Ben şu an bi yere üyeyim, memnunum aslında ama tek sorun yol. 3 aylık/haftada 3 gün üyeliğim 350 tl burda. Günler sabit değil, müsait olduğum günler gidiyorum ve istediğim kadar saat kalıyorum. Haftaiçi akşam saat 6-10 arası haftasonu da 3-10 arası açık. yeri yenibosna da, iett 98B ve 31 nolu otobüsler ile gidilebiliyor. Bunun için önce metrobüse binmem gerekiyor ama.
Avcılardan tek vasıta ile, haftada 2-3 gün gidebileceğim, günlük saat kısıtı olmayan bir yer arıyorum. Bugün bi çok yeri aradım ya yerleri ters, yada günde 1-1,5 saat ile sınırlandırma yapıyorlar (ve üstelik şu an gittiğim yerle aynı fiyat). Bu 1-1,5 saat asla yetmez bana, ben bi girişte 5-6 km yüzebiliyorum çünkü. Doya doya yüzemeyeceksem, saat doldu hadi çık artık diyeceklerse bana, verdiğim paranın ne espirisi var?
Belediyeninkileri de sordum, 1 ay/haftada-2-gün 100 ve 1 ay/haftada-3-gün 120 diyor ve yine günde 1,5 saatten fazla yüzemeyeceğim. Bi öğrenci olarak kendim karşılıyorum zaten bu masrafı, ayda 120 lira az paraymış gibi, üstelik bir de saat kısıtı koymuşlar. Şu an yüzdüğüm yerin aylığı 3 gün bazında daha uygun fiyata geliyor.