- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 30
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Boyum 1.63 ideal kilom 54 :) ben başlayalı da çok olmadı bir ara bozdum çünkü pazartesi tartilicaz bakalım sonuç ne olacakCanım süpersiiiin
Boyun kaçtı bu arada ideal kilona ne kadar kaldı?
Ben de merak ediyorum kilomu ama ben sizin aranıza yeni katıldım 4 günde çok verebildiğimi zannetmiyorum
Elbette :) hoşgeldin aramıza kendinden bahset o zaman boyun kilon hedefin yasin günlük rutinlerin :)Kizlaaar ben de katilmak istiyorum size:)
Elbette :) hoşgeldin aramıza kendinden bahset o zaman boyun kilon hedefin yasin günlük rutinlerin :)
konuş ki motivasyonun artsın :) daha once vermissin kendine Burdan pay bic demek ki isteyince oluyormuş :) Yaşın genç eminim kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde verirsin yeter ki sabırlı kararlı ve umutlu ol pazartesi başlayıp salı birakanlardan olma suyu çok iç ve olmazsa olmazimiz spor :) eksik etme hem sıkı bir vücut için hemde sağlıklı kalmak için :) bizim grup pazartesi tartiliyoruz istersen sende pazartesi tartil bir de odevlerimiz oluyor elbette yaşam koşullarına göre :)Tesekkur ederim:) 157 boyunda bi universite ogrencisiyim. Gectigimiz Mayis 64 kg idim ve 1,5 ay düzenli beslenme ve sporla 58e kadar dustum. Ama sonra yaz tatili falan girince ipin ucu kacti ve ozellikle son 1 aydir falan yedigimin haddi hesabi yok. Verdigim kilolari geri aldigima eminimKilomu su an bilmiyorum, sabah tartilip yazicam buraya.. Bugun aynaya uzun uzun bakip karar verdim yine. Memnun degilim kendimden. Hem goruntu olarak begenmiyorum, hem de hantallik ruhuma da yansiyor. Cok cabuk tikaniyorum yururken falan hemen nefes nefese kaliyorum.. Henuz 22 yasinda olsam da daha yasli gibi... Düzensiz beslenme ve hareketsizlikten oluyor eminim zaten. Ay ne cok konustum kizlar, hedeflerimize ulasalim hep berabeeer :))
konuş ki motivasyonun artsın :) daha once vermissin kendine Burdan pay bic demek ki isteyince oluyormuş :) Yaşın genç eminim kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde verirsin yeter ki sabırlı kararlı ve umutlu ol pazartesi başlayıp salı birakanlardan olma suyu çok iç ve olmazsa olmazimiz spor :) eksik etme hem sıkı bir vücut için hemde sağlıklı kalmak için :) bizim grup pazartesi tartiliyoruz istersen sende pazartesi tartil bir de odevlerimiz oluyor elbette yaşam koşullarına göre :)
Ya şöyle anlatayım mesela ben günlük yaşantımızda leslie yapıyorum zaten 3 miles olanını kızlar buna ek olarak eğer uygun olursa ip atlama mekik squat vs ekliyor ağır şeyler değil :) korkma sana uymazsa vermeyiz senin için veriyoruz odevleriAaa bildirim gunu pazartesi yani tamamdirspor odevleri mi?
Hoş geldin şeker. Sende yurt da mi kalıyorsun. Baya vermişsin maşallah. Yine yaparız hep beraberTesekkur ederim:) 157 boyunda bi universite ogrencisiyim. Gectigimiz Mayis 64 kg idim ve 1,5 ay düzenli beslenme ve sporla 58e kadar dustum. Ama sonra yaz tatili falan girince ipin ucu kacti ve ozellikle son 1 aydir falan yedigimin haddi hesabi yok. Verdigim kilolari geri aldigima eminimKilomu su an bilmiyorum, sabah tartilip yazicam buraya.. Bugun aynaya uzun uzun bakip karar verdim yine. Memnun degilim kendimden. Hem goruntu olarak begenmiyorum, hem de hantallik ruhuma da yansiyor. Cok cabuk tikaniyorum yururken falan hemen nefes nefese kaliyorum.. Henuz 22 yasinda olsam da daha yasli gibi... Düzensiz beslenme ve hareketsizlikten oluyor eminim zaten. Ay ne cok konustum kizlar, hedeflerimize ulasalim hep berabeeer :))
Ya şöyle anlatayım mesela ben günlük yaşantımızda leslie yapıyorum zaten 3 miles olanını kızlar buna ek olarak eğer uygun olursa ip atlama mekik squat vs ekliyor ağır şeyler değil :) korkma sana uymazsa vermeyiz senin için veriyoruz odevleri
Hoş geldin şeker. Sende yurt da mi kalıyorsun. Baya vermişsin maşallah. Yine yaparız hep beraber
İnşallah canımAy leslie ben de cok yapmistim,acayip bacak inceltiyor :) Jillian Michaels'a gecmistim: 30 days shred, banish fat.. Ah fit gunlerim..... Simdi zumbayla baslamak istiyorum, sonra yine Jill sanirim:) Ben tekrar alismaya baslayayim da
Hosbulduk canim :) Yok, ev arkadasimla yasiyorum ben. Her sey guzel giderken iradem kirildi malesefberaber yine toparlayacagimiza inaniyorum :)
Canım 3 mil daha yaptın mi. yarın yine bence aynısını yap.Ya şöyle anlatayım mesela ben günlük yaşantımızda leslie yapıyorum zaten 3 miles olanını kızlar buna ek olarak eğer uygun olursa ip atlama mekik squat vs ekliyor ağır şeyler değil :) korkma sana uymazsa vermeyiz senin için veriyoruz odevleri
Senin motive edişine bayılıyorumkonuş ki motivasyonun artsın :) daha once vermissin kendine Burdan pay bic demek ki isteyince oluyormuş :) Yaşın genç eminim kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde verirsin yeter ki sabırlı kararlı ve umutlu ol pazartesi başlayıp salı birakanlardan olma suyu çok iç ve olmazsa olmazimiz spor :) eksik etme hem sıkı bir vücut için hemde sağlıklı kalmak için :) bizim grup pazartesi tartiliyoruz istersen sende pazartesi tartil bir de odevlerimiz oluyor elbette yaşam koşullarına göre :)
Bugün sadece 3 miles yapabildim o yüzden yarın 1000 ip atlama yapicamCanım 3 mil daha yaptın mi. yarın yine bence aynısını yap.
Ayyy çok teşekkür ederim :) utandimSenin motive edişine bayılıyorum
Hedef koyarken küçük küçük koy mesela 78.6 sin ya 75-72-70-67-65-62-60 :) boyle daha kolay olur mesela bende 61.2 yim 60-58-56-54 :) böyle yapiyorumBende 1.58boyunda 78.6 kabul ediyorum kendimi . şimdilik 60 olmak istiyorum. Spor yapamıyorum. Ama vakit ayırmaya bu hafta çalışacağım . 23 yaşındayim
Aynen Canım öyle yapıyorum da en son 60 olayım yeter diyorum. Hadi hayırlısı.Hedef koyarken küçük küçük koy mesela 78.6 sin ya 75-72-70-67-65-62-60 :) boyle daha kolay olur mesela bende 61.2 yim 60-58-56-54 :) böyle yapiyorum
Hem böylece daha kolay görürüz birbirimizn değişimini. Ben yaptım bileAslında bizde durumkar var ya oraya başlangıç kilo. 78.6 güncel kilo. . . . hedef kilo 60 kalan . . . diye yapabiliriz sizce ne dersiniz kızlaR