Ya ben daha önce bu kadar çiğ ve yüzsüz insanlarla karşılaşmadım, yada siz durumunuzun hassasiyetinden ötürü biraz abartarak anlatıyorsunuz.. onlar bir yapıyor size bin geliyor...
her iki durumda da bence siz bu insanlarla görüşmeyin.
Kendinize kötülük yapıyorsunuz.
Kadının aklında sizin onu aşırı kıskandığınız fikri var, ve bu fikre delicesine sarılıp hayatını bu fikrin çevresinde şekillendiriyor.
Yada gerçekten siz aşırı kıskanıyorsunuz, çevrenizdekiler de sizden çekindiği için sizi haklı gibi hissettiriyor (kv,kp,eş...)
Size hassasiyet gösterilirken eltinizi de baskılıyorlar falan...onun da bu denli tepkisi buna... dedim ya bu kadar saçma karakterli insanlar hayal edemiyorum.
Bir de kimsenin çocuğunun fotoğrafını izinsiz çekmeyin. Kimseye göndermeseniz bile yanlış. Amcasına gönderecekseniz de yanlış. Üstelik nasıl insanlar olduklarını biliyorsunuz
Bu arada ağır saçmalayan kaynınız. Babasına sinir anında sandalye fırlatacak, eşi de nasıl da korktu ama aşkım diye gülecek... (abartı gelen bir şey daha) yada karısının lafıyla habire size saracak... ihmalkar olan da eşiniz, sınırını çekemiyor ailesine karşı sizi koruyamıyor...