Yüzü güzel şişman kız

Ne kaynatıyosunuz bakim bensiz:110:Anaa nere gidiyon tatlişkoom buralarda yokken kaçamaklar yapma sakııın:KK70: Öf ben kime sataşıcam sen yokken:eek:
Aaa olur mu ne kaçamağı :) çok inat ettim basaricam diye bozamam valla asıl siz kaçamak yapmayın birde burda konuşmaya devam edin 10 gün sonra tekrar araniza katilirim :)

Kelebeğiiim azcık motive et ablanı çizgiden kayıyorum offfff:kızgın:
Şöyle girip bi mağazaya almak istediğini almak var bide sırf bedeni oluyo diye almak var
Bi pantalonlarının bacak aralarının yırtılması var
İncecik bayanların yanında kötü hissetmek var
Yakışmaz diye makyaj yapmaya utanmak var
Hepsini geçtim sağlık var
Beli 90 olan bir bayanın 70 cm olan bir bayana göre %80 daha fazla ölüm riski varmış
Kayan çizginin sonunda hani sen diyetteydin hatta kilo almışsın diye duymak , nasihat almak var birde kilo vermişsin ay nasıl yaptın diye duymak var
Daha ne diyeyim :KK70:

Ben geleyim kısa günün kârına
Bugün 4 lt su içmemedim. Uyuyana kadar bitki çaylariyla (3 bardak) birlikte 3.6 lt olur ancak. Çorba felan içince susamadım pek
Uyumadan önce sirkeli suyumu içeceğim
1324 cal alındı 45 dakika leslie 3 mil fat burn + 15 dakika eliptik bisiklet yapıldı ( 632 cal yakıldı )
Şekerli hiçbir şey yenmedi.
Aranızda pilates yapan var mı? Kardiyo yağ yakmak için ideal ama sarkmanın önüme geçmek ve sıkılaşmak istiyorum. Deneyimi olan varsa lütfen paylaşsın
Sizin kısa günümüz nasıldı?

Hepimiz en az bir kez duymuşuzdur senin yüzün çok güzel diye. İnanmayın bunlara. Bıngıl bıngıl gıdı , tren yolu gibi yanak izleri , iyice gömülmüş gözlerle hiçte güzel gözüktüğümü sanmıyorum. Avutulmak için böyle şeyler duymak istemiyorum. Avutulmak yerine birilerinin yeter yeme be hayvan gibisin zayıfla artık demesini bekliyordum. Sanki birilerinin itelemesi olmadan hiç bir şey yapamıyormuşum gibi. Birinin ağzından değil ama benzer şeyleri duymuş gibi oldum aslında. 5 dakika önce vücut kitle indeksime göre artık resmi bir obez olduğumu öğrendim. Sığamadığım onca kiyafetin yanına şişman lafınada sığamamışım. Bende kendimi iteleyecek bir yol olarak böyle bir konu açma kararı aldım. Bu bir başarı yazısı değilde bir başarısızlık yazısıda olabilir. İlk hedefim obez kavramından kurtulmak! 78.5 kilogram olmam gerekiyor obezlikten çıkıp şişman kategorisine girebilmem için. Bu bir pazartesi diyeti değil! Benim gibi kendinden utanan başkalarıda varsa birbirimize destek olalım isterim
Kiloluyuzzz cirkinizzz:halay:hadi diyetee baslayalimmmm:spor:

resimdeki sensen yüzün güzel gerçekten bence seni kırmamak için demiyorlar ..
ama yüzün güzel olsada kilo çok çok önemli ..
başarıcağına inanıyorum ... o yüzden kararlı ol .. ve hayat tarzını değiştir .. buna bir diyet olarak bakma ..

Kimsecikler yok ama ben geleyim kısa günün kârına
3 lt su içildi uyuyana kadar bitki çayları ve sirkeli su ile 3,6 ya tamamlarım
Şeker tüketilmedi
45 dakika eliptik bisiklet yapıldı ( 530 cal yakıldı )
1130 cal alındı
Şeker yenmedi
Kendi yaptığım kekin tadına bile bakmadım , gün içinde ki en büyük sporum bu oldu bence :KK70:
Belki uyuyana kadar leslie felan bişeyler yaparım
Sizin gününüz nasıldı demek isterdim ama diyecek kimse yok :110: olsundu kelebeğin motivasyonu yerindeydi:KK76:

Şizofrene bağladım iyice :KK70:
Bugün 7. günüm bitti. Yarın tartı günüm
Ve kısa günümün kârı ->
+Bugün 3 lt su içildi , uyuyana kadar 3.6 lt reye bitki çaylariyla tamamlarım
+45 dakika eliptik bisiklet (523 cal) ardından 15 dakika leslie (153 cal) yapıldı
+1534 kalori alındı , şeker yok ❌
+18.00 da yeme işi kesildi
Kendime haftada bir istediğimi yeme hakkı vermiştim ve tüm hafta puding düşlemiştim ama gönül el vermedi :KK70:
Bende öğle yemeğime beyaz unsuz , şekersiz , yağsız bir puding yaptım
->Bir bardak yarım yağlı süt ( 92 cal )
-> Bir tatlı kaşığı kakao ( 12 cal )
-> Ağzınızın tadına uygun miktarda bal ( bir yemek kaşığı 64 cal )
-> Bir yemek kaşığı tepeleme tam buğday unu ( 51 cal )
Hepsini karıştırıp 2 dakika kaynatıyoruz. Sonrada soğumaya bırakıyoruz. Ben üstüne yarım muz ( 77 cal ) , yarım tatlı kaşığı hindistan cevizi rendesi ( 16 cal ) , 1 adet ceviz ( 33 cal ) kullandım. Kıvam ve görünüş olarak tamamen puding. Fakat biraz şekersiz geldi o yüzden muz dilimledim , cok lezzetli oldu
Birde şu sıralar sürekli tarçınlı su içiyorum. Tarçın en çok göbek bölgesinde etkiliymiş ve tadı su içmemi kolaylaştırıyor
Yine bir destan yazdım sanki okuyan varmış gibi :KK70:

1 hafta önce ile bugün arasında tam 2.6 kg fark var ama yağdan gitmesi mümkün değil sanırım ödem felan attım
Ama çok güzel motivasyon oldu
Amacım haftada 0.50 - 1 kg arası vermek. Acelem yok

X