Yüzü güzel şişman kız

İyi akşamlar kızlar bugun 3 miles yapmıştım ona ek 200 defa ip atladim 10 squat ve 10 mekik çektim birazdan 4 miles yapicam onuda yapınca benim görevim tamamlanıyor :) aksam yemeğinde de haşlanmış karnabahar ve küçücük bir kase yoğurt yedim 2 litre limonlu su içtim yatana kadar 2.5 yaparım :)

Okudum allah kolaylık versin ama baza yoğunsun

Kısa günümün kârı
+ 3.4 lt su içildi uyuyana kadar sirkeli su ile birlikte 3.6 lt olur
+ 1280 cal alındı
+ Şeker tüketilmedi
+ 1 saat eliptik yapıldı + 1 mile leslie yapıldı , birinin ödevi sağolsun
Yarında böyle olur inşallah

Hahhhh şöyle ya usengeclik yok artık ben bugün 6 miles yapmış oldum ayrıca 200 ip atlama mekik ve squatta var birinin odevi sağolsun

Canım sen bu gidiş ile zaten verirsin. Bir de kabızlık için rezene çayını tavsiye ederim. aynı problemi yaşadım böyle çözüm buldum. ama cuma akşamı dene derim herkesde etkisi farklı. Aktar dan 1 liralik al . baya gider sana. Bir bardak sıcak suya yarım çay kaşığı atıyorsun 5 dk ağzı kapalı bekliyorsun sonra içiyorsun

Öğleden sonra yengemle 3 miles yaptım ama akşamda yapicam demiştim tamam 4 miles + squat + mekik yaparım :) sende eğer uyarsa 3 miles yap
Canım ben bugün arkadaşıma gittim orada 1 baklava yedim çok mücadele ettim ama olmadı ya. Evde yarım pide yedim. Tekrar misafirlige gittim bir kurabiye yedim. Eve yeni girdim ve uykum geldi.
Sabah 2 dilim ekmek 1k k peynir
Ara mandalina
Öğlen 1 kurdan kebabı. İki ince dilim patlıcan ve 1 köfte yedim yani 4 kaşık cacik
Bir çorba kasesi bulgur pilavı 1 ev baklavası
Akşam yarım pide
Ara bir kurabiye
Ya ben sanki size uymuyorum insanların yedirme çabasına ancak bu kadar dayanabiliyorum 3

Arkadaslar ya ben ancak haftanın üç günü spora gidebilirim herald. Çünkü okula gidiyorum. Spora gideceğim. Evde bebek var ve bazen onu uyutmak için kucağimda yarım saat dolaşıyorum. Kol kası çalışıyorum yani çok yoğunum o yüzden ekstra birşey yapamıyorum . yaparim dedim ama kendimi kandırmış oluyorum kendimi bırak sizi de kandırmış oluyorum gerçekten yaparmiyim bilmiyorum.

Benim de yurt arkadaşlarım yanımda sürekli abur cubur yiyo bugün bi tanesi yanımda pizza yedi
Akşam 10 da da hamburger yemem için zorladılar neredeyse söylüyorlardı bana da son anda durdurdum. Ben de ne kadar dayanabilcem merak ediyorum bu ısrarlara

Kızlar bugün sabah 7 buçukta ev yapımı küçük bir pogaçanin yarını yedim. Daha da birşey yemedim

O ya

O zaman yarın ki ödevin 6 mil olsun yine. 225 ip 15 squat 15 mekik yap. Ağır gelmiyor ise. ağır gelir diyorsan dünkü gibi yap
Yok canım agir değil hatta ipi 500 yapacaktim bugün tamam odevimi yaparım ben ama sende iradeli ol ve yememeye çalış :) ayrıca hiç yoktan 3 miles yap alıştır kendini inan zor degil

Ya kendini çok zorlamadın mi ben bunları yapsam ölürdüm maşallah sana
İnan ki hiç yorulmuyorum 90 dakika leslie yapmış oluyorum ben 2-3 ay öncesine kadar günde 1000 ip atliyodum şimdi 500 e cikaricam squat ve mekikte sikilasmak icin :) pazarteside tartilicam insallah

asla pes etme başlarda bende uyamiyordum her gün biraz daha azaltarak başardım eğer acligina dayanamiyorsan kahvaltıyı bol yap ve kesinlikle limonlu su iç müthiş derecede tokluk hissi veriyor kahvaltıda yumurta yemeye çalış :) sana inanıyorum yaparsın bizlerden neyin eksik

15 dakika leslie yapsan bile kâr ama günlük yaşamına uymuyorsa ona sözüm yok elbette :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…