Yüzme

5 yıldır profösyenel olarak yüzüyordum gecen yaz bazı nedenlerden bırakmak zorunda kaldım ama gercekten sporların en iyisi diyebilirim

yha ben yüzme bilmiyorum ama yüzmeyi çok istiyorum üniversiteyi de muğla da okumak istiyorum napıcam bilmiyorum ankara da bana yardımcı olacak fiyatı uygun temiz yerler biliyormusunuz teşekkürler şimdiden

netten spor aş'nin nerelerde olduğuna bakabilirsin benim aklıma gelenler zeytinburnu, okmeydanı ve kasımpaşa..

arkadaşlar netten o kadar araştırmama rağmen Altınpark dışında bayanlar için açılmış yüzme havuzu bulamadım .. Eşim diğer havuzlara ve denize girmeme izin vermiyor. Bu gidişle yüzmeyi unutucam . Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

az önce spor merkezindeydim yarım saat yüzdüm geldim süper bi şeyzemuszemus ya bütün kaslarım ağrıyo ama tatlı bi ağrıkaydirigubbakcemile2

yüzmek gibisi varmı yaaaaaaa. uçmakla eş değer bana göre.kendimi çok özghür hissediyorum ben yüzerken.artı vücudumunda formunu kesinlikle koruyor!!!:..zemuszemus

Merhaba hanimlar..!

Bende Istanbul Belediyesinin Yüzme havuzuna kayit yaptirmak üzereyim...suan istenen saglik raporunu cikartmak ile mesgulüm..!

Yüzmek insani hafifletiyor...baska bir spor dali gibi bedensel olarak yormuyor...zevk vererek yapilan bir spor bence...kus gibi hafif oluyorm suda..harika birsey ve üstelik bir cok faydali var..!

Ben de çok seviyorum yüzmeyi!Ve düzenli olarak gidebileceğim bir havuz olmasını çok istiyorum!!Ama malesef yok!Olduğunda ilk fırsatta gideceğim inşallah!

kızlar ben yüzme kursu arıyorum aydında bilen varmı çok istiyorum öğrenmeyi:kedi:

Yüzme gerçekten hem eğlenceli hem de çok işe yarar bir spor.
ınsan yüzerken vücut dinleniyor rahatlıyor sanki.
Ayrıca vücudu o kadar güzel sıkılaştırıyor ki.
Yüzmeyi çok severim, severek yüzerim.
Yoruldum diyelim; suya sırtımı döner öylece beklerim, rahatlar istediğim gibi yüzmeye devam ederim.

zemuszemus

yüzmeyi çok seviyorum.kilo kontrolünü sağlaması,stres ve gerilimi azaltmasıyla çok faydalı ve zevkli bir spor dalı.

merhaba kızlar bende su an zeytınburnunda yuzuyorum ve herkese tavsıye edıyorum ama 1.5 ay sonra bıtecek
bıtınce evıme yakın bir yerde bahcelıevlerde bir yer arıyorum hasan dogan spor kompleksını merak edıyorum giden var mı aranızda

merhaba arkadaslar,
evet ben de yuzmenin en harika spor ve en dinlendirici, arindirici aktivite oldugunu dusunenlerdenim, bunun icin de temiz ve uygun fiyatli yuzme havuzu ariyorum ama malesef bulamadim
Istanbul Besiktasa yakin uygun bi yerler bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…