evet ya ben de araştırıyorum bir türlü hep uygun fiyatlı hem de temiz bir yer bulamadım. Bulduklarım da anadolu yakasında çok üzgünüm çoook
yüzmeye giden arkadaşlar kulüplerini ya da tavsiyelerini yazabilirler mi?
Bencede yüzme en iyi sporlardan biri :lepi:
Başlıyorum bu hafta hemide ücretsizz :)
Merhaba canım,Merhaba yengec123,
Istanbul`dasin sanirim, nerdeymis bu ucretsiz yer, biz de faydalansak :) ?
bende bu yazın haftanın 4 günü 1 ay gittim yüzme kursuna.son zamanlar çok yorucuydu benim için.devam etmek istiyorum uzun bir zaman ama ortalamadan zayıfım.zaten kilo alamıyorum bide olan kilolarım yüzmede gidecek diye korkuyorum:44: ama çokta istiyorum.sizce devam edeyim mi?
vücudum artık bi bayan için çok kaslı ve küçüklüğümden beri hep yüzdüğüm için omuzlarım geniş, ama bırakamıyorum, yerine başka bi spor bulamadıgım için, kilo alma endişesinden dolayı devam etmek zorundayım...
spor yaparak zayıfların da ideal kiloya ve kas yoğunluğuna geldiğini okudum ve gördüm birçok örnekte. bence sizde de bu olabilir. sporla zayıflama bölümünde spor akademisinden ya da spor hocası arkadaşlar yardımcı oluyor bu tür sorulara. isterseniz bir de o topiclere yazın ama bence devam edin.
merhaba kızlar benımde su korkum var. kartaldakı hasan dogana yazılmaya karar verdım. umarım yenebılırım. bırsey daha soracagım deniz şortuyla havuza girsem garip olur mu mayo ıle rahat edemıyorum :/
valla ben de utanmasam haşema giyeceğim teyzeler gibi:26: ben annemin yanında bile normal kıyafetlerimin dışında iç çamaşırı,atlet tarzı şeylerle duramıyorum,çıplaklıkla ilgili bi sorunum var nedense.bir de o kadar insanın içinde mayo ya da şort giymek gerçekten çok zor olur.ama haşemayla da teyze gibi olurum be
tam tersi haşemalı olanlar hep gençti.ben bile özendim valla ne diyeyim.gerçekten çok hoş duranlar vardı.koları bilekten biraz yukarda,altıda kapri gibiydi bnm özendiğimin:) almayı düşünmedim desem yalan olur