Yüzü güzel şişman kız

Duvarla konuşmaya devam :/
Bugün ne mi yaptım
+ 40 dakika fitness ile 450 cal yakıldı
+ 1195 cal alındı ( Annem karnabahar kızartması yapmıştı ama yedim mi yemedim :KK70: Karnabaharları haşlayıp sarımsaklı yoğurtla karıştırdım. Oldu mu çok güzel bir diyet yemeği. Üstelik lif açısından çok zengin )
+ Bitki çaylarıyla ( 3 bardak ) 3.6 lt su içildi , uyuyana kadar 4 lt yi geçerim diye düşünüyorum. Sirkeli suyuda içmeye devam bu arada.
+ Beyaz un ve şeker tüketilmedi ve bugün ilk defa tüm günü 1 dilim ekmekle geçirebildim. Tartı günüm yaklaşıyor sanırım onun etkisi , cok hizli geçti bu hafta.
Buraya yazmak beni çok motive ediyor diyet günlüğüm oldu

Kısa günümün kârı
3 lt su içildi
25 dakika eliptik yapildi 300 cal yakıldı
1120 cal alindi
6 dan sonra yenmedi
Un ve şeker yok
Yarın tartı günüm ama bugün malum gün o yüzden su topladım sanırım. Yarın + çıkmaz inşallah..

Bugün çıktım tartıya -700 gösteriyor , malum dönemden dolayı çok şiş hissediyorum artı görücem sanıp korkmuştum :KK70:Bu gidişle bir hafta sonra obez olmaktan çıkıp hafif şişman kategorisine giricemm
Bugün naptim
3.4 lt su içtim , uyuyana kadar sirkeli suyumla 3.6 olur
1400 cal tüketildi un ve şeker yok
40 dakika fitness ve (390 cal) 30 dakika eliptik ( 330 cal) yapıldı

Dün girmeyi unutmuşum şimdi gireyim
+ 3 lt su içtim
+ 45 dakika eliptik yaptım ( 580 cal )
+ 1200 cal alındı
+ Un ve şeker yok
Gunaydin bende 3 miles yaptım dun 800 kalori falan aldım 2 litre su icebildim artık limonlu suya tekrar baslicam yoksa suyu az iciyorum :) bugünde 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta ve az şekerli çay tukettim

Selam kızlar:KK28::KK25: bende diyetisyene gidiyorum 9 kasım da 79.8 geldim. Bugün 79.3 son günlerde diyete uymama rağmen 500 gram gitmiş olması bile beni mutlu etti . bu arada her pazar toplamda kaç günde ne kadar kilo gitti yazalım :KK66:

Selam kızlar:KK28::KK25: bende diyetisyene gidiyorum 9 kasım da 79.8 geldim. Bugün 79.3 son günlerde diyete uymama rağmen 500 gram gitmiş olması bile beni mutlu etti . bu arada her pazar toplamda kaç günde ne kadar kilo gitti yazalım :KK66:
Ben pazartesileri tartılıyorum pazartesi sabahi yazarım
1600 cal ilik bi diyet listesini bende kullandım ayda en az 3 4 kg gidiyor ama devam ettiremedim bozuldu :110:

Hepimiz en az bir kez duymuşuzdur senin yüzün çok güzel diye. İnanmayın bunlara. Bıngıl bıngıl gıdı , tren yolu gibi yanak izleri , iyice gömülmüş gözlerle hiçte güzel gözüktüğümü sanmıyorum. Avutulmak için böyle şeyler duymak istemiyorum. Avutulmak yerine birilerinin yeter yeme be hayvan gibisin zayıfla artık demesini bekliyordum. Sanki birilerinin itelemesi olmadan hiç bir şey yapamıyormuşum gibi. Birinin ağzından değil ama benzer şeyleri duymuş gibi oldum aslında. 5 dakika önce vücut kitle indeksime göre artık resmi bir obez olduğumu öğrendim. Sığamadığım onca kiyafetin yanına şişman lafınada sığamamışım. Bende kendimi iteleyecek bir yol olarak böyle bir konu açma kararı aldım. Bu bir başarı yazısı değilde bir başarısızlık yazısıda olabilir. İlk hedefim obez kavramından kurtulmak! 78.5 kilogram olmam gerekiyor obezlikten çıkıp şişman kategorisine girebilmem için. Bu bir pazartesi diyeti değil! Benim gibi kendinden utanan başkalarıda varsa birbirimize destek olalım isterim
şuan benden bahsettin inan herkes bana diyo yüzün bebek gibi çok güzelsin ama biraz kilo versen benimde psikolojim iyice bozuldu zaten

Merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim? :KK51::KK51:
Ben bu yıl üniversiteye başladım 18 yaşımda 72 kiloya çıktım. Herkes bana yüzümün güzel olduğunu ve balık etli olmamın bana çok yakıştığını söylüyor ve ne zaman bir şeyler yemeye gitsek "sen yersin yersin fazla söyleyelim"diyorlar ama ben bu gibi cümleler duymaktan artık bıktım :KK43:
2016 mayıs ayında yaklaşık 6,5 kilo vererek 66 ya ulaştım ve herkes zayıfladığımı farketti ve çok güzel yorumlar aldım :KK200: ama okullar başladığından beri 2 kilo aldığımı gördüm. Artık bu yaza fit bir şekilde girip o güzel bikinileri şortları giymek istiyorum yaşıtlarımın giydiklerine bakarak kendimden utanmak değil:KK12:
Tek zaafım abur cuburlar umarım kendimi tutabilirim buraya yediklerimi yazıp motive olabilirim diye düşünüyorum

Bu arada söylemeyi unutmuşum boyum 168

Ben pazartesileri tartılıyorum pazartesi sabahi yazarım
1600 cal ilik bi diyet listesini bende kullandım ayda en az 3 4 kg gidiyor ama devam ettiremedim bozuldu :110:
A neden ki . bana da kolay geldi. Ya daha önce çok sıkı diyetler yaptım verdim ama bırakınca geri aldım o yüzden 1600 kalorilik diyet çok iyi geldi. Az da olsa veriyorum ışte. Ben tam uymadım . bu hafta uymaya başladım o yüzden çok etkili olmadı. Bu 3. Veya 4. günüm

Sabah çeyrek bazlamadan yapılmış tost ve 1 köfte.
Ara: elma ayran
Öğle( biraz geç kaldım ): bir bardak ayran bir tabak nohut salatası 3 dilim ekmek
Ara bir muz.
7500 adım ( 10000 e tamamlarim)
1 litre su :110: ( yatana kadar içerim 1 lt daha)
Ve günü kapatıyorum

Günümün özeti
+ 3 lt su içildi , uyuyana kadar sirkeli su ile 3.4 lt olur
+ 1 saat eliptik bisiklet ( 700 cal ) yakıldı
+ 1264 cal alındı
+ Şeker ve beyaz un yok

Bugün malum gün ya hani canım bir tatlı çekti anlatamam bende boğazına düşkün biri olarak yaptım bir şeyler :KK70:
300 kalorilik 2 dakikada hazırlanıp / pişen kek -> Nescafe fincanına 1 yumurta ile 2-3 yemek kaşığı pekmezi karıştırıp 1 tatlı kaşığı kakao ekliyoruz. Ondan sonrada normal kekten bir tık cıvık kalacak kadar tam buğday ununu ekliyoruz. Sonrada çay kaşığının ucuyla karbonat atıyoruz. Mikrodalga fırında 850 de 55 saniye pişirdim , tam oldu. Fırından fırına değişir sanırım. Kalorisini tam olarak hesapladım -> 286 cal. Üstelik içinde 11 gr protein var. Yarım muzla birlikte harika bir kahvaltı oldu. Bence denemelisiniz :KK200:

X