Yüzü güzel şişman kız

Selaaam
Bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta kk kadar beyaz peynir küçük salatalık 1 dilim kepek ekmeği ve 1 çk bal yedim
Ardından yarım saat eliptik bisiklet ve yarım saat kardiyo yaptım:halay:
Öğle yemeği yemeye vaktim olmadığı için 1 tane yeşil elma yiyebildim sadece :kk77:

Selaaam
Bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta kk kadar beyaz peynir küçük salatalık 1 dilim kepek ekmeği ve 1 çk bal yedim
Öğle yemeği yemeye vaktim olmadığı için 1 tane yeşil elma yiyebildim sadece :kk77:
Afiyet olsun canım

Ay dün giremedim ya :KK70:
Kaçamak yapmadım tabi ki
Dün 957 kalori almışım sağlığa hiç iyi değil biliyorum ama pek iyi hissetmiyordum
Ay hepinize maşallah :KK200:
Ne oldu neden iyi hissetmiyorsun canım. Bu arada gerçekten az almışsn . normal yemeye döndüğünde ne yiyeceksin çok azaltma

Her zaman ki gibi gidiyor
Yumurta peynir yoğurt felan aksamda pırasa var
Sabah anamin kizartmasina şimdi de kekine hayır diyebildim:KK70: diyette ki çocuğa yapılır mı
Bende aynı sen gibiyim. HerkeS birşey vermek istiyor. Az buçuk yiyorum ben ama. Dengelerek. Mesela bugün akşam yemeği yemeyeceğim. :KK43:

Iyi aksamlar kizlaaar :KK68: Sinav haftamda oldugum icin cok fazla aktif olamiyorum internette. Bu sabah kahvaltim: 1yumurta(omlet), suzme peynir, 5-6 zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, yarim salatalik ve domates, 1 dilim salam, 1 fincan yesil cay. Oglen fazla acikmadim, 200 ml sut sadece. Aksam 1 porsiyondan az pirasa (zorlaaa) ve yogurt. Yarim saat zumba yaptim ama o kadar hamlasmisim ki o bile fazla geldi ama simdilik boyle gidicem vucudum tekrar alisana kadar.. Bildirimi yarin yapicam, hepinizin bol eksili bildirimleri olsunnnn:KK53: ben ders calismaya donuyorum, optum hepinizi:KK60:

Iyi aksamlar kizlaaar :KK68: Sinav haftamda oldugum icin cok fazla aktif olamiyorum internette. Bu sabah kahvaltim: 1yumurta(omlet), suzme peynir, 5-6 zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, yarim salatalik ve domates, 1 dilim salam, 1 fincan yesil cay. Oglen fazla acikmadim, 200 ml sut sadece. Aksam 1 porsiyondan az pirasa (zorlaaa) ve yogurt. Yarim saat zumba yaptim ama o kadar hamlasmisim ki o bile fazla geldi ama simdilik boyle gidicem vucudum tekrar alisana kadar.. Bildirimi yarin yapicam, hepinizin bol eksili bildirimleri olsunnnn:KK53: ben ders calismaya donuyorum, optum hepinizi:KK60:
Güzel liste tebrik ederim
Kolay gelsin canım

Selaaam
Supersin :)

Maşallah iyi geçmiş günün :) bende yarın tartilicam bakalım birde sağlık ocağına gidip vücut olculerimi aldiricam sizde olcturun kızlar :)

İyi akşamlar herkese :) kızlar 3 miles yapıldı 20 squat 20 mekik yapıldı ama bugün ip atlatamadim belki uyuyana kadar yaparım :) bende öğlen yemedim akşam fasulye yedim küçücük bir kase

X