- 23 Ağustos 2014
- 50
- 69
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Bak işte hani istikrarlı oluyordukKızlar bende bugün neler yedim neler. O yüzden 3 gün 3 miles yapmaya karar verdim. Ne yediğimi yazmayacağım. Çok kötü geçti bugün çok kötü.
Şimdiden afiyet olsun :) dersler önemli sporu elbet yaparsinHerkese merhabalar
Ben de sınavlarla uğraşıyorum bu atalar yarın da sınavım var o yüzden spor yapamadım hafta içi ama söz yarın acısını çıkarıcam. Bu arada bugünkü menümü yazayım
Sabah 1 kase mısır gevreği
Ara 3 tane form pirinç patlaklı
Öğlen sulu köfte çorba 1 yk patates püresi
Akşam yarım kase çorba hindi sote salata
2 litre su içildi yatana kadar onu 2,5 yaparım belki
Yatmadan önce de kayısı çayımı içerim büyük ihtimalle :)
Ay insallahhDoktor bana da günlük en az 2 litre şu iç ve mümkünse hepsini limonlu iç demişti canım. sen bu gidişle inşallah ocakta 72 leri görürsün kız.
Ama aç bırakma kendini kahvaltı çok önemli bir öğünKızlar bende bir kaç gündür tuhaflık var canım hiçbir şey istemiyor bugün kahvaltı yapmadım öğlende yemedim marketten çakıl taşı çikolata aldım ( ceza vermeyin lutfen sabah öğlen yemedim ) birazcık yedim :) akşam 3 adet lahana sarması 10 adet turp birazda lahana haşlaması yedim :) 1500 ip atlicam şimdi leslie squat mekikte yapicam
Allah kolaylık versin canım
Ben bugun naptim
Güya 1500 cal alicam demiştim 1387 ye çıkana kadar neler yedim neler 1500 yapamadim bi türlü
3.6 lt su içildi , 3 bardak bitki çayıyla
45 dakika eliptik yapıldı
Tabi ki şeker ve un yok , tamamen sağlıklı şeyler tüketildi
Bugün ağır test edildim içli mantı , pide , salçalı patates püresi çikolatalı goftet ve gözleme... Hepsini aynı güne getirmeyi nasıl başarıyorlarsaama yemedimm ağzıma bile sürmedimm
Sınavı olan herkese kolay gelsin