- 20 Kasım 2016
- 687
- 839
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Yok canım agir değil hatta ipi 500 yapacaktim bugün tamam odevimi yaparım ben ama sende iradeli ol ve yememeye çalış :) ayrıca hiç yoktan 3 miles yap alıştır kendini inan zor degil
Sorun açlik değil ya nefis denen illetasla pes etme başlarda bende uyamiyordum her gün biraz daha azaltarak başardım eğer acligina dayanamiyorsan kahvaltıyı bol yap ve kesinlikle limonlu su iç müthiş derecede tokluk hissi veriyor kahvaltıda yumurta yemeye çalış :) sana inanıyorum yaparsın bizlerden neyin eksik
Vaaaavvv supersin işte böyle kısa sürede zayiflarsin inanıyorum sporda yapiyosun ya sarkman olmazBen de bugün kalktım kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ince bir dilim beyaz peynir küçük boy salatalık yedim
Yarım saat eliptik bisiklet çevirdim 20 dk pilates yaptım şimdi öğle yemeğini yicem menüde ton başlığı ve bir dilim kepek ekmeği var
Akşam yemeğinde de haşlanmış tavuk ve makarna varmış makarnayı çok az yerim büyük ihtimal çünkü yemezsem gece çok acıkıyorum
Bak şöyle yap birisi sana şunu ye bir şey olmaz dediğinde içinden ( olduu canım sonrada ayyy çok kilo aldın diceksin demi ) de dışından da sağol şekerim inan ki çok tokum de :) kafada bitiyor olaySorun açlik değil ya nefis denen illet
Tamam bir daha öyle yapacağımBak şöyle yap birisi sana şunu ye bir şey olmaz dediğinde içinden ( olduu canım sonrada ayyy çok kilo aldın diceksin demi ) de dışından da sağol şekerim inan ki çok tokum de :) kafada bitiyor olay
Ne yaptın akşam yemeği yedin miBen de bugün kalktım kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ince bir dilim beyaz peynir küçük boy salatalık yedim
Yarım saat eliptik bisiklet çevirdim 20 dk pilates yaptım şimdi öğle yemeğini yicem menüde ton başlığı ve bir dilim kepek ekmeği var
Akşam yemeğinde de haşlanmış tavuk ve makarna varmış makarnayı çok az yerim büyük ihtimal çünkü yemezsem gece çok acıkıyorum
Bir en canım gece açıkirsan diye Doktor baza 1 bardak süt iç demişti. Meyve de dedi ama meyvenin kilo yaptığı söyleniyorNe yaptın akşam yemeği yedin mi
Ne yaptın akşam yemeği yedin mi
3 dilim ekmek akşam için fazla diğerleri süper :)Kızlar bugün sabah 1 küçük ev yapımı pogacanin yarısı
Öğlen
Ayran elma
Akşam bir kase çorba 6 balık çok az salata. 3 dilim ekmek
Aslında ikindi yedim onu. Akşam dan önce3 dilim ekmek akşam için fazla diğerleri süper :)
İnşallah canımYedim canım bir kase çorba haşlanmış tavuk göğüs ve bir küçük kase salata yedim makarna yemedim
Akşamları acıktığımda genelde süt içiyorum bakalım inşallah acıkmam
Kız senin fazla birşeyin yok ki . ama azmine hayranımİyi akşamlar kizlaaaar :) an itibariyle 500 ip + 15 squat + 15 mekik + 3 miles yapıldı yatana kadar 3 miles daha yapicam öğlen küçük bir tabak kısır yedim ama gerçekten az yedim akşam 10 adet hamsi + 1 küçük kase mercimek çorbası içtim :) 2 litre su içtim :) bende heyecanliyim en son 61.2 idim acaba kaç oldum
Aslında günde 3-4 dilim tam buğday ekmeği tuketin diyorlar ama ben onu yemek yerine aciktigimda elma mandalina falan yiyorum ideal kiloma inersem arada bir yerim ekmeği sende öyle yap bence kilo vermen hizlansin azıcıkAslında ikindi yedim onu. Akşam dan önce
Öyle deme var var 54 olmam lazım :) boyum uzun değil 1.63 olunca işte böyle oluyor maalesef ben daha fazlasını yapıyordum bir ara bıraktım 2 kilo alınca tekrar başladım basladigimda 65.5 idim :)Kız senin fazla birşeyin yok ki . ama azmine hayranım
İyi akşamlar kizlaaaar :) an itibariyle 500 ip + 15 squat + 15 mekik + 3 miles yapıldı yatana kadar 3 miles daha yapicam öğlen küçük bir tabak kısır yedim ama gerçekten az yedim akşam 10 adet hamsi + 1 küçük kase mercimek çorbası içtim :) 2 litre su içtim :) bende heyecanliyim en son 61.2 idim acaba kaç oldum