Yüzme

herkese selam,
hamileyim ve bu süreçte yüzmek istiyorum. beylikdüzü civarında bildiğiniz temiz ve kapalı havuzu olan biryer var mı? oteli spor kompleksi vs.

Selam Arkadaşlar Bende Zeytinburnu Spor Kompleksine gitmek istiyorum
yalnız sporaş.com.tr sitesi bende açılmıyor oradan üye olmam gerekiyormuş birde doktordan onaylı spor yapabilirm raporu tam idrar testi birde hepatit b testi yaw bunları nerede yaptırıcam bilgisi olan var mı?
Birde burdan memnun olan var mı?

selam umarım yazımı okuyacak yüzmeyi bilen arkdaşlar cvp verir
ben bahçelievler belediyesinin yüzme kursuna kayıt yaptırdım
bikaç test istendi yine belediyenin yerinde kolayca yaptırdım
dün ilk dersi yaptık ama sudan koktuğum için verimli bi ders olmadı
boğulacağımı sanıyorum yüzerken
nasıl yenebilirim bu korkumu ??

cicikız bende yüzme kursuna gidiyorum.ilk hafta oluyor ama zamanla geçiyor.hem başında bir hoca vardır onu düşün o zaman rahatlıyorsun.

merhabalar.
benimde suya karşı çok büyük korkum vardı.3 kez çok ciddi anlamda boğulma tehlikesi atlattım.ama 3 sene önce bu korkudan çok sıkıldığımı farkettim.atladım kaşa gittim.1 hafta sonunda scuba brövemi almıştım.brövemi aldığımda hocam bile kursu bitirebileceğini düşünmüyordum demişti.
tüm korkular başımı suyun altına sokup ilk nefesi alana kadardı.
eminim seninde oyle olacak havuzda ilk kulaçlarını atıp rahat rahat yüzdüğünde bu günleri hatırlamıyacaksın bile:)
sevgiler..

ilk kulacı atabilsem yapıcam da =)
üstüne gitmem lazım korkunun..

yüzemiyorum
korkuyorum boğulcam gibi geliyor
üstüne bir de suya girdiğimde ayağıma kramp giriyor sanırım bu işi öğrenemicem

ilk etapta denizde yüzmeyi deneseniz..bana daha kolay geliyor denizde yüzmek.havuzu bende sevmiyorum..
denizden sonra havuza geçersiniz..

kızlar yüzmede benim kadar korkan olmamıştır ama sonunda çok güzel öğrendim hocalar güzel öğretiyolar ben şimdi sitilli yüzüyorum ayakları iyi kullanacaksın birde nefes nefeside iyi kullandınmı çözüyosun işi

birde kramp girmesin diye havuzdan önce ısınma cimlastik yapıyoduk yoksa kramp giriyo

evet havuza girmeden önce ısınma hareketleri yaptırılıyo
suda batmazmışız buna kendimizi inandırmamız gerekli
inş becericem yaa :teselli:

vaktim olsa günlük yüzerim ama zamanım yok maalesef bu harika spordan yoksun sürüyor haytımız bazı arkadaşlar ne kadar şanslı...mafoldumben

canım yüzme lisansını nasıl aldığını öğrenebilirmiyim?

Merhaba Arkadaşlar,

Ben su fobisi olanlardanım fakat bunu aşmaya kararlıyım. Suyun rahatlatıcı etkisinden faydalanmak istiyorum. Ama Ankara'da kurs sayısı çok az :S Bildiğiniz nezih bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim..

merhaba arkadaşlar. ben bugün bir hevesle zeytinburnu spor kompleksine gittim yüzmeye yazılmak için ama kouştuğum hoca bana hiç güzven aşılayamadı. hafta sonu seanslarda boşluk varmış ücret 100 tl. buraya kadar herşey normal. kaç ıkişi oluyor dedim. 60 falan dedi. her kişiye 8 öğrenci falan düşüyor dedi. zaten hepsi yeni öğrenen olmuyormuş. kendi kendine yüzmeye gelenler de oluyormuş. annem bir kaç soru sordu boğulma olayı falan olmaz dimi diye. çok ukala cevaplar verdi hoca. ben ünv mezunuyum ama bende sudan korkuyorum falan dedi. ya arkadaşlar buraya giden ve yüzmeyi öğrenen arkadaşlar yardım edinnnnn. korkuyorum zaten acaba verim alabilirmiyim alamazmıyım ?

merhaba canım bende senin gittiğin yere bu yza hem oğlumu hemde kendimi kayıt ettirmek istiyorum ama 100 tl demişsin ben orayı parasız diye biliyordum senin dediğin yer belediyenin değilmi?oğlumun arkadaşı gidiyor para vermiyor.

benimkisi aylık üyelik. ve yüzme eğitimi veriliyor. bir nevi kurs gibi düşün. ama benim arkadaşım yüzmeyi biliyor. serbest yüzme için konuştu ve 10 tl demişler 1 saatine. bedava değil yani ama yinede bir konuş. belki belli yaş grupları için mi bedava acaba ?
bu arada ben yazıldım. 1 seferde katıldım derse. memnunum. hocalar gayet ilgililer ve güzel öğretiyorlar. hijyen açısından da çok iyi buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…