Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım...Evet var.destek verdiklerini söylüyorlar ama birşey danistigindada bazı şeylerin kararını kendin ver diyorlar. Geçen yanlarına gittim hemen geliyoruz dediler 3 saat bekledim.oncelik hep başkaları. Bilmiyorum.
Yerinde sayılır. Ama içindede problem var. Sürekli aşağılama vs. Toplantılardan bile korkar oldum.ise bile korkarak gidiyorum.Anladım...
Peki işin gücün yerinde mi?
Bir süre katlanmak zorundasın.Yerinde sayılır. Ama içindede problem var. Sürekli aşağılama vs. Toplantılardan bile korkar oldum.ise bile korkarak gidiyorum.
Ne enteresan bir adammış bu arkadaş?Bugün birden esim geldi yanıma hiç haber vermeden çiçekte getirmiş yanında. Konuşmak istedi olumlu ol pozitif bak olaylara insanların ayıbını aramak yerine ört erdemliktir dedi. Çok kırılgan bir insansın. Gerçekten sana sevgim olduğu için buraya geldim. Ama dedi aynı sorunları yaşamak istemiyorum dedi. Ablamda şaşkın olduğu için sanmıyorum ki sana eskisi gibi davransın dedi. Ama biz bir aile olalım artık dedi. Önümüze bakalım dedi. Ama bu ikimiz için artık son şans dedi. Bilmiyorum.cok fazla konusmadimda soğuk durmaya çalıştım. Ablam buraya geldiğimi bilmiyor bitmeyecektir dedi.
Sonunda ablam bilmiyor bilmiyecek demeseydi iyiydi.Bugün birden esim geldi yanıma hiç haber vermeden çiçekte getirmiş yanında. Konuşmak istedi olumlu ol pozitif bak olaylara insanların ayıbını aramak yerine ört erdemliktir dedi. Çok kırılgan bir insansın. Gerçekten sana sevgim olduğu için buraya geldim. Ama dedi aynı sorunları yaşamak istemiyorum dedi. Ablamda şaşkın olduğu için sanmıyorum ki sana eskisi gibi davransın dedi. Ama biz bir aile olalım artık dedi. Önümüze bakalım dedi. Ama bu ikimiz için artık son şans dedi. Bilmiyorum.cok fazla konusmadimda soğuk durmaya çalıştım. Ablam buraya geldiğimi bilmiyor bitmeyecektir dedi.
Ablasını alsın da başına çalsınAblası hicbirseyi bilinçli katiyen yapmamis mis. Ve şuanda büyük şok içindeymiş. Anlam vermiyormuş. Siz aile olarak ablamı bana kötülerseniz onu savunurum diyo. Bana geldimi dede sorunun olduğu git kendin şöyle diyo. Bana söylerseniz savunurum dedi!
Ablası hicbirseyi bilinçli katiyen yapmamis mis. Ve şuanda büyük şok içindeymiş. Anlam vermiyormuş. Siz aile olarak ablamı bana kötülerseniz onu savunurum diyo. Bana geldimi dede sorunun olduğu git kendin şöyle diyo. Bana söylerseniz savunurum dedi!
Babam o adam benim damadın değil artik dedi. Hiçbir şekildedir destek olmam. Evime o ve ailesi de gelemez dedi. Napcam bilmiyorum. Mutsuzum.
Babamda ablasının in yaptıklarının farkında. Ve birlere sinde esime söyledi bunu açık sözlüluk le esimde kimse burda abla hakkında konuşamaz dedi. O zamanda beri esim babama karşı soğuk davranıyor. Babam annesini kaybetti, esim arayıp baba nasılsın demedi. Bunu kızgınlık var. Şimdi tekrar ev taşımayı düşünüyorum. Babam ben hiç destek olmuyacam esin ve ablaları halettin madem dedi.Baban bunu niçin söyledi ??
Sen niye buna üzüldün .. Canım şuan boşanmak senin için bir seçenek değil belli ki ama şu durumda uzak değilsin ..
Görünen o yani ..
Hayatına asılmak zorundasın birşeyler yapmalısın kendin için ..
Sonra düşün kocanını da evliliğini de .
Babamda ablasının in yaptıklarının farkında. Ve birlere sinde esime söyledi bunu açık sözlüluk le esimde kimse burda abla hakkında konuşamaz dedi. O zamanda beri esim babama karşı soğuk davranıyor. Babam annesini kaybetti, esim arayıp baba nasılsın demedi. Bunu kızgınlık var. Şimdi tekrar ev taşımayı düşünüyorum. Babam ben hiç destek olmuyacam esin ve ablaları halettin madem dedi.