Yüzü güzel şişman kız

Ama ben bugün detoksa devam etmeyeceğim. Çok sağlıklı birsey değil bence. Günün yarısını aç yarısını şiş gezdim çünkü. Bu arada yaşım ve kilomdan dolayi günde 1500 kalori kadar almam önerildi spor yaptığım için. Bundan sonra o civarda almaya çalışıcam. Haftada 4 gün 1 saat eliptik yada 4 mil leslie haftada 3 gün fitness yapacağım. Günde 3 lt su içeceğim. Sirkeli ve limonlu suya devam bence sirkeli su iyi geliyor mide sorunlarına ve kilo vermeye yardimci deneyin derim
2 ayda bu 72 olucamm

Hayırlı olsunn
15 kg in darısı başıma
Hoşgeldin
Hoşbuldum :) detox konusunda kesinlikle haklısın. Detox bende çok denedim ama diyetle verdiğin kilonun aynısını verdim. "Eee neden aç kalayım o zaman?" Dedim kendi kendime. Ama ayda bir detox yapmak hücreleri yeniliyor fazlası zarar. Baktın miden büyüyor fazla kaçırmaya başladın detox kurtarıcı :) umarım verirsin

Bende kilo vermekten ziyade bi kendime geleyim diye yapmıştım ama aksine tüm gün bitkin gezdim ya :/

Merhaba kizlaaar:))
Sinavlarla ugrasmaktan helak oldum buraya ugramaya da vaktim olmuyor. Dun guzel gecti reglden dolayi tatli krizlerine bile dur diyebildim:))
Sabah sinava gidip geldim, simdi de kahvaltimi yaptim: 2 dilim kizarmis tam bugday, salatalik, 1 dilim salam, omlet, biraz krem peynir, 5 zeytin
4te sinavim daha var ona calisicam simdi
Gorusmek uzere <3

Doktor bana da günlük en az 2 litre şu iç ve mümkünse hepsini limonlu iç demişti canım. sen bu gidişle inşallah ocakta 72 leri görürsün kız.

Allah kolaylık versin canım

Kızlar bende bir kaç gündür tuhaflık var canım hiçbir şey istemiyor bugün kahvaltı yapmadım öğlende yemedim marketten çakıl taşı çikolata aldım ( ceza vermeyin lutfen sabah öğlen yemedim ) birazcık yedim :) akşam 3 adet lahana sarması 10 adet turp birazda lahana haşlaması yedim :) 1500 ip atlicam şimdi leslie squat mekikte yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…