• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzme bilmiyorum...:(

Bende yüzme bilmem.ankaradayim nasıl oldu bilmem bogulm korkum varmış geçen sene ilk defa denize gidince ogrendim:KK70: burnum suya girdiği an bana birşeyler oldu.velhasil kelam bütün tatili makarnayla geçirdim.bu senede gidicem muhtemelen yine makarnayla arkadaşlık edecegim:KK51:

Merhaba kızlar, 26 yaşındayım ama yüzme bilmiyorum dalga geçmeyin lütfen.. sudan korkuyorum 1 yıllık evliyim. eşimle temmuzda tatile gideceğiz. Ankara 'da yaşıyorum. Ankara'da bildiğiniz yer var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Dalga geçilecek birşey yok ortada.Ttaile gittiğinde denizde öğrenirsn.Çok zor değil.

Kafa suya girmeden yüzüyor sayılmazsın bence, bazen görüyorum öyle denizde yüzüyor kafa hep dışarda kupkuru fönü bozulmadan yüzenleri çok komik geliyor :KK53:

Ben bir de güneş gözlüğü takıyorum ayol, fönlü saç da ne ki :KK70:
Ensem kazayla biraz ıslanır, o kadar.
Saçlarım kupkuru girer, kupkuru çıkarım.

Deniz kaldırmıyor, batıyorum diye bişey yok, onu biliyorum. Su nasıl olsa beni taşıyacak diye, o güvenle yatan, çırpınmayan herkesi kaldırır deniz.

Yüzmeden, dikey bir şekilde suyun içinde nasıl duruyor insanlar biri bana bunu açıklasa :KK64:
Çok hafif ayaklarını sallaman yeterli deniz herşeyi yapıyor :KK45:

Başlığı görünce aklıma geldi. Nişanlıyken 5-6 kişilik bir arkadaş grubumuzla tatile çıkalım dedik. Ben yüzme bilmiyorum. Eşimden gizli gizli yüzme kursu buldum, tahlil istediler. İdrar tahlilimde yüksek oranda enfeksiyon çıktı. Tüm yaz eşimle iğne vurulmaya gittik kliniğe :D :D

Sonradan anlattım, çok güldü eşim. Neden söylemedin bana diye. Sonra da o öğretti bana balayımızda :)

Çekinmeyin, önce su üstünde durabilmeyi öğrenin, kendinizi kasmayın. Sonra yavaş yavaş oluyor ;)

Ben de bilmiyorum. Kulağıma su gelince çırpınıyorum, havuzda öğrenebiliriz aslında, üstüne gitmemiz lazım bunun.. Yoksa yapılmayacak şey değil aslında

Merhaba kızlar, 26 yaşındayım ama yüzme bilmiyorum dalga geçmeyin lütfen.. sudan korkuyorum 1 yıllık evliyim. eşimle temmuzda tatile gideceğiz. Ankara 'da yaşıyorum. Ankara'da bildiğiniz yer var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Amaan dert ettiğinize bakın :halay:Bende bilmiyorum yüzmeyi makarnalar varya onlar batmıyor ben gidince onlardan alıyorum hatta en çok buna gülebilirsiniz şuan hem batmıyorum hemde yüzüyorum en azından:halay:

Bende 24 yaşındayım yüzme bilmiyorum hem de yıllardır yazları yazlıkta geçen biri olarak. Olmayınca olmuyor valla ben de profesyonel bi destek almak istiyorum. Denizi çok fazla sevmiyorum belki yüzme bilmedigimdendir ama yüzme öğrenmek şart en azından kendimizi kurtaracak kadar :D Suya gömülünce çıkamıyorum :D millet kendini nasi kaldırıyor anlamıyorum ben bi metrelik suya düşsem alabora oluyorum kafam bacağım bi yere gidiyor yarim metrelik suda bile boğulabilirim :D

Mrb. Ben de tatilden geldim yuzme bilmeden nereye gidiosam. Cok sıkıcı oluyo. Eger kursa gitmeyi dusunen varsa 2 ila 4 arasinda kisi sayisina ulasirsak belki ozel ders alabiliriz bir kadin hocadan. Hep basliycam diyorum yalniz oldugum icin mi nedir baslayamadim.

başlığı okuyunca istemsizce içinden bende bilmiyorum dedim deli gibi kendi kendime gülüyorum şimdi :) te Allahım ya

Ben de bilmiyorum canim hala ayagimi sokarim sadece ne yapalim :) ankarada belediyenin icinde spor salonu, havuzu da olan tesisleri var, oralari arastirabilirsin. İl belediyesinin de oluyor, ilçe belediyelerinin de oluyor. Bulursun muhakkak

Vallahi bende bilmiyorum ama geçen hafta denizdeydim makarna diye tabir edilen borulardan bir adet edindinmi tamamdır sanki herkes yuzmemi biliyor yaahu ters bile yatıyorum onlarla ben ama imkan varsa öğrenmek en mantiklisi

Bende 24 yaşındayım yüzme bilmiyorum hem de yıllardır yazları yazlıkta geçen biri olarak. Olmayınca olmuyor valla ben de profesyonel bi destek almak istiyorum. Denizi çok fazla sevmiyorum belki yüzme bilmedigimdendir ama yüzme öğrenmek şart en azından kendimizi kurtaracak kadar :KK70: Suya gömülünce çıkamıyorum :KK70: millet kendini nasi kaldırıyor anlamıyorum ben bi metrelik suya düşsem alabora oluyorum kafam bacağım bi yere gidiyor yarim metrelik suda bile boğulabilirim :KK70:
O nadir insanlardan biri de benim ahahahahahahha yarım metre suda boguluyordum:-)

Bende 24 yaşındayım yüzme bilmiyorum hem de yıllardır yazları yazlıkta geçen biri olarak. Olmayınca olmuyor valla ben de profesyonel bi destek almak istiyorum. Denizi çok fazla sevmiyorum belki yüzme bilmedigimdendir ama yüzme öğrenmek şart en azından kendimizi kurtaracak kadar :KK70: Suya gömülünce çıkamıyorum :KK70: millet kendini nasi kaldırıyor anlamıyorum ben bi metrelik suya düşsem alabora oluyorum kafam bacağım bi yere gidiyor yarim metrelik suda bile boğulabilirim :KK70:

kendini kastığın anda dibe batarsın ne kadar gevşersen o kadar rahat suyun yüzünde kalırsın, su seni kaldırıyor zaten...

Ben kendi kendime öğrenmiştim kıyıda ellerimle kendimi tutup ayaklarımı havada tutmaya çalışıyordum ve çırpıyordum, bunu başarınca tek elle durmaya çalıştım ayaklarımı ve tek elimi kullanarak yüzmeye çalışıyordum diğer elimle de yerden destek alarak, sonra suda serbest şekilde yüzmeye çalıştım. Bütün bunları kıyıda yaptım tabi derin suda bunu yapmak imkansız.

Ciğerlere nefesi doldurmak önemli. İlk önce sırtüstü yüzmeyi deneyin en kolay ve rahatı budur. Sonradan kulaç atmayıda öğrenirsiniz.
Merak etmeyin zaten tatil yerinde o kadar çok yüzme bilen yok. Ben gittiğimde millet yürüyodu suyun içinde :)

Back
X