- 30 Mayıs 2022
- 1.691
- 2.161
- 63
Kızlar çok sinirliyim ya.. eşimin babaannesi rahatsızlandı bizden rica ettiler amcasının işi çıktığı için eşim hastaneye götürecekti neyse bana sende gel dedi bende dengesiz yengesiyle onu tek bırakmamak için gittim gitmez olsaydım. Neyse yukarı çıktık babaannesini almaya bana dönüp demesin mi arabada yer yok diye sanki ben beş yaşında çocuğum beni eğliyor. Neyse sinirlendim aşağıya indim eşim o esnada biz kendi arabamızla geliriz dedi yok 2 arabaya gerek yok falan dediler. Eşim benden önce aşağı indi işte beni bekle falan dedi ben çok sinirlendim eve gidicem dedim neyse sonra eşim arabayı aldı geldi 2 araba gittik. Hastanede yanıma geldi ay yok ben arabanızın olduğunu bilmiyordum falan diye sıvamaya başladı ben pek oralı olmadım.. eşim olayı büyütme falan dedi arabada ama bu ilk yaptığı patavatsızlık değil kadın çok terbiyesiz tavrım nasıl olmalı bilmiyorum.Eşim görmezden gel büyütme dedi o esnada çok uzatmadım eve gelince de bişey demedim ama hala çok sinirliyim. Eşime de sinir oluyorum ne kadar karaktersiz olduğunu bildiği halde hala alttan alıyor ya ifrit oluyorum….