Yüzü güzel şişman kız

Kızlar bu defa yumurtayı haslamadim azıcık tereyağı ile pisirdim 3-4 kaşık yoğurt yedim bir fincan çay ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim :) 300 ip atladim akşam 1000 yaparım ayrıca mekik squat ve leslie de yaparim

Ben bugün spora gidemedim bugün de leslie yaparım 2 miles.
Ara mandalina ayran
Öğle ayran ve çeyrek den daha az pide. Artık akşam a kadar dururum . bugün ekmek yemeyi düşünmüyorum ya bakalım

Bu arada ben pazartesiyi güzel ve kaçamaksız bitirdim , vakit bulup giremedim. Suyu sanırım az içtim 2.5 lt civarı onun dışında bi sorun yoktu
Bugün kan tahlili vermem gerekiyordu hastanede başka şehide o yüzden aç karnına başka bir şehre gittim. Kan vereyim felan derken 5.40 ta uyanan ben 11 de ancak ettim kahvaltıyı. Bugün kendime bi ödül vereyim , kahvaltıda olsun ki gün içinde yakayım diyordum. Köy kahvaltısı sipariş ettim. Gözleme ve börek yerim diye. Gözlemenin 2/9 ancak yedim ve hiçte zevk vermedi. Tüm gün dolaştık durduk yeni geldim eve açlıktan ölüyorum. 2 lt su ancak içebildim. Akşam yemeğinden sonra kalorimi hesaplayıp yazarım
Yazmasam içim rahat etmiyor

Şimdi gelelim detoks tarifine
2 gün sürecektir. Kahve ve şekerli hiç bir içecek tüketilmeyecektir. Sabah en geç 9 da kahvaltı yapılacak öğlen 12 de bu küre başlanacaktır. Akşam 8 e kadar 2 saat arayla ( 12.00 14.00 16.00... ) şeklinde bir küçük kase hazırladığımız taze çorba içilecektir.
Kahvaltıda bir yumurta , az yağlı peynir , domates , salatalık , yeşillik , bir dilim tam buğday yada çavdar ekmeği yenilecek
Çorba tarifine gelirsek yarım kilo yoğurda 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış mercimek 4 kaşık haşlanmış bulgur konulup kıvam alana kadar karıştırılıyor. Ondan sonra içine 2 adet salatalık rendeleniyor. 5 kase kadar çıkması lazım ona göre hazırlayın. İçine tuz koymayın amacımız vücudu arındırmak. Nane biber kekik gibi baharatlarla tatlandırabalirsiniz.
En az 2 lt su içilecek. Bol bol bitki çayı içmeyi unutmayın
Uygulamak isteyenler yarın sabah başlangıç kilosunu yazsın ki bitince karşılaştırma yapabilelim

Canım ya ben detoksu ertelicem yarın erkek arkadasimla bulusucam kahvaltıyı birlikte yapicaz öğlen dışarda yeriz o yüzden musait olunca yapicam

Ben yarın arkadasa davetliydim çok çok az yiyeceğim o yüzden Detox zor ama ileride inşallah

Herkese iyi akşamlaar
Arkadaşlar sınavlarım olduğu için hafta içleri spor yapabileceğimi sanmıyorum o yüzden az yemeye çalışıyorum yemekleri. Bugünki menüm
Sabah 1 yumurta küçük salatalık kk kadar beyaz peynir bir dilim kepek ekmeği 1 çk bal
Öğlen sek quark yoğurt (belki duymuşsunuzdur) yanında 3 tane form pirinç patlaklı
Akşam tavuk kalamar 1 yemek kaşığı patates püresi 1 kase çorba 1 küçük kase salata
Şimdiye kadar 1,5 litre su içmişim yatana kadar onu 2 yaparım
Yatmadan önce de form çayı içip günü bitiririm

İnşallah kötü birşeyin yoktur canım. Neden gittin ki doktor a

Güzel menü. Afiyet olsun canım.

Galiba sadece sen yapıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…