- 18 Ekim 2015
- 204
- 268
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Bekliyoruzkızlar iyi akşamlar benim telefonda. Kırıldı giremiyorun malesef donucem ama
Neye moralin bozuldu bilmiyorum ama üzme kendini sakın , diyet felan hallolur şeylerMerhaba arkadaşlar bugün benim için kötü bir gün oldu
Bugün baya moralim bozuktu ve ben morali bozulunca kendini yemeğe verenlerdenim maalesef. Bugün her zaman yediklerimden fazla yedim. Yurtta bu yemekler çıkınca yemek zorunda kaldım. Sabah ve öğlen normal şekilde yedim ama akşam pilav üstü döner ve patates kızartması yedim. ( ama patatesler öyle çok değildi) Toplamda 1400 civarı bir kalori aldım ama biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu. Yarın telafi etmeye çalışacağım
Selam kızlar. ben dün evde temizlik yaptım. Saat 9 dan akşam 6 ya kadar o yüzden spor yapmadım ve buraya giremedim. 1000 kalori aldım. Bugün de 1600 kalori almamışim daha . bu aralar hiç su içmiyorüm . bu yüzden kilo veremedigimi düşünüyorum .
Ya kızlar bu pazartesi tartı günü olayı zormuş
Pazar kaçıyor doğal olarak
Ben öğle. Yemeği yemedim.ama.aksama çok fazla balık yedim
Tartı günlerini Pazar'a mı alsak? Eğer tartıda eksi görürsek de ödül günümüz olmuş olur. Tabi abartmadan yemek koşuluyla.
Bence de pazar olsunYa da su cuma takımları cuma yarışmaları falan var ya onların da tartı günü cuma günü o da güzel sanki
Ama tabii ki siz nasıl derseniz :)
Valla bende korkuyorumBenim de kaçamaklı bir haftam oldu bakalım yarın tartı günü kaç kilo verdik görücez. İnşallah vermişizdir ya çok korkuyorum
Bende sırf tartı günüm pazartesi diye pazar kaçamak yapamıyorum o yüzden pazartesi olmasi çok işime yarıyorTartı günlerini Pazar'a mı alsak? Eğer tartıda eksi görürsek de ödül günümüz olmuş olur. Tabi abartmadan yemek koşuluyla.
Ben de bugun hiç şu icmedim:'(
Ama kızlar su çok önemli hiç içmeseniz günde 2 litre şartSelam kızlar. ben dün evde temizlik yaptım. Saat 9 dan akşam 6 ya kadar o yüzden spor yapmadım ve buraya giremedim. 1000 kalori aldım. Bugün de 1600 kalori almamışim daha . bu aralar hiç su içmiyorüm . bu yüzden kilo veremedigimi düşünüyorum .