Yüzü güzel şişman kız

Sabah çeyrek bazlamadan yapılmış tost ve 1 köfte.
Ara: elma ayran
Öğle( biraz geç kaldım ): bir bardak ayran bir tabak nohut salatası 3 dilim ekmek
Ara bir muz.
7500 adım ( 10000 e tamamlarim)
1 litre su :110: ( yatana kadar içerim 1 lt daha)
Ve günü kapatıyorum
Suyu biraz daha arttırsan iyi olur bence
Tebrik ediyorum canımm

Merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim? :KK51::KK51:
Ben bu yıl üniversiteye başladım 18 yaşımda 72 kiloya çıktım. Herkes bana yüzümün güzel olduğunu ve balık etli olmamın bana çok yakıştığını söylüyor ve ne zaman bir şeyler yemeye gitsek "sen yersin yersin fazla söyleyelim"diyorlar ama ben bu gibi cümleler duymaktan artık bıktım :KK43:
2016 mayıs ayında yaklaşık 6,5 kilo vererek 66 ya ulaştım ve herkes zayıfladığımı farketti ve çok güzel yorumlar aldım :KK200: ama okullar başladığından beri 2 kilo aldığımı gördüm. Artık bu yaza fit bir şekilde girip o güzel bikinileri şortları giymek istiyorum yaşıtlarımın giydiklerine bakarak kendimden utanmak değil:KK12:
Tek zaafım abur cuburlar umarım kendimi tutabilirim buraya yediklerimi yazıp motive olabilirim diye düşünüyorum

Bu arada söylemeyi unutmuşum boyum 168
Canım benim bende aynı sen gibi yim . ben de önceden 3 ay içinde 83 den 67 ye düştüm ama geri aldım malesef. Bu sefer hedefim 60 bu arada okulun hayırlı olsun.

Günümün özeti
+ 3 lt su içildi , uyuyana kadar sirkeli su ile 3.4 lt olur
+ 1 saat eliptik bisiklet ( 700 cal ) yakıldı
+ 1264 cal alındı
+ Şeker ve beyaz un yok

Bugün malum gün ya hani canım bir tatlı çekti anlatamam bende boğazına düşkün biri olarak yaptım bir şeyler :KK70:
300 kalorilik 2 dakikada hazırlanıp / pişen kek -> Nescafe fincanına 1 yumurta ile 2-3 yemek kaşığı pekmezi karıştırıp 1 tatlı kaşığı kakao ekliyoruz. Ondan sonrada normal kekten bir tık cıvık kalacak kadar tam buğday ununu ekliyoruz. Sonrada çay kaşığının ucuyla karbonat atıyoruz. Mikrodalga fırında 850 de 55 saniye pişirdim , tam oldu. Fırından fırına değişir sanırım. Kalorisini tam olarak hesapladım -> 286 cal. Üstelik içinde 11 gr protein var. Yarım muzla birlikte harika bir kahvaltı oldu. Bence denemelisiniz :KK200:
Sabah çok erken okula gidiyorum sabah yapamam ama canım çok tatlı istediğinde deneyeceğim

Ben bu yıl üniversiteye başladım 18 yaşımda 72 kiloya çıktım. Herkes bana yüzümün güzel olduğunu ve balık etli olmamın bana çok yakıştığını söylüyor ve ne zaman bir şeyler yemeye gitsek "sen yersin yersin fazla söyleyelim"diyorlar ama ben bu gibi cümleler duymaktan artık bıktım :KK43:
2016 mayıs ayında yaklaşık 6,5 kilo vererek 66 ya ulaştım ve herkes zayıfladığımı farketti ve çok güzel yorumlar aldım :KK200: ama okullar başladığından beri 2 kilo aldığımı gördüm. Artık bu yaza fit bir şekilde girip o güzel bikinileri şortları giymek istiyorum yaşıtlarımın giydiklerine bakarak kendimden utanmak değil:KK12:
Tek zaafım abur cuburlar umarım kendimi tutabilirim buraya yediklerimi yazıp motive olabilirim diye düşünüyorum

168 hayalimdeki ki boy :KK70:maşallah
Hoşgeldin tabi kii

Bu arada canım benim için ayda 3 veya 4 kilo çok ideal. inşallah bende öyle veririm. Düşünsene 10 ayda 30 kilo ne demek havalara uçarım :KK76:

Hoşgeldin aramıza :) ahhh o cevredekiler yok mu olduresim geliyor moralini bozma aşırı kilon yok boyunda gayet iyi kolaylıkla verirsin yeter ki azimli ol her gün buraya yediklerini ve aktivitelerini yaz motive ederiz biz :)

Selam kızlar:KK28::KK25: bende diyetisyene gidiyorum 9 kasım da 79.8 geldim. Bugün 79.3 son günlerde diyete uymama rağmen 500 gram gitmiş olması bile beni mutlu etti . bu arada her pazar toplamda kaç günde ne kadar kilo gitti yazalım :KK66:
İyi akşamlar kendinden bahseder misin boyun kilon hedefin kaç :)

İyi akşamlar kendinden bahseder misin boyun kilon hedefin kaç :)
Şekerim 158 boyundayim kilo doktorda 79.3 geldi ama ben kendi baskulum de 78.6 geliyorum. Kendi baskulumu baz alacağım . hedefim 60 çabucak vermek istemiyorum çünkü çabuk verince çabuk aldım.
Bu arada 23 yaşındayim.

X