- 20 Kasım 2016
- 687
- 839
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Ben de bir durumdayım. Sanki bir daha hiç istediğimi yiyemecekmişim gibi geliyor. Aklımda sürekli börekler poğaçalar çikolatalar var. Bi de üstüne sınav stresi de binince çöktüm resmen. Umarım bu hafta tartıda + görmem.Dayanamıyorum gerçekten. Çok uzun süre kendimi kısacak olma düşüncesi bile beni yoruyor. Sinirlerim bozuldu. Canım sürekli ekmek istiyor. Önüme 10 tane koysalar yiyeceğim
Dayanamıyorum gerçekten. Çok uzun süre kendimi kısacak olma düşüncesi bile beni yoruyor. Sinirlerim bozuldu. Canım sürekli ekmek istiyor. Önüme 10 tane koysalar yiyeceğim
Kızlar canınız çok çekiyorsa birazcık yiyip bastırın derim ama miktarını kaçırmadan. Sonra o açlık hissi gece felan gafil avlıyor. Diyet miyet kalmıyotr. Hem yiyeceklerin suçu yok , miktarı kaçırdığımız için suç bizdeBen de bir durumdayım. Sanki bir daha hiç istediğimi yiyemecekmişim gibi geliyor. Aklımda sürekli börekler poğaçalar çikolatalar var. Bi de üstüne sınav stresi de binince çöktüm resmen. Umarım bu hafta tartıda + görmem.
Hadi ya kötü olmus gecmis olsun. Özlettin kendiniYa telefonun garantisi bitmişti telefoncularda yapamadi ekranın yüzde 80 i kapkara zor okuyorum
Kızlar canınız çok çekiyorsa birazcık yiyip bastırın derim ama miktarını kaçırmadan. Sonra o açlık hissi gece felan gafil avlıyor. Diyet miyet kalmıyotr. Hem yiyeceklerin suçu yok , miktarı kaçırdığımız için suç bizde
Ömür boyu yememek diye birşey yok kısa bir dönem bu , 3 4 ay sonra ki değişimi düşünün. Hepsinin tadını biliyorsunuz zaten. Bir lokmada bir tepside aynı tadı veriyor. Şimdiye kadar yedikte noldu sanki
Şimdi bozarsak altı ay sonra keşke altı ay önce başlamış olsaydım diyeceğiz.. basladik sonunu getirelim
Beyza kolay gelsin sınavlarında
AmiinBugün yeniden en az 1 hafta hiç bozmadan gideceğime söz veriyorum. . . allah hepimizin yardımcısı olsun.
Azıcık kaldı zaten tartı gününe , şu 2 günü iyi geçilerelim bariHaydi kızlar silkelenelim kendimize gelelim
Zayıf halimizi dusunelim:)
Yaptın mi kaçamak dün? Bugün nasıldı?Kızlar nerelerdesiniz. Dün neden yazmadıniz. Ben dün çok yoğundum o yüzden yazmadım .
çok üzüldüm ya yapamadım durmaya çalışıyorum yinedeYaptın mi kaçamak dün? Bugün nasıldı?
Ben yapmadıım dünde bugündeBirazdan da ıspanak yiyip spor yapıp günü kapatacağım
Hepimiz en az bir kez duymuşuzdur senin yüzün çok güzel diye. İnanmayın bunlara. Bıngıl bıngıl gıdı , tren yolu gibi yanak izleri , iyice gömülmüş gözlerle hiçte güzel gözüktüğümü sanmıyorum. Avutulmak için böyle şeyler duymak istemiyorum. Avutulmak yerine birilerinin yeter yeme be hayvan gibisin zayıfla artık demesini bekliyordum. Sanki birilerinin itelemesi olmadan hiç bir şey yapamıyormuşum gibi. Birinin ağzından değil ama benzer şeyleri duymuş gibi oldum aslında. 5 dakika önce vücut kitle indeksime göre artık resmi bir obez olduğumu öğrendim. Sığamadığım onca kiyafetin yanına şişman lafınada sığamamışım. Bende kendimi iteleyecek bir yol olarak böyle bir konu açma kararı aldım. Bu bir başarı yazısı değilde bir başarısızlık yazısıda olabilir. İlk hedefim obez kavramından kurtulmak! 78.5 kilogram olmam gerekiyor obezlikten çıkıp şişman kategorisine girebilmem için. Bu bir pazartesi diyeti değil! Benim gibi kendinden utanan başkalarıda varsa birbirimize destek olalım isterim
Canım benim kendine güven sen yapabilirsin. Biz sana destek oluruz. İnşallah başarısız birlikteMerhaba ne kadar aynı duygulara sahipmişiz başlık hemen dikkatimi çekti sana kilo yakışıyor yüzün zaten çok güzel cümlesini duymaktan ne kadar da sıkılmıştım demekki yalnız değilmişim evet kendimden utanıyorum ilk defa zayıflamaktan başka çarem yok kendime olan saygımı daha fazla yitirmemek için kendime yeniden güvenebilmek için
Boyun kilon kaç. Pazartesi günleri bizim tartı günümüz bu aradaCanım benim kendine güven sen yapabilirsin. Biz sana destek oluruz. İnşallah başarısız birlikte