Yüzme

Anadolu yakasında kartal'da Bayan bir antrenörüm var Deniz hoca . Kendisinden yüzme dersi alıyorum ve yüzmeyi bilmiyordum şuanki seviyem serbest ve sırt stilini öğrendim . Size önerebileceğim bir antrenör çalıştığı havuzlarda temiz ve hijyen . Ücretide konuşup ayarlıyabiliyorsunuz . Ana Yüzme Kulübü burdan ulasabilirsiniz kendisine . Hemde dersleri hakkında bilgi edinirsiniz ama şiddetle tavsiye ediyorum bide bayan hoca olması da iyi .

benim de bel fıtığım var arkadaşlar, doktor yüzme önerdi.başlayacağım okullar açıldığında okulda kısmetse.size detayları yazarım

ben 4 yaşından 7 yaşına kadar yüzücüydüm bi nedenden dolayı ayrıldım yüzme gerçekten işe yarıyor eğer kilo vermek istiyosanız kaydolun derim

yüzme bütün kasları aynı anda çalıştırır o yüzden kalçaya da etkisi olur bence.. Yazları havuza kayıt yaptırıyorum bende, daha öncede kollarımın çalıştığını, sıkılaştıgını (hatta ilk haftalarda 2 gün tutulup kaldığımı biliyorum ama) kalçaya dikkat etmedim

ben de kursa yazılmayı düşünüyorum bi etkisi de kilo verdirdiğini duyduğum için.hakketten öyle mi yaaa

Ümraniye yakınlarında bir havuz var mı yüzmek istiyorum yaa.sırt ağrılarım var.ben spor yapmayı pek sevmiyorum en güzeli yüzmek.fiyat önemli değil fakat bayanlara özel olması lazım.önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler

1 ay sonra taşınacağım evimin önünde yüzme havuzu olacak, ama ben yüzemeyeceğim çünkü çok korkuyorumm :44:
ama o kadar istiyorum ki korkumu yenip yüzmeyi, hem zevklidir hem çok iyi spor olurdu

merhaba,
ümraniye tepeüstünde bi tane var benim bildiğim real e gelmeden..ama hiç gitmedim .ben ordan ayrılırken daha yeniydi sanırım..

kızlar suyun altını çok daha iyi görebilmek ve gözüme su kaçıp da gözümün yanmasını önlemek için ,en iyi olduğunu düşündüğüm SPEEDO yüzücü gözlüklerinden aldım....
ayaklarıma deniz kestanesi batmasın diye de yine speedo nun deniz ayakkabısını aldım:)

sizcee speedo iyi midir gerçekten korur mu beni denizde?

şimdi araştırdım da bu gözlükler su altını en iyi gösteren gözlüklermiş...
zaten yüzme hocam da bana ya saydam şeffaf al yada mavi demişti..

bende düzenli olarak yüzüyordum yaklaşık 1 yıldır. ki profesyonel eğitime geçecektim. taa ki bir gece astımdan dolayı tıkanıp hastanelik oluncaya kadar... o yüzden bayanlar size uyarım; kesinlikle astım ve solunum yolu problemleriniz varsa yüzmeye kalkışmayın... "geçmiştir artık" dedim ve astımı görmezden geldim ve sonuç felaket oldu.
ama yüzmenin faydalarından bahsedecek olursak yüzme müthiş faydalı bir spor. her yönden. Çünkü vücuttaki bütün kasları çalıştıran nadir sporlardan biri...

Yüzme en iyi spor yaaa... Yazları fırsat buldukça bol bol yüzerim ama kışın da devam ettirmek önemli. Bir havuza yazılmayı düşünüyorum ben de o yüzden

Fiziksel görünümünüzü değiştirir derken ne gibi ? Kaslı olmayacağız sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…