- 29 Ekim 2016
- 393
- 340
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Canım ya ben detoksu ertelicem yarın erkek arkadasimla bulusucam kahvaltıyı birlikte yapicaz öğlen dışarda yeriz o yüzden musait olunca yapicam
Ben yarın arkadasa davetliydim çok çok az yiyeceğim o yüzden Detox zor ama ileride inşallah
Ahaha aynen. Neyse sonuçları yazarım artıkGaliba sadece sen yapıyorsun canım
Aç bırakma kendiniIyi aksamlar kizlaaar
Bugun regl oldum sancidan spor yapamadim. 2 ogunluk bir gun oldu
Kahvalti: 2 dilim tam bugday, biraz krem peynir, salatalik, domates, 1 yumurta ile omlet
Aksam: cok az izgara sebze(patlican, kabak, havuc , kirmizi biber) ve yogurt
Hicbir sey yemek istemiyorum(
Valla canım açıkçasi bende korkuyorum. Yarın kilo verdikten sonra normal yemeye başlayınca illaki alırız gibi geliyor. Doktor o yüzden bana ömrün boyunca yemeği böyle yiyeceksin dedi ve gerçekten güzel liste idi. ben de diyete uyarak daha fazla yiyordum. Diğer kızları görünce benim de iştahım kesildi. Bi de ceza almak istemiyorum yineKızlar ya biraz az yiyorsunuz sanki ileri de bunlar geri Gelmez inşallh
Herkes diyor ya sonra fazlasıyla aldım diye korkuyorum valla :)
Valla canım açıkçasi bende korkuyorum. Yarın kilo verdikten sonra normal yemeye başlayınca illaki alırız gibi geliyor. Doktor o yüzden bana ömrün boyunca yemeği böyle yiyeceksin dedi ve gerçekten güzel liste idi. ben de diyete uyarak daha fazla yiyordum. Diğer kızları görünce benim de iştahım kesildi. Bi de ceza almak istemiyorum yine
Eskiden yedigimden daha çok yiyorum ben yaKızlar ya biraz az yiyorsunuz sanki ileri de bunlar geri Gelmez inşallh
Herkes diyor ya sonra fazlasıyla aldım diye korkuyorum valla :)
Ciddi misinDetoksa başlamadan kilomu ölçeyim dedim sabah tartıya bi çıktım 77.6 inanmadım bi 3 4 defa daha çıktım hep 77.6
Bilmiyorum tartı mi yanlış yoksa su felan mı kaybettim
Detoks bitince söylerim kaç olmuşum
Sabah güne 2 bardak limonlu su ve bitki çayıyla başladım.
9 dan önce 1 çavdar ekmegi bir haşlanmış yumurta yarım yağlı beyaz peynir bir adet ceviz domates ve maydanozla yaptım
Şimdi de çorbamı hazırlıyorum. Bakalım günü bitirebilicem mi çorbayla
Bugün 3 lt su ve 5 bardak bitki çayı içmeyi düşünüyorum. Adaçayı felan
Herkese kolay gelsinn
Az yedin umarım yoksa cezan hazır :)Kızlar ben bugun arkadaşıma gideceğim çok korkuyorum umarım çok çok az yErim olmazsa akşam bir şey yememm:)
Az yedin umarım yoksa cezan hazır :)
Ay son tabağı içemedim şiştim. Sanmıyorum bu detoksun çok faydalı olduğunu. Yarın yapmam heraldeCiddi misinbenimde baslamam lazım
Cezayı hak etmissin :)Bana da verebilirsiniz herseyden yedim ama az az yine de yedim yani
Aksama da misafir var hiç yemeyecektim.aslında ama ayıp olur çorba içerim artık