Hepiniz anlatmışsınız bende kendimden bahsedeyim
Lise bitti mezuna kaldım , lys başvurusunu unutmuşum. Aklim nerdeyse artik
çokta ağladım herkes hukuk gelir diyordu. Aman neyse nasip buymuş artık bu yıl giricem insallah. Sürekli evdeyim dershane felan yok sınava hazırlanıyorum. Arada bi çıkıp dans ediyorum eliptik fitness felan yapıyorum yoksa hareketsizim. Günde en az 45 dakika kardiyo yapmaya çalışıyorum. Haftada 3 gün fitness.
Günlük 1500 cal inin altında almaya çalışıyorum genelde 1200 1300 oluyor. Yemekleri genelde kendim yapıyorum , annem içine yağı dolduruyor çünkü. 1 çorba kaşığı yağ 135 cal. Kalori hesapladigim için her yemeğin içine attığım sarımsağına kadar hesapliyorum.
Kalori hesabı için fatsecret diye bir uygulama kullanıyorum. Çok işime yarıyor. Yaptığım yemekleri tarif olarak kaydedip her seferinde hesaplama zahmetinden kurtuldum. Birde yağ protein karbonhidrat hesaplaması yapıyor. Egzersiz ve uykuda kaydediliyor. Ne ararsam bulabiliyorum. Bence şans verilmesi gereken bir uygulama.
En az 3 lt su içiyorum. Sabah limonlu su gece sirkeli su. Zayıflamak için değilde genel vücut sağlığı için. Yeşil çay ada çayı frlan içiyorum günde 2 3 bardak. Buda su tüketimi için.
İçinde rafine şeker varsa ağzıma sürmüyorum , beyaz un tüketmiyorum
Proteini yüksek karbonhidratı düşük tutmaya çalışıyorum , malum fazlalıklarımın çoğu göbekte
Kalori saydığım için peynir ve sütü yarım yağlı , ekmeği çavdarlı yiyorum. Çok fark ediyor
Onun disinda cidden hayvan gibi yiyorum sizle karşılaştırılınca
Amacım haftada 500 750 gr vermek. Sarkmak istemiyorum çünkü
İlk hafta 2.5 kg ikinci hafta 700 gr verdim
İlk hedefim 78.5 olup obezlikten hafif şişmana düşmek
Pazartesileri sabah tartılıyorum
Ve bir destan daha yazdım
tüm suçlu mis gibi kokan poğaçalardı , annem yine döktürmüş. Neyse ki geçti isteğim
Okuyan çıkar mı acaba