- 20 Kasım 2016
- 687
- 839
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
İnşallah canımTebrik ederim maşallah umarım hep böyle devam eder :)
Canım benim ki 1 aygecikti malesef.Öyle deme ben bu hafta özel gunumdeydim kilo almisimdir hem geç oldum hemde 5 gün oldum normalde hep 3 gün oluyordum
Canım benim supersin :) tebrik ediyorum seniAy ben yokken ne çok şey konuşmuşsunuz
Bugün sınavım olduğu için dün giremedim maalesef internete bu sabah tartıldım vee 66,8 olmuşum yeni başlamama rağmen -1,2 kilo bana çok iyi geldi
Ve bugün yediklerime gelirsek sabah 1 yumurta salatalık kk kadar peynir yedim
Şimdi öğle yemeğimi yiyorum yine ton balığı yiyorum maalesefyanında da 1 dilim kepek ekmeği
1-2 saat sonra da spora inerim bugün çok mutluyum sınavım çok güzel geçti kilo da vermişim daha ne olsun
İkinizde süpersiniz yaa maşallah sizeCanım benim supersin :) tebrik ediyorum seni
Kizlaaaar 61.2 idim en son su an 59.8 çok mutluyum :) ki çıplak tartilmadim ayakkabi falan da vardi
Çok teşekkür ederim :)) almisimdir diye dusunurken vermisimİkinizde süpersiniz yaa maşallah size
Teşekkürler canım benim daha iyi sonuçlara :)Çok çok tebrik ederim canııım
İlk hedefim tamamlandığı için kendime yeni bir hedef koydum
Bmi da 29.9 un üstü obezite
25 - 29.9 un arası ise hafif şişman/obezite öncesi/ fazla kilolu diye isimlendiriliyor
Bunuda kendi içinde ikiye bölmüşler
Birincisi 27.5 - 29.9
İkincisi 27.5 - 25 arası
Bende kendime yeni hedef olarak 27.5 i koydum. 27.5 olabilmem için tam 72 kilo olmam gerekiyor. 6.1 kilo vermek demek oluyor bu. Bende kendime bunun için 2 ay koyuyorum
Sizin hedefleriniz neler?
Benim hedefim 65.5 dan 54 e dusmekti 59.8 geldim şimdi ki hedefim 57 sonra 55 ve en son 54 :)İlk hedefim tamamlandığı için kendime yeni bir hedef koydum
Bmi da 29.9 un üstü obezite
25 - 29.9 un arası ise hafif şişman/obezite öncesi/ fazla kilolu diye isimlendiriliyor
Bunuda kendi içinde ikiye bölmüşler
Birincisi 27.5 - 29.9
İkincisi 27.5 - 25 arası
Bende kendime yeni hedef olarak 27.5 i koydum. 27.5 olabilmem için tam 72 kilo olmam gerekiyor. 6.1 kilo vermek demek oluyor bu. Bende kendime bunun için 2 ay koyuyorum
Sizin hedefleriniz neler?
Tebrik ederim canımAy ben yokken ne çok şey konuşmuşsunuz
Bugün sınavım olduğu için dün giremedim maalesef internete bu sabah tartıldım vee 66,8 olmuşum yeni başlamama rağmen -1,2 kilo bana çok iyi geldi
Ve bugün yediklerime gelirsek sabah 1 yumurta salatalık kk kadar peynir yedim
Şimdi öğle yemeğimi yiyorum yine ton balığı yiyorum maalesefyanında da 1 dilim kepek ekmeği
1-2 saat sonra da spora inerim bugün çok mutluyum sınavım çok güzel geçti kilo da vermişim daha ne olsun
Kızlar durumu kişisel bilgileri açıp resmin altında özel başlık var oradan değiştirin
Liste yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. O yüzden bu mantıklı geldi şekerler. Hem hepimiz birbirimizin değişimini her zaman göreceğiz . yesa sen kaç yaşındasin