• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzme bilmiyorum...:(

titiz gelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
177
93
48
35
Merhaba kızlar, 26 yaşındayım ama yüzme bilmiyorum dalga geçmeyin lütfen.. sudan korkuyorum 1 yıllık evliyim. eşimle temmuzda tatile gideceğiz. Ankara 'da yaşıyorum. Ankara'da bildiğiniz yer var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba kızlar, 26 yaşındayım ama yüzme bilmiyorum dalga geçmeyin lütfen.. sudan korkuyorum 1 yıllık evliyim. eşimle temmuzda tatile gideceğiz. Ankara 'da yaşıyorum. Ankara'da bildiğiniz yer var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de bilmiyorum.Kafam suya gömülmese sorun yok ama suya batıyor .Hiç hoşlanmıyorum.Tabii kafa suya girmeden yüzme nasıl olacak?Olmayacak.Üç tarafı deniz olan ülkede o kadar çok ki yüzme bilmeyen.Yalnız değilsiniz bu konuda.Azmedelim,öğrenelim.

Havuzu olan tüm spor salonlarında yüzme öğrenebilirsiniz hocayla birlikte. Benim eşim de bilmiyordu Çayyolu' nda bir spor kulübünde ders almıştı. Siz hangi semttesiniz?

Aileniz niçin öğretmemiş? Ama öğrenmesi kolaydır merak etmeyin kısa sürede öğrenirsiniz.
Beni minicikken kolluksuz havuzun ortasına atmışlar :halay:

neden kursda da öğrenemediniz. nasıl bi yol izliyorlar.
valla benimle birlikte başlayan hatta benden sonra başlayan yaşları itibariyle çocuğum olabilecek yaştakiler bile kurbağa gibi yüzdüler, öğretmelerin de sıkıntı olsa onlar öğrenemezdi.Ben öğrenemedim.Belim anlamsız kasıyor suya girince, hoca da anlam veremedi duruma.olmadı velhasıl.

bilmiyorum ve kötüsü öğrenemiyorum da.kursa da gittim olmadı yani.
ay bende :D
yuzmeyi bilmiyorum ama havuzuda denizide seviyorum ozel kursa gittim bisuru para verdim (annemin tabiri orani burani ellettin bide yuzmeyi ogrenecem diye :KK70:)
nolacak bizim bu halimiz

Kafa suya girmeden yüzüyor sayılmazsın bence, bazen görüyorum öyle denizde yüzüyor kafa hep dışarda kupkuru fönü bozulmadan yüzenleri çok komik geliyor :KK53:
O yüzden bilmiyorum diyorum ya zaten.Bir de kendimi suya birakamiyorum,vücudumu geriyorum,suya fazla gömülmeyeyim diye çok hızlı yüzüyorum.Çok hızlı yuzuncede haliyle çabuk yoruluyorum.

ay bende :KK70:
yuzmeyi bilmiyorum ama havuzuda denizide seviyorum ozel kursa gittim bisuru para verdim (annemin tabiri orani burani ellettin bide yuzmeyi ogrenecem diye :KK70:)
nolacak bizim bu halimiz
hah bende ellettim oramı buramı, mıncıklattım resmen ama olmadı , olduramadık :)

Back
X