Yüzük takıntısı

Bence sizin yorumunuz biraz sert olmuş .. uzaktan öyle görünüm versede bence hanımefendinin annesinin öyle eleştirisi kızın içini gıdıklamaya yetmiş kendince değersiz hissetmiş olabilir, neden derseniz insanlar okadar gözümüze şahşalı lüks şeyleri gözümüze sokuyor ki normalleşti bu artık o yüzden küçük şeylerle mutlu olmayı da unutuyoruz .. birde şöyle birşey var adettendir yarın birgün kızı isteyecekler herkesin içinde mercimek kadar şey takarlarsa oda onların şerefi :)

Seni neye laaik görmüş böyle anlatınca anlaşılmıyor sertifikada ne yazoyor ya da markanın sitesinden baktın mı karat ne

Büyük yüzük alıp takamayan şerefsiz yani? Kafalar pırıl pırıl maaşallah.

Yuzugun ustundeki taslar kucuk küçük ve birden fazla oldugu icin muhtemelen diger tek taş pirlantalara gore fiyati daha düşüktür. Anneniz bu yuzden mi begenmedi acaba?
Bence dusunup almasi yeterli

Eh insanlar görgüsüz diye görgüsüzlügü devam ettirmek mi gerekir? Bence hayir. Böyle böyle tüm nisanlilik sürecinin icine ediyorlar, sonra da ya ayrilik ya ömür boyu bozuk aile ilsikileri. Insablar artik biraz da ibret almali

Yoo bence sert değil tam yerinde. Sizin deyiminizle bazı kesimlere göre normallesen gorgusuzlukler neden hepimize göre normallessin ki? Amaç unutmamak zsten ya birşeyleri. Ne zamandır takılan bu yüzükler karşı tarafın şeref ölçeri oldu merak ediyorum. Çok değersiz, karşı tarafı aşağılayan bir şey olsa anlayacağım ama adam gitmiş kendi zevkine göre güzel bir pırlanta almış yani ne demek onların şerefi? Kaç TL kurtarıyor mesela bu şerefi merak ettim? Bence böyle bişey değilde kendisi.

X2 vardı en son, erkeğin ciğerine oturmalı derdi arkadaşım

Kadınların değerini ve erkeklerin şerefini bu materyaller mi belirliyor hanımefendi?

X2 vardı en son, erkeğin ciğerine oturmalı derdi arkadaşım
Kocamın maaşı X2 ya da X3 değerinde herhangi bir takıyı takıp sokağa çıkarsam biri çalıp kaçacak, düşürüp kaybedecem diye paranoyak olurum. Hayır kocamın maaşı çok yüksek değil, benim ruhum fakir

Görgüsüzlük? Lütfen haddinizi bilin. Ben sizin şahsınıza birşey demedim sizde demeyin. Ozaman bu evlenenler hiç birşey almasın. Gelinlik de almasın kendi zevkine göre alsın yarınbirgün müstakbel eşi ben bunu zevkime göre aldım sakarsın zaten bunu giyin desin:)

Siz evlimisiniz bilmiyorum , kızınız varmı onuda bilmiyorum.ama bu işler ciddiye binince mutlaka bir çekişme oluyor herzamanda olucak umarım sizde deneyimleriniz :)) ..Konu yüzük anne orda eleştiri etmiş kız kendini o yorumla birlikte değersiz hissetmiş olabilir. Dış etkenler böyle duygulara neden olabiliyor. Bu ama karşı tarafı elbette kötü etmez. Fakat benim deneyimim farklı siz benim ne deneyimledğimi bilemezsiniz .

Kadınların değerini ve erkeklerin şerefini bu materyaller mi belirliyor hanımefendi?
Ben takı kullanamıyorum diye yüzük vs istememiştim arkadaşımın yorumu kendini çok degersizlestiriyorsun, kendini buna mu layık görüyorsun tarzında idi. Çok fazla var yüzüğe göre değer biçme olayı

Nasıl bir çekişme oluyor kimle kim arasında gerçekleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…