Yüzü güzel şişman kız

Hepiniz anlatmışsınız bende kendimden bahsedeyim
Lise bitti mezuna kaldım , lys başvurusunu unutmuşum. Aklim nerdeyse artik çokta ağladım herkes hukuk gelir diyordu. Aman neyse nasip buymuş artık bu yıl giricem insallah. Sürekli evdeyim dershane felan yok sınava hazırlanıyorum. Arada bi çıkıp dans ediyorum eliptik fitness felan yapıyorum yoksa hareketsizim. Günde en az 45 dakika kardiyo yapmaya çalışıyorum. Haftada 3 gün fitness.
Günlük 1500 cal inin altında almaya çalışıyorum genelde 1200 1300 oluyor. Yemekleri genelde kendim yapıyorum , annem içine yağı dolduruyor çünkü. 1 çorba kaşığı yağ 135 cal. Kalori hesapladigim için her yemeğin içine attığım sarımsağına kadar hesapliyorum.
Kalori hesabı için fatsecret diye bir uygulama kullanıyorum. Çok işime yarıyor. Yaptığım yemekleri tarif olarak kaydedip her seferinde hesaplama zahmetinden kurtuldum. Birde yağ protein karbonhidrat hesaplaması yapıyor. Egzersiz ve uykuda kaydediliyor. Ne ararsam bulabiliyorum. Bence şans verilmesi gereken bir uygulama.
En az 3 lt su içiyorum. Sabah limonlu su gece sirkeli su. Zayıflamak için değilde genel vücut sağlığı için. Yeşil çay ada çayı frlan içiyorum günde 2 3 bardak. Buda su tüketimi için.
İçinde rafine şeker varsa ağzıma sürmüyorum , beyaz un tüketmiyorum
Proteini yüksek karbonhidratı düşük tutmaya çalışıyorum , malum fazlalıklarımın çoğu göbekte
Kalori saydığım için peynir ve sütü yarım yağlı , ekmeği çavdarlı yiyorum. Çok fark ediyor
Onun disinda cidden hayvan gibi yiyorum sizle karşılaştırılınca
Amacım haftada 500 750 gr vermek. Sarkmak istemiyorum çünkü
İlk hafta 2.5 kg ikinci hafta 700 gr verdim
İlk hedefim 78.5 olup obezlikten hafif şişmana düşmek
Pazartesileri sabah tartılıyorum
Ve bir destan daha yazdım tüm suçlu mis gibi kokan poğaçalardı , annem yine döktürmüş. Neyse ki geçti isteğim
Okuyan çıkar mı acaba

vallahi okudum hepsini aslında yasantin güzel benim gibisin sınav hazirligi yapiyormussun bende yemekleri kendim yapıyorum annem tuzlu ve yağlı seviyor öğlen yemek yiyemedim canım istemedi çağ iciyorum şimdi bir fincan :) akşama karnabahar haslicam yogurtlayip yicem :) ben bugün daha mutlu basladim kalori hesabını bende yapıyorum dediğin programı indirdim ama kullanmadim hiç bende cepte diyetisyen uygulamasını indirdim bugün onuda ben tavsiye ederim diyetisyen eşliğinde ne yediğini kontrol ediyorsun fotoğraflarını çekip koyuyorum diyetisyen puanliyor :)

Bakayım hemen

Heppsini okudum ben de bahsedeyim o zaman 168 boyunda 68 kiloyum bu sene üniversiteyi kazandım eczacılık okuyorum Benim de yaşamım hareketsiz her sabah yurtta çıkan yumurta salatalık peynir yeşil çay vs yiyorum öğlen de yine okulda çıkan yemekler ama pilav ve makarna yemiyorum akşamları da aynı şekilde yurtta çıkan yemekleri yiyorum genelde tuzsuz oluyor zaten benim tek sıkıntım abur cubur ve fast food yemek (( yurtta koşu bandı bisiklet var boş zamanlarımda yapmaya çalışıyorum ama şuan vize haftasındayız malum ders çalışmaktan pek vakit bulamıyorum. Su içmek gibi bi alışkanlığım hiç yoktur ama 2,5 litre içmeye çalışıyorum her gün

Bu arada yazmayı unutmuşum benim en büyük sorunum kabızlık 2 günde 1 hatta bazen 3 günde bir çıkıyorum tuvalete o yüzden yatmadan önce kayısı çayı içmeye başladım umarım işe yarar. Hazır tekrar yazmışken günün listesini de paylaşayım:
-sabah: 1 tane yumurtalı ekmek (ekmek küçük kepek ekmeğiydi) 1 küçük salatalık kibrit kutusu kadar beyaz peynir
-öğlen : yarım kase çorba 2 tane ızgara köfte
-ara: 1 tane süt burger
Akşam da taze fasulye çorba ve bulgur pilavı varmış her akşam 5 buçuk 6 arası yemek yiyorum bulgurdan çok yemem büyük ihtimal

Avuç kadar bi yerde yaşıyorum fast food yemek istesemde yer yok üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Sınavların güzel geçer inşallah kolay gelsin

Bence süper beslenmissin :) yurttan kaynaklanan sorundan itibaren uyum sorunu yasayabilirsin ama sorun yok telafi edersin bugün atiyorum makarna yersen az yersin ve diğer gün daha az kalori almaya çalışırsın vizelerde başarılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…