Yüzü güzel şişman kız

Ay ben yokken ne çok şey konuşmuşsunuz
Bugün sınavım olduğu için dün giremedim maalesef internete bu sabah tartıldım vee 66,8 olmuşum yeni başlamama rağmen -1,2 kilo bana çok iyi geldi
Ve bugün yediklerime gelirsek sabah 1 yumurta salatalık kk kadar peynir yedim
Şimdi öğle yemeğimi yiyorum yine ton balığı yiyorum maalesef yanında da 1 dilim kepek ekmeği
1-2 saat sonra da spora inerim bugün çok mutluyum sınavım çok güzel geçti kilo da vermişim daha ne olsun

71 kiloyken 38 kilo yag çıktı analizde obez üstü aşırı şişman çıktım şimdi 66 kiloya düştüm iki aylık sporla yine obez üstü çıktım 35 kilo yagim var ama benim boy 1.57 ...senin boy kaç ve yağın

Canım benim supersin :) tebrik ediyorum seni

İlk hedefim tamamlandığı için kendime yeni bir hedef koydum
Bmi da 29.9 un üstü obezite
25 - 29.9 un arası ise hafif şişman/obezite öncesi/ fazla kilolu diye isimlendiriliyor
Bunuda kendi içinde ikiye bölmüşler
Birincisi 27.5 - 29.9
İkincisi 27.5 - 25 arası
Bende kendime yeni hedef olarak 27.5 i koydum. 27.5 olabilmem için tam 72 kilo olmam gerekiyor. 6.1 kilo vermek demek oluyor bu. Bende kendime bunun için 2 ay koyuyorum
Sizin hedefleriniz neler?

Benim hedefim 65.5 dan 54 e dusmekti 59.8 geldim şimdi ki hedefim 57 sonra 55 ve en son 54 :)

Camlarım hepimiz hedefimize az da olsa yaklaştık. Çok mutluyum gerçekten. Bu arada durumlari neden değiştirmediniz .

Bende 78.6 dan 60 a düşmek istiyorum ama ilk hedef 75. şimdi 77.7 Bunun için en fazla 3 hafta veriyorum kendime

U
Tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…