- 29 Ekim 2016
- 393
- 340
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Ben guncelledim :)Kızlar durumu kişisel bilgileri açıp resmin altında özel başlık var oradan değiştirin
Tatlı dışında süper ama yemek yememissin ya sorun yok :)Sabah
Yumurta peynir zeytin
Ara
Malesef tatlı
O yüzden yemek yemedim
Aksam.
nohut yemeği
ayran
Leslie 2 mil
2 litre su
yeşil çay
Canım yarın bende başlıyorum. Bugün spor yapmadim ama 10000 adım atarım.Sizlerden de aynı performansı bekliyorum :) spor aşktır
Kızlar ben sabah kahvaltı yapmamistim sadece bir bardak çay icmistim öğlen kendime odul verdim kusura bakmayın ama döner yedim akşam 1 küçük salatalık ve havuç yedim :) sabah 600 ip atlamistim şimdide 500 atladim :) 3 miles yapicam bunu yazmayı tamamlayınca mekik ve squatta tamamlicam :)
Aaaaaa çok pardonSmiile lütfen kusura bakma evet 5 kişiyiz canım :)
Baaak suna yaaa :) gıcıkSmiile sen onu dinleme boşver
Veee ben bu hafta 79.2 den 78.1 e inmişimmm -1,1 kg gösteriyor. Sanırım geçen hafta malum dönemden dolayi şişmiştim biraz ödemden dolayı o yüzden sadece -700 gösteriyordu
İlk hedefim tamamlandı ay çok mutluyum
Artık bir obez değil , hafif şişmanım
Böylece 3 haftada 82.5 tan 78.1 e tam 4,4 kg kaybettim
Kızlar siz neler yaptiniz bakalım
54.8 ile ben de varım Diyor bu sabah tartı 54.8 gösterdi
Diyetisyene göre ideal kilom 47 48
AMA ben 50 ye bile razıyım ya da 49 a
Ay ben yokken ne çok şey konuşmuşsunuz
Bugün sınavım olduğu için dün giremedim maalesef internete bu sabah tartıldım vee 66,8 olmuşum yeni başlamama rağmen -1,2 kilo bana çok iyi geldi
Ve bugün yediklerime gelirsek sabah 1 yumurta salatalık kk kadar peynir yedim
Şimdi öğle yemeğimi yiyorum yine ton balığı yiyorum maalesefyanında da 1 dilim kepek ekmeği
1-2 saat sonra da spora inerim bugün çok mutluyum sınavım çok güzel geçti kilo da vermişim daha ne olsun
Kizlaaaar 61.2 idim en son su an 59.8 çok mutluyum :) ki çıplak tartilmadim ayakkabi falan da vardi
Bu arada aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz bol eksili günler
Canım yarın bende başlıyorum. Bugün spor yapmadim ama 10000 adım atarım.
Sabah
Küçük kömbe yarısı. Gerçekten küçüktü .
Ara
Mandalina aysan 1 ceviz
Öğlen
2 büyük kömbe
Ara
Muz mandalina
Akşam
1 kase çorba
6 7 tane pazi sarması yani 4 kane yaprak sarması kadar yemis oldum .
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek.
Yine Az su içtim Ya
Canan Karatayi dinlersem kilo alıyorum ben :)Döner de ne var ki Canan karatay full destek yeyin diyor :)
Canan Karatayi dinlersem kilo alıyorum ben :)
Oglen 2 büyük kombe fazla + muz ve mandalina ara Öğün için fazla ben muzu kendime odul olarak veriyorum diğerleri tamamdır :)Canım yarın bende başlıyorum. Bugün spor yapmadim ama 10000 adım atarım.
Sabah
Küçük kömbe yarısı. Gerçekten küçüktü .
Ara
Mandalina aysan 1 ceviz
Öğlen
2 büyük kömbe
Ara
Muz mandalina
Akşam
1 kase çorba
6 7 tane pazi sarması yani 4 kane yaprak sarması kadar yemis oldum .
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek.
Yine Az su içtim Ya
Aynen :)))Hahahahahah o da iyiymis :)
Canım. Kendi yaptığın hamurdan yufka açıyorsun. üst üste yufkaylari koyuyorsun sonra katlayıp fırın da pisiryoruz. Araları yağlı ama.Kombe ekmek mi ?
Canım. Kendi yaptığın hamurdan yufka açıyorsun. üst üste yufkaylari koyuyorsun sonra katlayıp fırın da pisiryoruz. Araları yağlı ama.kek büyüklüğünde kesiyorsun
Kız sen de hiç birşey yemiyorsun. Ben senin gibi diyet yapınca hemen bırakıp fazla fazla kilo alıyorüm . o yüzden herşeyden yemeye çalışıyorum. Ama gerçekten bu yediklerim fazla oldu.Oglen 2 büyük kombe fazla + muz ve mandalina ara Öğün için fazla ben muzu kendime odul olarak veriyorum diğerleri tamamdır :)
Verin verin .Oyyyy oyyy oyyy
Kahvaltı tamam da öğle yemeğinde iki tane birden büyük bi de :)
Ceza mi versek acaba :)
Bence de cezayı hak etti :) ben döner yedim ama sabah ve akşam yemedigim için bh hOyyyy oyyy oyyy
Kahvaltı tamam da öğle yemeğinde iki tane birden büyük bi de :)
Ceza mi versek acaba :)