- 29 Ekim 2016
- 393
- 340
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Mükemmel olur ama hangi detoksu yapicazBenim günüm ->
+ 3,2 lt su içildi uyurken sirkeli su icilecek
+ 1213 cal alındı sağlıklı şeylerden
+ Un ve şeker yok
+ 50 dakika eliptik bisiklet yapıldı
Kızlar diyorum ki bi detoks yapalım
Benim detoks yapmam için sanki biraz erken gibiBenim günüm ->
+ 3,2 lt su içildi uyurken sirkeli su icilecek
+ 1213 cal alındı sağlıklı şeylerden
+ Un ve şeker yok
+ 50 dakika eliptik bisiklet yapıldı
Kızlar diyorum ki bi detoks yapalım
Yarın telafi edersin artık yapıcak bisey yokKızlar ben bugün neler yedim neler 1700 kalori aldım herald. suyu da az içtim .
Arınalım iyiceVarımmmm diyor :)
Ben ayran detoksunu beğendim ama bide sen araştır istersenMükemmel olur ama hangi detoksu yapicaz
O zaman sana ceza :) yarın ki odevin 15 squat 15 mekik ve yapabilirsen 3 milesKızlar ben bugün neler yedim neler 1700 kalori aldım herald. suyu da az içtim .
Dur bir inceleyeyim :)Ben ayran detoksunu beğendim ama bide sen araştır istersen
5 kişi oldukkMerhaba çok bakamadım, son sayfalara baktım ama
Sadece 3 kişimisiniz
Mavikelebekbk
Esrayankin
Kez23
Bir kişi daha varMerhaba çok bakamadım, son sayfalara baktım ama
Sadece 3 kişimisiniz
Mavikelebekbk
Esrayankin
Kez23
Bende okudum hoşuma gitti. Çarşamba günü yapmayı düşünüyorum. Başka yapanda çıkarsa birlikte yapalımmM mavikelebekbk baktım biraz kk de inceledim sabah kahvaltısı 1 adet haşlanmış yumurta peynir bol yeşillik ve domates salatalık diyor ha birde 1 dilim kepekli ekmek burası okey akşam 21-22 ye kadar da " 1 litre sutun içerisine 2 rendelenmiş salatalık + 4 er yemek kaşığı haşlanmış nohut bulgur ve mercimek " diyor 75 kg üstü ayda 2 defadan toplamda 4 gün alt kilodakilerde ayda 1 defa yani 2 gün yapmalı diyor denenmiş olduguda not dusulmus bana gore iyi denemekte fayda var
Smile da geldi ya bugün , az ve özüzBir kişi daha var
5 kişi oldukk
Bir kişi daha var
Aaaaaa çok pardonSmile da geldi ya bugün , az ve özüz
Herkesin kendi yöntemi var , bende açlık ise yaramıyor aksine kilo alıyorum :/Dikkatimi çekti durumlarınız kk başka bölümlerinde rasgeldiğimde bir bakayım dedim çok güzel dayanışmanız var
Aslında bende şuan kilo verme aşamasındayım
Ama böyle sizin gibi spor detoks kalori hesapları yapamıyorum
Sadece bol su ve açlık
Açlık mi duymamış olayımDikkatimi çekti durumlarınız kk başka bölümlerinde rasgeldiğimde bir bakayım dedim çok güzel dayanışmanız var
Aslında bende şuan kilo verme aşamasındayım
Ama böyle sizin gibi spor detoks kalori hesapları yapamıyorum
Sadece bol su ve açlık
Olur 2 gün dinlensin vucutlarimiz 6 dk sonra tartı günü :)Bende okudum hoşuma gitti. Çarşamba günü yapmayı düşünüyorum. Başka yapanda çıkarsa birlikte yapalımm
Bi arınalım