- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Sizin çocuğunuz yok da kıskanıyormusunuz zannediyor acaba? Ama bir yandan da gelip çocuğu sevmiyorsunuz diye laf sokuşturuyorlar. Bence eltinizin sizinle alıp veremediği şeyler var ve eşini size karşı dolduruyor. Geldiklerinde açık açık konuşun madem. Onlar utanmadan kapıya dayanıp yüzleştirme adı altında hesap soracaksa sizde sorun o zaman hesabınızı. Koparsa kopsun. Bazı ilişkiler olmuyorsa kopması daha iyi .ileride yaşanacak kalp kırıklıklarını önlemek açısı dan
Canim benim 5 senedir olmuyor zaten. Bende başta cok korktum. Acaba severmiyim bebegi , ya kotu kotu bakarsam , ya nazar degersem , ya icim isinmazsa diye... Ama cok sukur oyle olmadi. Seviyorum hani kan ceker gibi... Yuzune bakiyorum icimden masalllah bahtin guzel olur insallah diye dualar ediyorum. Bana bir gulumsuyor icimden askimmmm ne kadar tatlisin allahm esirgesin diye bagirmakta geliyor. Ama yapmiyorum. Cocuk 1 aylik ama benim kucagima 2.alışım...
Ve ilk defa fotosunu cekiyorum. Kiskaniyordur diye dusunuyorum. Ama niye kiskaniyo ki hani bana diyordu allah kimseye yasatmasin cocugun olmuyor diye cok uzuluyorum diyordu ne oldu...