Yüzü güzel şişman kız

Kızlar ben sabah kahvaltı yapmamistim sadece bir bardak çay icmistim öğlen kendime odul verdim kusura bakmayın ama döner yedim akşam 1 küçük salatalık ve havuç yedim :) sabah 600 ip atlamistim şimdide 500 atladim :) 3 miles yapicam bunu yazmayı tamamlayınca mekik ve squatta tamamlicam :)

Sizlerden de aynı performansı bekliyorum :) spor aşktır
Canım yarın bende başlıyorum. Bugün spor yapmadim ama 10000 adım atarım.
Sabah
Küçük kömbe yarısı. Gerçekten küçüktü .
Ara
Mandalina aysan 1 ceviz
Öğlen
2 büyük kömbe
Ara
Muz mandalina
Akşam
1 kase çorba
6 7 tane pazi sarması yani 4 kane yaprak sarması kadar yemis oldum .
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek.
Yine Az su içtim Ya

Döner de ne var ki Canan karatay full destek yeyin diyor :)

Aaaaaa çok pardon Smiile lütfen kusura bakma evet 5 kişiyiz canım :)

Baaak suna yaaa :) gıcık Smiile sen onu dinleme boşver

Yaaaa

54.8 ile ben de varım Diyor bu sabah tartı 54.8 gösterdi

Diyetisyene göre ideal kilom 47 48

AMA ben 50 ye bile razıyım ya da 49 a

Kizlaaaar 61.2 idim en son su an 59.8 çok mutluyum :) ki çıplak tartilmadim ayakkabi falan da vardi

Kizlaaar supersiniz tebrik ederiiiim

Bu arada aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz bol eksili günler

Hosbulduuuk

Kombe ekmek mi ?

Oglen 2 büyük kombe fazla + muz ve mandalina ara Öğün için fazla ben muzu kendime odul olarak veriyorum diğerleri tamamdır :)

Iyi aksamlar kizlaaar
Ben de ilk bildirimimi yapayim. Tam 60 kg geldim bu sabah. Son 2 ayda 2 kg almisim. Ilk hedefim tekrar 58 kg olmak Bugun tum gun okulda oldugum icin spor yapamadim, ama yarin sinavim yok telafisi olcak
Menum:

Kahvalti: 1 dilim tam bugday, suzme peynir, 5 zeytin, salatalik, domates, 1 yumurta (genellikle klasik kahvaltim boyle)
Ogle: 200 ml sut (okulda bununla gecistirmek durumunda kaldim)
Aksam: 3/4 porsiyon ızgara sebzeli tam bugday makarna, 1kase yogurt
Az once de papatya cayimi ictim ve dukkan kapandiii, artik sadece su

Canım. Kendi yaptığın hamurdan yufka açıyorsun. üst üste yufkaylari koyuyorsun sonra katlayıp fırın da pisiryoruz. Araları yağlı ama. kek büyüklüğünde kesiyorsun

Oyyyy oyyy oyyy

Kahvaltı tamam da öğle yemeğinde iki tane birden büyük bi de :)

Ceza mi versek acaba :)

Oglen 2 büyük kombe fazla + muz ve mandalina ara Öğün için fazla ben muzu kendime odul olarak veriyorum diğerleri tamamdır :)
Kız sen de hiç birşey yemiyorsun. Ben senin gibi diyet yapınca hemen bırakıp fazla fazla kilo alıyorüm . o yüzden herşeyden yemeye çalışıyorum. Ama gerçekten bu yediklerim fazla oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…