- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
-700 gayet iyi bence tebrik ederimm54.1 geldim kızlar pek bi şey gitmemiş :'(
Şöyle bakınca 700 iyi gibi ama dikkat ettim bayaa dün akşam fazla yedim belki ondan ?
Ya çok iyi gerçekten maşallah.Geçen hafta pazartesi 78.1 dim. Bu hafta 77.4
Ama üzüldüm biraz çünkü detokstan sonra 77.3 çıkmıştım. Demekki detoksa sadece su kaybetmişim
Neyse bu haftayida -700 gr ile kapattık ki zaten istediğim miktar. Gideyim limonlu suyumu içeyim
Siz naptinız kızlar?
Daha ne olacakti kız. Çok sevindim54.1 geldim kızlar pek bi şey gitmemiş :'(
Şöyle bakınca 700 iyi gibi ama dikkat ettim bayaa dün akşam fazla yedim belki ondan ?
Bende bugün 76. 7 geldim ama kaçamak yaptığım günde oldu şaşırdım. Ama çok mutluyum.
Ay ikinizede masallahhGünaydın kızlar telefonum yapılmadı. Ezberden yazıyorum tartı günü diye girdim geçen hafta 59.8 dim bugün 58.5 geldim hic kacamak yapmadım telefon yapilirsa donerim araniza
Kızlar bugün 1200 kalori aldım. 2 litreye yakın su içtim . bugün diyetisyene gittim spor yap dedi.
Olur tabi .O zaman bu aksam leslie 2 mil yapalım mi:)
Olur tabi .
Tamam dur hemen bilgisayari ayarlıyorum. Saat tam 9 da buluşuruzSaat 21.00da buluşalım 21.30a kadar yürüyelim:)
Ben leslie 2 milesi saat 21.35 40 da bitirmiştim.
Nerede kaldin . daha yapılmadı mi telefonKızlar lütfen ara vermeyin ben de gelecegim
Şu sıralar evde değilimmMavi kelebek ve smile siz neden ne yaptığınızı yazmıyorsunuz