Yüz germe ameliyatıolacağım yardım lütfen!!

Ameliyat olmalimiyim ?

• Ankete Katılan
    44
E bir beş altı seneye araştırmalara gireceğim
Yolun yarısındayım
Yüzüm genç kalsın sarkmasın diye,yapmayacağım şey Yok
Yani şey ..ok sür deseler sürecem o derece :halay: takıntılıyım

Ben 10 kilo falan verdim, yanaklar biraz suzuldu gibi ya da bana oyle geliyor. Bu konuda ben de biraz hassasim yani. :)

Ben de senin gibiyim. Aynaya baktigimda dinc bir yuz goremedigimde moralim dusuyor hemen.

Beslenmeye dikkat edip spora agirlik veriyoruz o zaman. Kim erkenden estetik islerine girerse fotograf atiyor. Anlastik mi? :KK36:

E bir beş altı seneye araştırmalara gireceğim
Yolun yarısındayım
Yüzüm genç kalsın sarkmasın diye,yapmayacağım şey Yok
Yani şey ..ok sür deseler sürecem o derece :halay: takıntılıyım
Ayn doktora goz kapagibameliyati oldum annemde yuz ameliyati icin gorustu gorusmede bende gordm sonucu olan hastalari cok dogal somuclardi memnun kalirsiniz umarim bece mutlu olacaksaniz yaptirin

Ben 10 kilo falan verdim, yanaklar biraz suzuldu gibi ya da bana oyle geliyor. Bu konuda ben de biraz hassasim yani. :)

Ben de senin gibiyim. Aynaya baktigimda dinc bir yuz goremedigimde moralim dusuyor hemen.

Beslenmeye dikkat edip spora agirlik veriyoruz o zaman. Kim erkenden estetik islerine girerse fotograf atiyor. Anlastik mi? :KK36:
Sanırım ben giriyorum ilk sizin yaş kacti

Ayn doktora goz kapagibameliyati oldum annemde yuz ameliyati icin gorustu gorusmede bende gordm sonucu olan hastalari cok dogal somuclardi memnun kalirsiniz umarim bece mutlu olacaksaniz yaptirin
Evet sonucu olan paylaşım izin olan hastaları bana da gösterdi ozan bey benim güvenim var fakat kendi içimde biraz korkuyorum sanırım bayanların fikrini merak ettim

Tamam anlaştık :KK19:
Bende işte kilo sorunu var iştahsızım
Bir kaç gün beslenemeyince hemen yüzüm sarkıyor cildim solgunlaşıyor
Çok moralim bozuluyor
Prp yapıyorum faydası oluyor birazcık ama

Biraz daha sarkıp öyle gideyim
Elimden geldiğince direniyorum sarkmalara 35 yaşındayım
Bir beş sene daha dayanırım galiba :KK54:

Çok moralim bozuluyor

Beslenme cok onemli. Ben sekeri cikardim hayatindan mesela. Ekmegi de az tuketiyorum. Kara kuru bir hayat yasiyorum artik anlayacagin. :)

PRP'yi ne siklikla yaptiriyorsun?

Baska tavsiyelerin var mi? Yuz yogasi epey iyi geliyormus ama baslayamadim bir turlu.

Ben de kesinlikle düşünüyorum. 37 yaşındayım. Geçen yıl doktora gittim henüz erken dedi. Belki bu yaz olabilir diyorum..tam olarak iyileşme ne kadar sürüyormuş

Ben de kesinlikle düşünüyorum. 37 yaşındayım. Geçen yıl doktora gittim henüz erken dedi. Belki bu yaz olabilir diyorum..tam olarak iyileşme ne kadar sürüyormuş
Ozan bey bana 10 günde insan içine çıkabileceğimi söyledi:110: derin plan yüz germe ameliyatı önerdi bana:dua:

Derin plan yüz germe ameliyatı olanların resimlerini gösterdi öyle yapay çok gergin durmuyordu.
Yani doğal olmuştu benim gördüklerim.

Ben de 25 kg verdim o yüzden alt yüz sarktı yoksa ne kırışık ne de başka bir şey yok fakat yanaklarda sarkma oldu.

Ben oldum ameliyat sonrası 3. Hafta insan içine cıktım 3 ay da izler azaldı saclarımla kamufle ettim sonrası rahattı zaten

Çok moralim bozuluyor
prpden ciddi anlamda fayda görüyormusunuz

X