- 29 Ekim 2016
- 393
- 340
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Ay sabah için heyecanlıyım ya inşallah + felan çıkmaz hiç kaçamak yapmadım ama insan korkuyor biOlur 2 gün dinlensin vucutlarimiz 6 dk sonra tartı günü :)
+ Ciksakta moral bozmak yok çünkü biz ne kadar dikkat etsekte yaradilisimizdan oturu bir dongumuz var vücudumuz karar verecek :) elbette kayıpları gormek istiyoruzAy sabah için heyecanlıyım ya inşallah + felan çıkmaz hiç kaçamak yapmadım ama insan korkuyor bi
Evet canım biliyorum bunuAçlık mi duymamış olayımaç kalınarak zayıflanmaz öyle olsa bile sağlıklı değil ustelik farz edelim ki zayifladiniz onu hemen geri alirsiniz hemde çok kısa sürede kendinize eziyet etmeyin bilinçli zayıflamak en dogrusu.. yiyerek zayıflamak dururken o cabaniz niye ?
Şu sözün çok güzel moral oldu valla cok sagol+ Ciksakta moral bozmak yok çünkü biz ne kadar dikkat etsekte yaradilisimizdan oturu bir dongumuz var vücudumuz karar verecek :) elbette kayıpları gormek istiyoruz
Ne mutlu bana :) iyi geceler canım sabaha bekliyorumŞu sözün çok güzel moral oldu valla cok sagol
Gidip uyuyayim artık , iyi geceler
Sizin için söylüyorum sonuçta sağlık olmazsa hiçbir şey olmaz bakın şu içmek güzel ama yemenize zarar veriyorsa planlı için mesela uyandınız diyelim hemen kahvaltı yapmayacaksaniz 1 bardak için sonra kahvaltı edin ama güzel bir kahvaltı zamanım yok demeyin bir yumurta haşlama taş catlasa 10 dk alır ki fazla haşlamak zararlı sonra peynir zeytin domates salatalık bunlar hazır şeyler zaten kaç dakika sürebilir ki ? Kahvaltinizi sıkı ederseniz hemen acikmazsiniz ve o arada su içmeye zamanınız olur öğlen normalde 12 de yiyorsaniz 1-1.5 gibi yiyin açıkmış olursunuz ya da daha geç sonra aksam yemeğine kadar yine bol bol su için akşam yemeklerini fazla kaçırmayın yemeğin ardından yine su için :)Evet canım biliyorum bunu
Benim açlık zorlamadan değil bu aralar yoğun stres var
Onun için iştah sıfır ayrıca zayıflamak için yaptığım tek şey bol su içmek olunca ister istemez midem bulanıyor yemekten
çok az yiyebiliyorum
Diğer yöntemleri cidden çok yararlı buluyorum ancak hiç vaktim kalmıyor bırak yapmayın kafa yoracak vaktim olmuyor gün içinde
Mesela bir zamanlar kalori diyeti ve sporla yaklaşık 10 kilo verdim bir sene içinde
Ve hiç o kilomu bir daha geri almadım
Ama haklısın bu şimdi yaptığım tarzda geri alınıyor
Bende yumurta yicem bugün sanırımGünaydın kızlar
Yumurtami koydum haslanıyor elimde de bir bardak ılık suyum :)
Afiyet olsunGünaydın kızlar
Takipteyim :)
Bu arada konu sahibi kaloriyi nerden hesapliyosunuz?
Teşekkürler :)Ama süpersiniz
Çok güzel dayınışmanız var ve diyette bu çok önemli gerçekten
Hem sağlıklı kilo veriyorsunuz hem yavaş ve sağlam ve mutlu
Bir daha o kiloların geri gelmiceğini bilerek
Bol eksiler kızlarSizleri takip edicem
Günaydın :) afiyet olsunGünaydın kızlar
Bugün az yiyelim tartı günü ya :)Bende yumurta yicem bugün sanırım
Ben degilimm.konu sahibi ama fat secret diye bir uygulama var gayet güzel. :)
Ayyy canım benim supersin bak gordun mu oluyor yavaş yavaş vede sağlıklı bir şekilde :) bizim evde baskül yok vardı ama kırıldı o yüzden eczanede tartilicam akşam üzeri :)Veee ben bu hafta 79.2 den 78.1 e inmişimmm -1,1 kg gösteriyor. Sanırım geçen hafta malum dönemden dolayi şişmiştim biraz ödemden dolayı o yüzden sadece -700 gösteriyordu
İlk hedefim tamamlandı ay çok mutluyum
Artık bir obez değil , hafif şişmanım
Böylece 3 haftada 82.5 tan 78.1 e tam 4,4 kg kaybettim
Kızlar siz neler yaptiniz bakalım