- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi mervesssss
Bence sizin yorumunuz biraz sert olmuş .. uzaktan öyle görünüm versede bence hanımefendinin annesinin öyle eleştirisi kızın içini gıdıklamaya yetmiş kendince değersiz hissetmiş olabilir, neden derseniz insanlar okadar gözümüze şahşalı lüks şeyleri gözümüze sokuyor ki normalleşti bu artık o yüzden küçük şeylerle mutlu olmayı da unutuyoruz .. birde şöyle birşey var adettendir yarın birgün kızı isteyecekler herkesin içinde mercimek kadar şey takarlarsa oda onların şerefi :)Ben sizin bu adamı sevmediğinizi düşündüm. Bence ona bir iyilik yapın ve dürüstçe annenizin ve kendinizin bu düşüncenizi söyleyin yüzükle ilgili. O da nasıl bir hata yaptığını anlayıp yüzüğü gerçekten hakeden birine versin cidden. Çünkü gerçekten sevseydiniz bu dusunceler belirmezdi aklınızda. Pırlanta almış zaten adam ki almak durumunda mi değil yani. Daha neyi begenmiyorsunuz? Demekki altın alsa adamın daha orda kafasına atardiniz. Seven adam çöpü yüzük şekline getirse o bile değerli olur bence çünkü duygular ya önemli olan ama sizde meblağ önemli olmuş. Kim bilir ne saf dusuncelerle aldı adamda bu yüzüğü yazık.
Seni neye laaik görmüş böyle anlatınca anlaşılmıyor sertifikada ne yazoyor ya da markanın sitesinden baktın mı karat neMerhaba Hanımlar günaydın,
Dün evlilik teklifi aldım, çok mutluydum, eve geldim annem “yüzüğe bak küçücük” dediği andan beri içim içimi yiyor. Benim pek bir bilgim yok o konularda, aranızda anlayan bir kişi varsa bana yardımcı olabilir mi. Sevdiğim beyin maddi durumu kötü değil, ortalama. Bi yandan diyorum para her şey değil bi yandan da “beni bu küçük yüzüğemi laik görmüş en mini pırlantayı almış ” diyorum. Bide bana dediki “Aslında daha büyük taşlı alcaktım ama sen biraz sakar olduğun için hemde parmakların küçük olduğu için bunu seçtim” sakarlığım doğru evet ama parmaklarım sosis gibiBana bi abla gibi tavsiye verin
Büyük yüzük alıp takamayan şerefsiz yani? Kafalar pırıl pırıl maaşallah.Bence sizin yorumunuz biraz sert olmuş .. uzaktan öyle görünüm versede bence hanımefendinin annesinin öyle eleştirisi kızın içini gıdıklamaya yetmiş kendince değersiz hissetmiş olabilir, neden derseniz insanlar okadar gözümüze şahşalı lüks şeyleri gözümüze sokuyor ki normalleşti bu artık o yüzden küçük şeylerle mutlu olmayı da unutuyoruz .. birde şöyle birşey var adettendir yarın birgün kızı isteyecekler herkesin içinde mercimek kadar şey takarlarsa oda onların şerefi :)
Bence sizin yorumunuz biraz sert olmuş .. uzaktan öyle görünüm versede bence hanımefendinin annesinin öyle eleştirisi kızın içini gıdıklamaya yetmiş kendince değersiz hissetmiş olabilir, neden derseniz insanlar okadar gözümüze şahşalı lüks şeyleri gözümüze sokuyor ki normalleşti bu artık o yüzden küçük şeylerle mutlu olmayı da unutuyoruz .. birde şöyle birşey var adettendir yarın birgün kızı isteyecekler herkesin içinde mercimek kadar şey takarlarsa oda onların şerefi :)
Yoo bence sert değil tam yerinde. Sizin deyiminizle bazı kesimlere göre normallesen gorgusuzlukler neden hepimize göre normallessin ki? Amaç unutmamak zsten ya birşeyleri. Ne zamandır takılan bu yüzükler karşı tarafın şeref ölçeri oldu merak ediyorum. Çok değersiz, karşı tarafı aşağılayan bir şey olsa anlayacağım ama adam gitmiş kendi zevkine göre güzel bir pırlanta almış yani ne demek onların şerefi? Kaç TL kurtarıyor mesela bu şerefi merak ettim? Bence böyle bişey değilde kendisi.Bence sizin yorumunuz biraz sert olmuş .. uzaktan öyle görünüm versede bence hanımefendinin annesinin öyle eleştirisi kızın içini gıdıklamaya yetmiş kendince değersiz hissetmiş olabilir, neden derseniz insanlar okadar gözümüze şahşalı lüks şeyleri gözümüze sokuyor ki normalleşti bu artık o yüzden küçük şeylerle mutlu olmayı da unutuyoruz .. birde şöyle birşey var adettendir yarın birgün kızı isteyecekler herkesin içinde mercimek kadar şey takarlarsa oda onların şerefi :)
Linç hakkımı devrediyorum
X2 vardı en son, erkeğin ciğerine oturmalı derdi arkadaşımBen biliyorum aradaki farkı.
Olabilecek ihtimalleri saymak için yazdım onu.
Kudra'nın mesajındaki kız net dangalak mesela. Keşke burada olsa da onu linçlesekkonu sahibinin durumu tam o olmayabilir diyorum.
Gidip tektaş maaş x 3 olmalıdır demiyorum. (Bizim zamanımızda öyle bir kriter vardı noldu bitti mi o?) adamın imkanı dahilinde bakmak lazım'da ısrarcıyım.
Kadınların değerini ve erkeklerin şerefini bu materyaller mi belirliyor hanımefendi?Bence sizin yorumunuz biraz sert olmuş .. uzaktan öyle görünüm versede bence hanımefendinin annesinin öyle eleştirisi kızın içini gıdıklamaya yetmiş kendince değersiz hissetmiş olabilir, neden derseniz insanlar okadar gözümüze şahşalı lüks şeyleri gözümüze sokuyor ki normalleşti bu artık o yüzden küçük şeylerle mutlu olmayı da unutuyoruz .. birde şöyle birşey var adettendir yarın birgün kızı isteyecekler herkesin içinde mercimek kadar şey takarlarsa oda onların şerefi :)
Kocamın maaşı X2 ya da X3 değerinde herhangi bir takıyı takıp sokağa çıkarsam biri çalıp kaçacak, düşürüp kaybedecem diye paranoyak olurum. Hayır kocamın maaşı çok yüksek değil, benim ruhum fakirX2 vardı en son, erkeğin ciğerine oturmalı derdi arkadaşım
Görgüsüzlük? Lütfen haddinizi bilin. Ben sizin şahsınıza birşey demedim sizde demeyin. Ozaman bu evlenenler hiç birşey almasın. Gelinlik de almasın kendi zevkine göre alsın yarınbirgün müstakbel eşi ben bunu zevkime göre aldım sakarsın zaten bunu giyin desin:)Yoo bence sert değil tam yerinde. Sizin deyiminizle bazı kesimlere göre normallesen gorgusuzlukler neden hepimize göre normallessin ki? Amaç unutmamak zsten ya birşeyleri. Ne zamandır takılan bu yüzükler karşı tarafın şeref ölçeri oldu merak ediyorum. Çok değersiz, karşı tarafı aşağılayan bir şey olsa anlayacağım ama adam gitmiş kendi zevkine göre güzel bir pırlanta almış yani ne demek onların şerefi? Kaç TL kurtarıyor mesela bu şerefi merak ettim? Bence böyle bişey değilde kendisi.
AdChoices
WERBUNG
Ben takı kullanamıyorum diye yüzük vs istememiştim arkadaşımın yorumu kendini çok degersizlestiriyorsun, kendini buna mu layık görüyorsun tarzında idi. Çok fazla var yüzüğe göre değer biçme olayıKadınların değerini ve erkeklerin şerefini bu materyaller mi belirliyor hanımefendi?
Nasıl bir çekişme oluyor kimle kim arasında gerçekleşiyorGörgüsüzlük? Lütfen haddinizi bilin. Ben sizin şahsınıza birşey demedim sizde demeyin. Ozaman bu evlenenler hiç birşey almasın. Gelinlik de almasın kendi zevkine göre alsın yarınbirgün müstakbel eşi ben bunu zevkime göre aldım sakarsın zaten bunu giyin desin:)
Siz evlimisiniz bilmiyorum , kızınız varmı onuda bilmiyorum.ama bu işler ciddiye binince mutlaka bir çekişme oluyor herzamanda olucak umarım sizde deneyimleriniz :)) ..Konu yüzük anne orda eleştiri etmiş kız kendini o yorumla birlikte değersiz hissetmiş olabilir. Dış etkenler böyle duygulara neden olabiliyor. Bu ama karşı tarafı elbette kötü etmez. Fakat benim deneyimim farklı siz benim ne deneyimledğimi bilemezsiniz .
Kadınların değerini ve erkeklerin şerefini bu materyaller mi belirliyor hanımefendi?
walla şuan senle ben arasında ilerde ana olur baba olur bacı olur bilememNasıl bir çekişme oluyor kimle kim arasında gerçekleşiyor
Sizi anlamakta zorluk yaşıyorum. Yorumundaki cekismeyi sormustum, sizinle benim aram ne alaka ?walla şuan senle ben arasında ilerde ana olur baba olur bacı olur bilemem