek yoktu sadece gönlüm hoş olsaydı keşke :) müstakbel eşin incelik edip düşünmüş bukadarını gerisini dert etme evlenince daha güzelleri nasip olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…