- 8 Nisan 2010
- 3.624
- 499
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet havuza girmeden önce ısınma hareketleri yaptırılıyo
suda batmazmışız buna kendimizi inandırmamız gerekli
inş becericem yaa :teselli:
bayan seanslarında asla erkek olmuyor.hocalarda bayan zaten.izlemek isteyenler izleyemiyor bile yasak çünkü.sadece çocuk seansları karışık ve izlemek isteyenler izleyebiliyor onlar için ayırılmış özel bir bölümde
tsk ederım cnm verdıgın bılgıler ıcın smdı alıs verıs zamanı
valla ben de utanmasam haşema giyeceğim teyzeler gibi:26: ben annemin yanında bile normal kıyafetlerimin dışında iç çamaşırı,atlet tarzı şeylerle duramıyorum,çıplaklıkla ilgili bi sorunum var nedense.bir de o kadar insanın içinde mayo ya da şort giymek gerçekten çok zor olur.ama haşemayla da teyze gibi olurum be
Merhaba Arkadaslar,
acil yardim istiyorum sizden :))
yardim derken biraz motivasyon ...
yüzme kursuna basladim..sanirim köpekleme denilen seyi yapiyoruz :)
elimizde tablo köpük vücudu serbest birakip bacaklari cirpiyoruz..
fakat hoca yardimsiz zor yapiyorum..bacaklarimi cirparken cok yoruluyorum...ve vücudumu suya birakamiyorum..
tamamiyla vücudumu serbest birakirsam suda bacaklarimi nasil cirpicam :)) bir yol gösterin,korkum nasil gider?
eğer sırt üstü kendini tamamıyla serbest bırakırsan, yavaş yavaş topuklarını suya çarptırma şeklinde hareket ederken, kollarının gövdene paralel şekilde ya da yanlara açık dururken suyu geriden öne doğru itip ellerinle geri geri ilerleyebilirsin.
yüz üstü rahat bıraktığında kendini ileriye doğru at ve kollarınla suyu geriye iterken ayaklarını da çırparak su üstünde kal.
bak unutma ki bebekler doğduğunda suda boğulmuyor, sorun sonradan oluşan korkular! üzerinde de mayo olduğuna göre batamazsın rahat bırakırsan, en güzeli sırt üstü at kendini suya, ellerin ensende ohh su yatağında yatar gibi, bunu başar sonra her şekilde yüzersin, tadını çıkarırsın
cok tesekkür ediyorum cevabin icin..
ibbnin kurslarina gidiyorum ..ilk yüzüstü basladik fakat havuz boyu geciyor o cok korkutuoyr beni.. ama birazcik yendim sanki :)) bogulmam zaten heralde kurtarirlar ben birakim kendimi en iyisi..
bacaklari cirp diyorsun tatlim da cok zor yorucu.. bacak cirpmak ..ya da ben kastigimdan bana öyle geliyor..
umarim aksiyonsuz bir sekilde biter su egitim rahatca ögrenirim.. Bebis planliyoruz,duydum ki yüzmek cok iyi geliyormus,hem skolyozumda var , onun icin sirtimdaki kaslari kuvvetlendirmem lazim.. aldim basima bir bela ins. ögrenirim.. :))
Merhaba Arkadaslar,
acil yardim istiyorum sizden :))
yardim derken biraz motivasyon ...
yüzme kursuna basladim..sanirim köpekleme denilen seyi yapiyoruz :)
elimizde tablo köpük vücudu serbest birakip bacaklari cirpiyoruz..
fakat hoca yardimsiz zor yapiyorum..bacaklarimi cirparken cok yoruluyorum...ve vücudumu suya birakamiyorum..
tamamiyla vücudumu serbest birakirsam suda bacaklarimi nasil cirpicam :)) bir yol gösterin,korkum nasil gider?
merhaba arkadaşım. bende geçen sene yüzme kursuna gittim. sorularına yanıt vermeye çalışacağım. öncelikle bacaklarım yoruluyor demişsin. zamanla alışacaksın. hemen biranda olmaz zaten. suda batmaya gelince hiç korkma batmazsın. nedeni suyun kaldırma kuvveti. ama batmamak için de ellerini ve ayaklarını çırpacakasın. öncelikle yüzen bir insan seyret. suda nasıl el ve ayak çırpıyor onu izle. biran evvel de suya alışmaya bak çünkü korkarsan öğrenemezsin. şuan köpükle çalışıyorsunuz, köpüksüze geçince önce kafanı suya sok. saçların suyun üzerinde kalacak ama. sonra kendini suya doğru dümdüz ittir yani ileri doğru. sonrada bacaklarını kuvvetlice çırp dizlerini çok bükmeden ve aynı anda bir sag kol bir sol kol çalıştırıcan.suyun içindeyken gözlerini aç. burnundan nefes al. köpekleme yüzme ise en kolayıdır. kafan suyun dışında olacak ayaklarını çırp ve ellerini suyun içinden kendine doğru yani bir sağ baldırına doğru çek, bir sol baldırına doğru.... biraz uzun anlattım ama inşallah yardımcı olabilmişimdir