Yüzü güzel şişman kız

Ben bugün kendimi baya dağıttım. ta sabahtan . allahtan bugün spora gittim de onunla avunuyorum bende bu hafta hiç veremeyebilirim

Dayanamıyorum gerçekten. Çok uzun süre kendimi kısacak olma düşüncesi bile beni yoruyor. Sinirlerim bozuldu. Canım sürekli ekmek istiyor. Önüme 10 tane koysalar yiyeceğim

Dayanamıyorum gerçekten. Çok uzun süre kendimi kısacak olma düşüncesi bile beni yoruyor. Sinirlerim bozuldu. Canım sürekli ekmek istiyor. Önüme 10 tane koysalar yiyeceğim
Ben de bir durumdayım. Sanki bir daha hiç istediğimi yiyemecekmişim gibi geliyor. Aklımda sürekli börekler poğaçalar çikolatalar var. Bi de üstüne sınav stresi de binince çöktüm resmen. Umarım bu hafta tartıda + görmem.

Kızlar canınız çok çekiyorsa birazcık yiyip bastırın derim ama miktarını kaçırmadan. Sonra o açlık hissi gece felan gafil avlıyor. Diyet miyet kalmıyotr. Hem yiyeceklerin suçu yok , miktarı kaçırdığımız için suç bizde
Ömür boyu yememek diye birşey yok kısa bir dönem bu , 3 4 ay sonra ki değişimi düşünün. Hepsinin tadını biliyorsunuz zaten. Bir lokmada bir tepside aynı tadı veriyor. Şimdiye kadar yedikte noldu sanki
Şimdi bozarsak altı ay sonra keşke altı ay önce başlamış olsaydım diyeceğiz.. basladik sonunu getirelim
Beyza kolay gelsin sınavlarında

Teşekkürler canım şu sınavlar bi bitsin tam asılıcam diyete

+ 3 lt su içildi ( aksam sirkeli ve sabah limonlu )
+ 2 bardak bitki çayı
+ 2 bardak şekersiz Türk kahvesi ( metabolizmayı hızlandırıyormuş )
+ 1140 kalori alındı , %39 u karbonhidrat %22 si protein
+ 45 dakika eliptik bisiklet yapıldı ( 500 kalori yakıldı )
+ 18.00 da dükkan kapatıldı
Bugun detaylı detaylı yazasım geldi
Kızlarr haftanın yarısına gelicez yarın tartı günü yaklaşıyor bırakmayalım

kizlar neler duyuyorum oyle pes etmek asla yok yengemin telinden giris yaptim neler yapiyorsunuz diye ama hayal kirikligi lutfen nefsinizi koreltin yoksa " hep L-XL-XXL " giyeceksiniz kusura bakmayin dost aci soyler M mavikelebekbk bende cok ozledim sen kizlari motive et birakmayin

Bugün yeniden en az 1 hafta hiç bozmadan gideceğime söz veriyorum. . . allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba ne kadar aynı duygulara sahipmişiz başlık hemen dikkatimi çekti sana kilo yakışıyor yüzün zaten çok güzel cümlesini duymaktan ne kadar da sıkılmıştım demekki yalnız değilmişim evet kendimden utanıyorum ilk defa zayıflamaktan başka çarem yok kendime olan saygımı daha fazla yitirmemek için kendime yeniden güvenebilmek için

Kızlar bugün yeniden eski psikolojim ile başladım.
Sabah: 1 kk peynir 1 bardak çay . yarım litre su . yarım salatalık 4 zeytin.

Ara:mandalina 1 çay bardağı tarçınli süt.

Canım benim kendine güven sen yapabilirsin. Biz sana destek oluruz. İnşallah başarısız birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…