Yüzü güzel şişman kız

Selaaam
Bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta kk kadar beyaz peynir küçük salatalık 1 dilim kepek ekmeği ve 1 çk bal yedim
Ardından yarım saat eliptik bisiklet ve yarım saat kardiyo yaptım
Öğle yemeği yemeye vaktim olmadığı için 1 tane yeşil elma yiyebildim sadece

Afiyet olsun canım

Ay dün giremedim ya
Kaçamak yapmadım tabi ki
Dün 957 kalori almışım sağlığa hiç iyi değil biliyorum ama pek iyi hissetmiyordum
Ay hepinize maşallah
Ne oldu neden iyi hissetmiyorsun canım. Bu arada gerçekten az almışsn . normal yemeye döndüğünde ne yiyeceksin çok azaltma

Her zaman ki gibi gidiyor
Yumurta peynir yoğurt felan aksamda pırasa var
Sabah anamin kizartmasina şimdi de kekine hayır diyebildim diyette ki çocuğa yapılır mı
Bende aynı sen gibiyim. HerkeS birşey vermek istiyor. Az buçuk yiyorum ben ama. Dengelerek. Mesela bugün akşam yemeği yemeyeceğim.

Iyi aksamlar kizlaaar Sinav haftamda oldugum icin cok fazla aktif olamiyorum internette. Bu sabah kahvaltim: 1yumurta(omlet), suzme peynir, 5-6 zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, yarim salatalik ve domates, 1 dilim salam, 1 fincan yesil cay. Oglen fazla acikmadim, 200 ml sut sadece. Aksam 1 porsiyondan az pirasa (zorlaaa) ve yogurt. Yarim saat zumba yaptim ama o kadar hamlasmisim ki o bile fazla geldi ama simdilik boyle gidicem vucudum tekrar alisana kadar.. Bildirimi yarin yapicam, hepinizin bol eksili bildirimleri olsunnnn ben ders calismaya donuyorum, optum hepinizi

Güzel liste tebrik ederim
Kolay gelsin canım

Supersin :)

Maşallah iyi geçmiş günün :) bende yarın tartilicam bakalım birde sağlık ocağına gidip vücut olculerimi aldiricam sizde olcturun kızlar :)

İyi akşamlar herkese :) kızlar 3 miles yapıldı 20 squat 20 mekik yapıldı ama bugün ip atlatamadim belki uyuyana kadar yaparım :) bende öğlen yemedim akşam fasulye yedim küçücük bir kase

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…