Yüzme

Kesinlikle en çok yağ yaktıran en yarayışlı spor bana göre.. Keşke imkan olsa da yüzebilsek düzenli olarak

arkadaşlar selam,
siteye yeni üye oldum. Buda ilk yazım. Okmeydanı cemal kamacı kompleksinde yüzme branşı var. Bayanlar için ayrı erkekler için ayrı günlerde oluyor. Gerçekten de temiz ve hocalar gözetiminde oluyor. Yüzme bilmeyenlerinde öğrenme konusunda en ideal yer. Ben daha önceleri gitmiştim ve yakın zamanda tekrardan başlıcam. Herkese tavsiye ederim. H.içi gündüz saatlerinde ise ücretsizdir.
Haftada 1 gün aylık fiyatı : 60 tl
haftada 2 gün aylık fiyatı : 100 tl
haftada 3 gün aylık fiyatı : 120 tl
bilgilerinize. :)

Merhaba yengec123,
Istanbul`dasin sanirim, nerdeymis bu ucretsiz yer, biz de faydalansak :) ?
Merhaba canım,
istanbul büyükşehir belediyesine ait spor komlekslerinde var canım.
ınternetten araştırırsan bulabilirsin sana en yakın olan yeri yerimseniben

Merhaba kızlar
Bende darüşşafaka life center da birebir özel yüzme eğitimi alıyorum eğitimden sonrada orada sürekli yüzmeyi planlıyorum..ögretmenimdende havuzun büyüklüğü ve temizliğindede cok memnunum hem kapalıda hemde acık havuzda ders yapabiliyoruz..
fiyatlarsa 10 derslik özel eğitim paket program 540ytl..

bende darüşşafaka'ya gidiyorum.1 yıl oldu ve çok memnunum istanbuldaki arkadaşlara tavsiye ederim.

merhaba arkadaslar
bende yüzmeye başladım haftada 2 gün gidiyorum hem stil öğreneceim
hemde inşallah vucudum sıkılaşarak zayıflayacagım bakalım
hasan dogana gıdıyorum bu arada
hem cok ucuz
hemde temız
hemde aile indirimi yapıyorlar

arkadaslar ılgılenenler varsa detay verebılırım

ben yaklaşık 4 yıldır haftada 2 kere yüzüyorum.son 2 yıla yakın bedava gidiyorum.ist belediyesi ücretsiz hizmet veriyor.hemde havuzumuz tam olimpik.
yüzmek kilo verdirmiyor (en azından benim) ama vücudun sıkılaşıyor selülit falan kalmıyor.ama öyle suyun içinde debelenmiycan,stilli yüzüceksin işte o zaman vücudun çok güzel şekle giriyor.bir de eğer kilo vermek veya sıkılaşmak için yüzecekseniz kesinlikle mideniz boşken yüzün yoksa hiç bir faydası olmaz.yüzmenin bana göre değil ama genel olarak bir dezavantajı var o da kas yapıyor benm kollarım bayağı kas yaptı.
arkadaşlar belediyenin havuzlarını tavsiye ederim.ücretsiz olmasa bile 2 aylığı yüz milyondu.hemde son derece temiz.

vücudum artık bi bayan için çok kaslı ve küçüklüğümden beri hep yüzdüğüm için omuzlarım geniş, ama bırakamıyorum, yerine başka bi spor bulamadıgım için, kilo alma endişesinden dolayı devam etmek zorundayım...

bende bu yazın haftanın 4 günü 1 ay gittim yüzme kursuna.son zamanlar çok yorucuydu benim için.devam etmek istiyorum uzun bir zaman ama ortalamadan zayıfım.zaten kilo alamıyorum bide olan kilolarım yüzmede gidecek diye korkuyorum:44: ama çokta istiyorum.sizce devam edeyim mi?

spor yaparak zayıfların da ideal kiloya ve kas yoğunluğuna geldiğini okudum ve gördüm birçok örnekte. bence sizde de bu olabilir. sporla zayıflama bölümünde spor akademisinden ya da spor hocası arkadaşlar yardımcı oluyor bu tür sorulara. isterseniz bir de o topiclere yazın ama bence devam edin.

Ben de işte sırf bu yüzden yüzmeyi bıraktığıma çok memnunum:/Omuz genişliği neyse de yüzme aşırı kas yapıyor .Yumuşayacağıma bu kadar sevineceğimi düşünmezdim ama çok seviniyorum=)=)

teşekkürler,bide oraya uğrayayım madem

merhaba kızlar benımde su korkum var. kartaldakı hasan dogana yazılmaya karar verdım. umarım yenebılırım. bırsey daha soracagım deniz şortuyla havuza girsem garip olur mu mayo ıle rahat edemıyorum :/

merhaba kızlar benımde su korkum var. kartaldakı hasan dogana yazılmaya karar verdım. umarım yenebılırım. bırsey daha soracagım deniz şortuyla havuza girsem garip olur mu mayo ıle rahat edemıyorum :/

ben hasan doğanda haftanın 4 günü yüzdm bu yazın.harikaydı.hocalarıyla herşeyiyle.şortlada yüzebilirsin.ben şahsen şortla yüzdüm.haşema giyenlerde oluyor:)

valla ben de utanmasam haşema giyeceğim teyzeler gibi:26: ben annemin yanında bile normal kıyafetlerimin dışında iç çamaşırı,atlet tarzı şeylerle duramıyorum,çıplaklıkla ilgili bi sorunum var nedense.bir de o kadar insanın içinde mayo ya da şort giymek gerçekten çok zor olur.ama haşemayla da teyze gibi olurum be

tam tersi haşemalı olanlar hep gençti.ben bile özendim valla ne diyeyim.gerçekten çok hoş duranlar vardı.koları bilekten biraz yukarda,altıda kapri gibiydi bnm özendiğimin:) almayı düşünmedim desem yalan olur

valla bnm giyebileceğim de ancak öyle kapri tarzı bişey olmalı,annesiyle hamama gidip kazakla durmuş insanım yani.bi de ordakileri ayıplamıştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…