Yüzleşmeye geeleceklermiş...

Neden bu kadar iyimserlik. Neden bu kadar vefa. Gerek var mı? Bozulursa bozulsun aile birliği, sanki şu anda çok mu normal. Tek verici taraf sizsiniz. Kaynım üzerime yürüyecek bende çocuğunu sevip, karısının pohpohluycam yok canm öyle bir dünya. Bende silkelenin kendinize gelin. Geri çekin kendinizi.

Çunku ben aptalim bunu biliyorum. Ama kendime engel olamiyorum. O an iyi davraniyolar bana yapayim diyorum yapiyorum pisman olanda hep ben oluyorum... Sanki ailenin annesi benim. Belki ilerde cocuguma yapmayacagim seyleri bu ikisine yaptim.

Dusunme bacım birak birazda onlar bütünlüğü düşünsün... hep senin dusunmenle nereye kadar...

Evet bazen bende kafayi yiyorum. Ortamda laf sokuyor bize mesela seytan diyor agzina geleni say sonra kayinbabamla gozgoze geliyoruz ( beni cok sever bende kendisini )

Şimdi diyorum bisey desem kaynim bisey dese kayinbabam araya girrcek allah korusun kalbi var. Bisey olur vicdan azabi cekerim bosver deyip susuyorum.

Çunku ben aptalim bunu biliyorum. Ama kendime engel olamiyorum. O an iyi davraniyolar bana yapayim diyorum yapiyorum pisman olanda hep ben oluyorum... Sanki ailenin annesi benim. Belki ilerde cocuguma yapmayacagim seyleri bu ikisine yaptim.
Kacan kovalanir , burnu havada gezen gelin hep tatlı olur... doğrumu bunlari yapmak ? degil ama iyi olmayi anlamıyorlarsa kissasa kissas yapacaksın... onlar peşine düşsün boşver iyi olmayı...

Siz neden bu kadar herşeye müdahil oldunuz yemek yapmalar süt yapıcı şeyler götürmeler abartılı değil mi annesi falan yok mu yanında. Bana kendinizi haklı çıkarmak için yazmışsınız gibi geldi kaldı ki habersiz foto çekmek de ilginç..eşiniz zaten orada görüyor yiğenini ayrıca çekip bak amcası demek garip. İki kardeş aralarında konuşsun siz iki elti anlaşamayabilirsiniz ama onlar kardeş yani

Evet bazen bende kafayi yiyorum. Ortamda laf sokuyor bize mesela seytan diyor agzina geleni say sonra kayinbabamla gozgoze geliyoruz ( beni cok sever bende kendisini )

Şimdi diyorum bisey desem kaynim bisey dese kayinbabam araya girrcek allah korusun kalbi var. Bisey olur vicdan azabi cekerim bosver deyip susuyorum.
Anammmm cok iyisin kız , ben olsam kp kalbine başlarım simdi diye oracikta laflarimi sayarim...

Ayyy ben cok kötüyüm sanirsam galiba o_Oo_O

Şu çocuğu olanların olmayanlara havası ne anlamıyorum ..Allahi dini bilen insanlar böyle yapmazlar.artı iki yetişkin insan konusamiyormusunuz eşler işin içinde?sorunuza gelince valla ben alttan almazdim anlattığınız tarzda bir insani

Gercekten okurken sistim.. Kimse bana kizmasin o senin yigenin degil esinin yiğeni gitsin gorsun sevsin o dert etsin.. esimin yigenlerini hatta onlarin cocuklarini ben cok severim ama.bana bu sekildr davranilsa esime sen amcasin dayisin git gor beni zorlama derim l
Sana yazik gercekten iste bak butun bunlar vücudumuzun dengesini bozuyor, takilmadim aman dedigin seyler biryerlere yerleşiyor sonuc sebepsiz kısırlık, kanser psikolojik rahatsizlar. Bosver güzelim sen hayatina bak bebegi esinizin yigeni olduğunu unutmadan sevin.

Ne olursa olsun. İnsanların karşısındaki insanlara karşı bi tavrı ve duruşu vardır. Bu karşı tarafın hareketlerine göre değişmez. Kendinize bi rota belirleyin, bi çizginiz olsun onlara karşı. Size melek olarakda, gelseler şeytan olarak da tavrınız net ve aynı olsun. Çünkü insan kullanmayı severler. İnsanların herşeyden önce menfaatleri gelir. İnsa nasıl ağzıyla çocuğumu sevin, heyecan duyun der ya. Çok itici değil mi sizce de?.. Seveceğim varsada gelmez içimden. Boşver takma

Kacan kovalanir , burnu havada gezen gelin hep tatlı olur... doğrumu bunlari yapmak ? degil ama iyi olmayi anlamıyorlarsa kissasa kissas yapacaksın... onlar peşine düşsün boşver iyi olmayı...

Yaptigim zamanlarda oluyor olmuyor degil. Ama hayatimda hep bir gerginlik heran laf sokabilme potansiyeline sahipler. Gerginligi sevmiyorum. Ben boyle bir insan degildim. Karsimdaki kim olursa lafimi esirgemezdim. Sindirildim resmen. Diyorlarya hamilelikten. Evet hamilelikten oturu ezik hissediyorum hamile kalamadigim icin. Sanki o an istedikleri seyi yapmassam bak kiskandi diyeceklermis gbi geliyor. Kiskanmiyorum... kiskanmiyooorummm...

Siz neden bu kadar herşeye müdahil oldunuz yemek yapmalar süt yapıcı şeyler götürmeler abartılı değil mi annesi falan yok mu yanında. Bana kendinizi haklı çıkarmak için yazmışsınız gibi geldi kaldı ki habersiz foto çekmek de ilginç..eşiniz zaten orada görüyor yiğenini ayrıca çekip bak amcası demek garip. İki kardeş aralarında konuşsun siz iki elti anlaşamayabilirsiniz ama onlar kardeş yani

Sutu azdi ve emzirmek istiyordu. Ona da bozulmus olabilir. Ona ne benim sutumden gibisinden.

Yazdiklarimi ilgisiz olmadigimiz ama ilgisizlikle suclandigimiz icin yazdim.

Sevmiyormusuz ya

Şu çocuğu olanların olmayanlara havası ne anlamıyorum ..Allahi dini bilen insanlar böyle yapmazlar.artı iki yetişkin insan konusamiyormusunuz eşler işin içinde?sorunuza gelince valla ben alttan almazdim anlattığınız tarzda bir insani

Ben eltimle cok konustum. Her sorunu onunla hallettim. O esini gonderdi uzerime ama. Kaynimda cirkef ugrasamam onunla ben.

Gercekten okurken sistim.. Kimse bana kizmasin o senin yigenin degil esinin yiğeni gitsin gorsun sevsin o dert etsin.. esimin yigenlerini hatta onlarin cocuklarini ben cok severim ama.bana bu sekildr davranilsa esime sen amcasin dayisin git gor beni zorlama derim l
Sana yazik gercekten iste bak butun bunlar vücudumuzun dengesini bozuyor, takilmadim aman dedigin seyler biryerlere yerleşiyor sonuc sebepsiz kısırlık, kanser psikolojik rahatsizlar. Bosver güzelim sen hayatina bak bebegi esinizin yigeni olduğunu unutmadan sevin.

Bende beni rahat biraksinlar istiyorum abisi orda gitsin ona veryansin etsin

Ben eltimle cok konustum. Her sorunu onunla hallettim. O esini gonderdi uzerime ama. Kaynimda cirkef ugrasamam onunla ben.
Ben o yemeğe gitmem evine gelsinler yuzlesin neden kV KP oluyor ki o zman da ağzına geleni sayarsin m.adam gibi gelirse adam gibi davran yok hayavanlasirsa sende ver cevabinj

Esimin kucagina almasini istememem ile akil hastaligim :)

Bakin eltim ve kaynim 5 senedir bizi biyerlerine takmayan insanlar..
Evlendiler ilk ayinda hamile kaldi zaten sorunlar orda basladi. Asiri bir bunalttilar bizi.. surekli ilgi istediler. Surekli gelin gelin gelin gelin. Bunaldik artik.

Hamileliginin verdigi guvenle uzerime gelen bir kayin ve elti dusunmeniz cok mu zor. Resmen hayal urunu anlatiyorum sanki burda. Evet uzuldm hamileligine ama sonra beni kendime birakmadilar ki.

Iyi de size surekli gelin demeleri onlarin hatasi degil ki sizin hataniz.. hayir gelemeyiz dersiniz gider kvalidenize nazlanir.. benim takildigim gorusmekten bu kadar kactiginiz, sizi bir yerlerine takmayan insanlara neden bu kadar kosturdunuz ki? Yanlis anlasilmasin elti degilim, eltim yok, olma ihtimali de yok.. burada herkes size empati yapmis bende daha rahat gormeniz icin karsi tarafa yapayim; esinin dogan yegenini kucagina bile almasini istemeyen eltim bana neden organik urunler getirir? Neden bebegin fotograflarini ben yokken ceker? Yanlis anlamayin ben karsi tarafta suc yok demiyorum, illa ki doldurmustur bir seyler ama gel gelelim suraya bile “olaylar hamile kalmasiyla basladi” degil “ilk aydan hamile kalmasiyla basladi” demissiniz.. bunu feci takinti yapmis haldesiniz ve cidden yardim almalisiniz.. psikoloji hamilelik sureci icin en onemli sey desem yalan olmaz..

Pink_Butterfly92 Pink_Butterfly92 arkadaş çok doğru söylemiş.
Ben de biraz sizin gibiydim. Tek fark onlar benden yardım isterlerdi. İşleri düşünce ben vardım işleri yoksa ben de yoktum onlar için. Takmıyorum diyordum, birgün fena patladım meğer hepsini içime atmışım. Benim de sebepsiz kısırlık 5. Senenin sonunda hamile kaldım. Demem o ki uzak dur. İyilik yapacağım diye paralamayın kendinizi. Kendi akrabalarınıza ya da tanımadığınız insanlara iyilik yapın. Mecbur kalmadıkça görüşmeyin. Ve asla onların hayatlarıyla ilgilenmeyin. Oraya gitmişler, bugün şunda toplanmışlar, onu almışlar şunu yapmışlar umurunuzda olmasın. Onlar sizin akrabanız değil, kafa denginizde değiller yakın olmaya çalışmayın. Becerebilirseniz kafanız rahat eder garanti ederim.

Back