- 29 Ekim 2016
- 393
- 340
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Kilo alıp vermelerin olacaktır önemli olan pes etmemek azimle .... taşı deler demişler :)Iyi aksamlar kizlaaar
Ben de ilk bildirimimi yapayim. Tam 60 kg geldim bu sabah. Son 2 ayda 2 kg almisim. Ilk hedefim tekrar 58 kg olmakBugun tum gun okulda oldugum icin spor yapamadim, ama yarin sinavim yok telafisi olcak
Menum:
Kahvalti: 1 dilim tam bugday, suzme peynir, 5 zeytin, salatalik, domates, 1 yumurta (genellikle klasik kahvaltim boyle)
Ogle: 200 ml sut (okulda bununla gecistirmek durumunda kaldim)
Aksam: 3/4 porsiyon ızgara sebzeli tam bugday makarna, 1kase yogurt
Az once de papatya cayimi ictim ve dukkan kapandiii, artik sadece su
Ben leslie 1 mil.diyorum sadece 15 dk
Bence 3 yapsın bir çok az ayrıca 15 mekik :)Ben leslie 1 mil.diyorum sadece 15 dk
Bence 3 yapsın bir çok az ayrıca 15 mekik :)
Ben az yemiyorum sen çok yiyorsun :)Kız sen de hiç birşey yemiyorsun. Ben senin gibi diyet yapınca hemen bırakıp fazla fazla kilo alıyorüm . o yüzden herşeyden yemeye çalışıyorum. Ama gerçekten bu yediklerim fazla oldu.
Canım meyve alıp yesen hiç olmazsa yükseltirsin. Hiç meyve yememişsinMerhabalar
Ben öğlen yazmıştım yediklerimi ama bi daha toplu şekilde yazayım
Sabah 1 yumurta küçük salatalık ince bir dilim beyaz peynir
Öğlen kepek ekmekli ton balıklı sandviç
Akşam bulgur pilavı ve ayran
Şimdi de kayısı çayımı içtim
Tüm gün okulda olduğun için spor yapamadım maalesef ama bugün bayaa az kalori aldım nedense günlük aldığım kalori 1000'i çok geçmiyo
2 litre su içmişim su biraz az olmuş sanki
Hayır canım sıkma canını hiçte az değil su an en az 2.5 litre içen ben zamanında haftada 2 bardakla yetiniyorum :) uzulmek yok bu grupta anlastik miMerhabalar
Tüm gün okulda olduğun için spor yapamadım maalesef ama bugün bayaa az kalori aldım nedense günlük aldığım kalori 1000'i çok geçmiyo
Ben az yemiyorum sen çok yiyorsun :)
Yapma tabi ki hedefine yaklaş odul verirsin kendine ben öyle yaptım :)Ayyyyyyy ben kaçamak yapmayim yaaa cezalar pek ağır :)
Merhabalar
Banada öyle sorun yok ama meyve sağlıklı kalması açısından önemli bir elmada olsa tuketin kizlarBana menu çok güzel geldi hiç az gelmedi valla gayet ideal geldi :)
Yapma tabi ki hedefine yaklaş odul verirsin kendine ben öyle yaptım :)
Tamam canım. İnşallah ulaşıcazBenim.ilk hedefim.52 olsun çünkü yillllarrrrrrrr oldu 52 olmayalı
Banada öyle sorun yok ama meyve sağlıklı kalması açısından önemli bir elmada olsa tuketin kizlar
Bana menu çok güzel geldi hiç az gelmedi valla gayet ideal geldi :)
Öyle de uygulamadan hesaplayınca 1025 kalori oldu ne kadar sağlıklı bilmiyorum
Nasıl istersen :) yeter ki kararlı ol ve kaçamak yapmaBenim.ilk hedefim.52 olsun çünkü yillllarrrrrrrr oldu 52 olmayalı