- 19 Mayıs 2008
- 22
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bursada lisanslı yüzücüyüm yani profesyonel spor tabii yaşantımda büyük yer kaplıyor sağlık ve düzenli hayat açısından birde ben belediye spor kulübünde yüzüyorum ve orda yaşı ileri hanımlara bile ders veriliyor üyelikli,cok güzel yüzdürüyorlar bu bence ist.teki belediyelerinde cogunda vardır.
merhaba arkadaşlar. ben bugün bir hevesle zeytinburnu spor kompleksine gittim yüzmeye yazılmak için ama kouştuğum hoca bana hiç güzven aşılayamadı. hafta sonu seanslarda boşluk varmış ücret 100 tl. buraya kadar herşey normal. kaç ıkişi oluyor dedim. 60 falan dedi. her kişiye 8 öğrenci falan düşüyor dedi. zaten hepsi yeni öğrenen olmuyormuş. kendi kendine yüzmeye gelenler de oluyormuş. annem bir kaç soru sordu boğulma olayı falan olmaz dimi diye. çok ukala cevaplar verdi hoca. ben ünv mezunuyum ama bende sudan korkuyorum falan dedi. ya arkadaşlar buraya giden ve yüzmeyi öğrenen arkadaşlar yardım edinnnnn. korkuyorum zaten acaba verim alabilirmiyim alamazmıyım ?
merhaba canım bende senin gittiğin yere bu yza hem oğlumu hemde kendimi kayıt ettirmek istiyorum ama 100 tl demişsin ben orayı parasız diye biliyordum senin dediğin yer belediyenin değilmi?oğlumun arkadaşı gidiyor para vermiyor.