- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.083
- 36
-
- Konu Sahibi mervesssss
Canım yüzüğün gayet güzel ve kibar iş ciddiye binmiş artık böyle şeyleri dert etmen yanlış annenede güzel bir üslupla ben beğendim hevesimi kırma dersin bir daha da seni üzmemek için söylemez ve evleneceğin adamın yaptıklarını küçük görmez ben böyle seviyorum böyle beğeniyorum oda bunu biliyor dersin konu uzamaz bir dahakinede içine böyle kurt düşmezMerhaba Hanımlar günaydın,
Dün evlilik teklifi aldım, çok mutluydum, eve geldim annem “yüzüğe bak küçücük” dediği andan beri içim içimi yiyor. Benim pek bir bilgim yok o konularda, aranızda anlayan bir kişi varsa bana yardımcı olabilir mi. Sevdiğim beyin maddi durumu kötü değil, ortalama. Bi yandan diyorum para her şey değil bi yandan da “beni bu küçük yüzüğemi laik görmüş en mini pırlantayı almış ” diyorum. Bide bana dediki “Aslında daha büyük taşlı alcaktım ama sen biraz sakar olduğun için hemde parmakların küçük olduğu için bunu seçtim” sakarlığım doğru evet ama parmaklarım sosis gibiBana bi abla gibi tavsiye verin
Yazık adam gitmiş almış yüzüğünü efendi gibi evlilik teklifini yapmış yeni yaranamdı.Neymiş pırlantamın taşı küçük komşunun çimleri daha yeşil.Laik değildir o laik olsa duramazsın... Bırak adamı ona da yazık bir anne yetiştirmiş iş güç sahibi etmiş adamın hayatını karartmayın anne kız
Normalde asla takılmam böyle şeylere. Kendi tektaşım pırlanta bile değildi, evlenince totoyu topladık da anca öyle aldık iyi şeyleri.
Basit bir Google araması ile bulunuyor, yüzüğün satış fiyatı 5493 tl.
Şimdi siz karar verin, adamın gelirine-giderine-teklifine göre nasıl?
Yani kuyumcunun sitesine bakınca en ucuz tektaş bile 6 küsür binden başlıyor. Tektaş yerine baget almış daha uygun diye muhtemelen.
Durumu müsait değilse hediyesi harika bir hediye, ama durumu varken en ucuza kaçtıysa sıkıntı var.
kıskandın mı bagetiAna kız yolunacak keriz arayışı içerisindesiniz.İnşallah gözü açılır biran önce beyefendinin.
Tavuk bagetinden başka bagetim olmadı kikıskandın mı bageti
Bir arkadaşımla geçtiğimiz aylarda sevgilisine yüzük seçtik, aldı evlenme teklif etti. Kız küçük bulmuş ki bence gayet iyidi, güzel de para verdi. Herif bir yüzüğe burun kıvıran kadın hayatı bana zindan eder deyip bastı tekmeyi. Darısı başınıza.Merhaba Hanımlar günaydın,
Dün evlilik teklifi aldım, çok mutluydum, eve geldim annem “yüzüğe bak küçücük” dediği andan beri içim içimi yiyor. Benim pek bir bilgim yok o konularda, aranızda anlayan bir kişi varsa bana yardımcı olabilir mi. Sevdiğim beyin maddi durumu kötü değil, ortalama. Bi yandan diyorum para her şey değil bi yandan da “beni bu küçük yüzüğemi laik görmüş en mini pırlantayı almış ” diyorum. Bide bana dediki “Aslında daha büyük taşlı alcaktım ama sen biraz sakar olduğun için hemde parmakların küçük olduğu için bunu seçtim” sakarlığım doğru evet ama parmaklarım sosis gibiBana bi abla gibi tavsiye verin
Kesim farkı o. Bazısı baget şeklinde kesiliyor. Bazısı standart yuvarlak kesim oluyor. Hepsi tek taş yani. Standart yuvarlak kesim doğadaki haline en yakın biçim olduğundan içine gün ışığını daha rahat alıp yansıtabiliyor.
Akıllı adammıs. Tebrik ederim arkadasınizi.Bir arkadaşımla geçtiğimiz aylarda sevgilisine yüzük seçtik, aldı evlenme teklif etti. Kız küçük bulmuş ki bence gayet iyidi, güzel de para verdi. Herif bir yüzüğe burun kıvıran kadın hayatı bana zindan eder deyip bastı tekmeyi. Darısı başınıza.
Sence var mı öyle bir takısıSizin normalde kullandığınız pırlanta takılarınız nasıllar?