Yüzü güzel şişman kız

Neye moralin bozuldu bilmiyorum ama üzme kendini sakın , diyet felan hallolur şeyler

Arkadaşlar sabah yarım poğaça salatalık peynir ve yumurta yedim
Öğlen de bir elma kepek ekmeğinden kaşarlı tost yemek zorunda kaldım
Akşam yemeği yemedim bir kase çorba içtim şimdi çok acıktım kaçamak yaptım
Pazartesi de tartı günü çok kötü oldu bu. Yarından itibaren eski düzenime geri dönüyorum

Selam kızlar. ben dün evde temizlik yaptım. Saat 9 dan akşam 6 ya kadar o yüzden spor yapmadım ve buraya giremedim. 1000 kalori aldım. Bugün de 1600 kalori almamışim daha . bu aralar hiç su içmiyorüm . bu yüzden kilo veremedigimi düşünüyorum .

Benim de kaçamaklı bir haftam oldu bakalım yarın tartı günü kaç kilo verdik görücez. İnşallah vermişizdir ya çok korkuyorum

Kızlar kusura bakmayın giremedim bi türlü. Kaçamak değilde başkasının evinde kaldım ve mecburiyetten bişeycikler yedim. Ama günlük kalori miktarımı hiç geçmedim. Suyu bol bol içip sporumu yaptım. İnşallah arti çıkmazz şimdi çıkıcam tartıyada korkuyorum

Ben de bugun hiç şu icmedim:'(
Ama kızlar su çok önemli hiç içmeseniz günde 2 litre şart
Sabah 2 bardak akşam 2 bardak yemeklerden öncede 1 er bardak diye kendinizi şartlandırın. Bu şekilde 1.5 lt felan içmiş olursunuz. Kalan kısmını spor yaparken yada susadiginizda yada bitki çaylariyla tamamlarsınız
Telefona bazı saatlere alarm kurmak çok işe yarıyor
Mesela 2.5 lt lik bir şişeyi doldurun. Bunu bugün içeceğim deyin. Sürekli gözünüzün önünde olursa mutlaka içersiniz
Suyu ılık içmekte işe yarıyor , bir bardak kesmiyor
Suyun içine limon nane meyve parçaları atıp aroma ekleyenler var ben yapmıyorum ama isterseniz bi deneyin , belki içmenize yardımcı olur
Bitki çayları -siyah çay değil- , ayran , süt , çorba gibi ürünlerde vucuda vücuda su sağlayan şeyler. Hiç su içemiyorsaniz bunlara yönelebilirsiniz
Kahve ve siyah çay vücuttan su atan şeyler ve susuzluk hissini kaldırıyorlar. Bunları azaltıp yerine su koyabilirsiniz

Geçen hafta pazartesi 78.1 dim. Bu hafta 77.4
Ama üzüldüm biraz çünkü detokstan sonra 77.3 çıkmıştım. Demekki detoksa sadece su kaybetmişim
Neyse bu haftayida -700 gr ile kapattık ki zaten istediğim miktar. Gideyim limonlu suyumu içeyim
Siz naptinız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…