- 29 Ekim 2016
- 393
- 340
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
neden olmasın ki benimde mutfak tartım yok ama sorun yaşamıyorum o kadar bakmayın kalori hesabına peynirede genelleme yaparak bir kalori siz verinYaa o uygulamalari ben pek cozemiyorum. mesela light peynir diye aratiyorum bir suru farkli light peynir cikiyo hepsinin kalorisi farkli ayrica mutfak tartim yok ve kasik ve dilim hesabi yapmak istiyorum ama o tarz uygulamalarda gram hesabi var. kisacasi basaramiyorum
Hazır canım xxbeyzaxx yesa 1 ve smile de varMerhaba çok bakamadım, son sayfalara baktım ama
Sadece 3 kişimisiniz
Mavikelebekbk
Esrayankin
Kez23
Merak etme basarirsin millet 50-60 kilo veriyor sen mi veremiceksin54.8 ile ben de varım Diyor bu sabah tartı 54.8 gösterdi
Diyetisyene göre ideal kilom 47 48
AMA ben 50 ye bile razıyım ya da 49 a
Canım çok mutlu oldum adına.Veee ben bu hafta 79.2 den 78.1 e inmişimmm -1,1 kg gösteriyor. Sanırım geçen hafta malum dönemden dolayi şişmiştim biraz ödemden dolayı o yüzden sadece -700 gösteriyordu
İlk hedefim tamamlandı ay çok mutluyum
Artık bir obez değil , hafif şişmanım
Böylece 3 haftada 82.5 tan 78.1 e tam 4,4 kg kaybettim
Kızlar siz neler yaptiniz bakalım
neden olmasın ki benimde mutfak tartım yok ama sorun yaşamıyorum o kadar bakmayın kalori hesabına peynirede genelleme yaparak bir kalori siz verin
Fat secret diye bir uygulamadan hesapliyorum. Yetmediği yerde diyetkolik diye bir siteden faydalanıyorumTakipteyim :)
Bu arada konu sahibi kaloriyi nerden hesapliyosunuz?
Bugün az yiyelim tartı günü ya :)
Ayyy canım benim supersin bak gordun mu oluyor yavaş yavaş vede sağlıklı bir şekilde :) bizim evde baskül yok vardı ama kırıldı o yüzden eczanede tartilicam akşam üzeri :)
Teşekkür ederimmmCanım çok mutlu oldum adına.
Hoşgeldinn54.8 ile ben de varım Diyor bu sabah tartı 54.8 gösterdi
Hoşgeldin canım54.8 ile ben de varım Diyor bu sabah tartı 54.8 gösterdi
Peynir markaları fat secretta var. Evde hassas terazi yok mesela peynir hesaplarken 500 gr lık paket aldiysam 4 e bölüyorum. 125 gr oluyor. Kullanmak istediğimde bunuda dörde yada ikiye bölüyorum. Yoğurt yerken su bardağı ile ölçüyorum vs. Bu şekilde gr/ml hesabı yapmış oluyorumYaa o uygulamalari ben pek cozemiyorum. mesela light peynir diye aratiyorum bir suru farkli light peynir cikiyo hepsinin kalorisi farkli ayrica mutfak tartim yok ve kasik ve dilim hesabi yapmak istiyorum ama o tarz uygulamalarda gram hesabi var. kisacasi basaramiyorum
Ay maşallahhh çok mutlu oldum adınaKızlar bende 78.6 dan 77.7 ye düşmüşümcaney caney caney ışte meydanex lili li li li li
Rica ederim ne demek :)Dogru aslinda zaten farkli kaloriler gostersede 10-20 kalori fark oluyo hepsinde onunda ortasini bulurum. cok tesekkurler :)
Tebrik ederim maşallah umarım hep böyle devam eder :)Kızlar bende 78.6 dan 77.7 ye düşmüşümcaney caney caney ışte meydanex lili li li li li
Peynir markaları fat secretta var. Evde hassas terazi yok mesela peynir hesaplarken 500 gr lık paket aldiysam 4 e bölüyorum. 125 gr oluyor. Kullanmak istediğimde bunuda dörde yada ikiye bölüyorum. Yoğurt yerken su bardağı ile ölçüyorum vs. Bu şekilde gr/ml hesabı yapmış oluyorum
Yemekleri hesaplarkende diyetkolik diye bir site var , kaşık hesabıda var ordan kalorisine bakıp fat secret a geçiyorum
Rica ederimmCok tesekkurler bende deneyim :)
Ya sen hepimizden çok spor yaptın tabi ki - göreceksinNe ekersen onu biçersin derler sizler sağlıklı besleyici spor içerikli diyetler ektiniz karşılığında da bir daha geri gelmeyecek olan kalorileri savdiniz basinizdan tebrik ediyorum sizleri gerçekten çok mutlu oldum :) darısı bana bu hafta özel gunumdeydim bugün 5. Gün son günüm ilk defa 5 gün oldum ben normalde 3 gün olurdum ve 2 hafta gecikmeli oldum umarım yaptıklarım ise yaramistir elbette yaramistir da yine de eksileri gormek mutlu eder :)
Öyle deme ben bu hafta özel gunumdeydim kilo almisimdir hem geç oldum hemde 5 gün oldum normalde hep 3 gün oluyordumRica ederimm
Ya sen hepimizden çok spor yaptın tabi ki - göreceksin