Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

Şuanda raporluyum. İşi bırakmadım ama bırakmak istiyorum. Arkadaş çevremi vardı ama başka yere gelince onlarla ilişkide pek kalmadı. Ben kaç kez aradım dönmediler. Herkes kendi hayatını yaşıyorum sonuçta onlarda evlendi.

Evet var.destek verdiklerini söylüyorlar ama birşey danistigindada bazı şeylerin kararını kendin ver diyorlar. Geçen yanlarına gittim hemen geliyoruz dediler 3 saat bekledim.oncelik hep başkaları. Bilmiyorum.
Anladım...
Peki işin gücün yerinde mi?

Yerinde sayılır. Ama içindede problem var. Sürekli aşağılama vs. Toplantılardan bile korkar oldum.ise bile korkarak gidiyorum.
Bir süre katlanmak zorundasın.
Üzgünüm ama hayat kolay değil.
Silkelenip kendine gel.
Aç davanı,boşan,sonra yeniden işini düşünürsün.
Şu aşamada önce kendini kurtar.

Boyle olaylarda dolaysiz hosanna diyenlere herzaman hayret etmisimdir vallahi pes yani canim bende evliliginde cok sikintilar yasayan biri olarak subject soyleyebikirimki bence bir psikologtan destek al. Once sen al yani esin gitmek istemeyebilir belki oda kndince ofkelidir hakli yani yok ama olsun sinirlidir vs. Erkekler ve kadinlar cok farkli ve border kisilik yaoilari araya girdimi cok degisiyor hersey esinin yanina otur ve gercekten onu sevdihini soyle onla vakit gecirmektwn cok mutlu oldugunu birseyleri karsilikli konusarak anlasmaktan yana oldugunu vs raining sen daha iyi bikiyorsun bunlari soyle. Sana acikca soylemesi cokguzel kendine Bak diye sen blki kendine gore bakimlisindir ama onun beklentisi ne? Hererkegin beklentisi frklidir parfimsiz gezme yuzune bakim yap saclarin hep temiz yani giyimin ozenli bide Boyle Dene. O nasil istiyorsa qnlatabildimmi bilmem. Guzel sofralarin olsun esini evinced baglananin yollari masaortusuz sofra hazirlama herseyin tam olsun aksama yao bi tatli heraksam farkli bisiler yap biaksam meybe salatasi yani eve heyecanli gelmesini sagla esinin ozmn neyapsinki ablasinda. Bosanmayi dusunme bunlar bir pskologla cokkolay asilir canim uzulme ama once sen degis kendine cok iyi bakarsan pskoloji olarak fiziksel olarak ozaten pesinden ayrilmaz..

Aiesi konusundada onun aikesine senin deger verdigini gorsun o blki seni sikar budurum ama yap ablana gidelim de otur senkonus sensohbet et sen nasilsin de onlarla bir Olma. Muhakkak vardir bisey neden sanasoguklar esinde bunu gorsun yani senin iyi oldugunu ama ailesininseni disladigini. Snde cok buyik bidegisim gorsun demek istwdigim o sonra ailesine gidelim de piknige gidelim de beraber soleyapalim bole yapalim hala aynikarsa ondansonra esin frki gorsun. Sen cokoturmayalim erken kalkalim dersen ztn biraifir yenik baslarsin istemedigini dusunur ailesini. Bunlari hep yasadim yani. Zor ama duzelir destekle. Bosan diyenler acaba cokmu mutlular sasiyorum su akli evvellere.

ablasının yanına postalayın gitsin
bende de eskiden vardı boyle bır koca en sonunda komple yolladım onu annesının ablasının yanına

çalışıyormussunuz da, oh adam evde otursun siz çalışın
böyle bır dunya yok

Bugün birden esim geldi yanıma hiç haber vermeden çiçekte getirmiş yanında. Konuşmak istedi olumlu ol pozitif bak olaylara insanların ayıbını aramak yerine ört erdemliktir dedi. Çok kırılgan bir insansın. Gerçekten sana sevgim olduğu için buraya geldim. Ama dedi aynı sorunları yaşamak istemiyorum dedi. Ablamda şaşkın olduğu için sanmıyorum ki sana eskisi gibi davransın dedi. Ama biz bir aile olalım artık dedi. Önümüze bakalım dedi. Ama bu ikimiz için artık son şans dedi. Bilmiyorum.cok fazla konusmadimda soğuk durmaya çalıştım. Ablam buraya geldiğimi bilmiyor bitmeyecektir dedi.

Bugün birden esim geldi yanıma hiç haber vermeden çiçekte getirmiş yanında. Konuşmak istedi olumlu ol pozitif bak olaylara insanların ayıbını aramak yerine ört erdemliktir dedi. Çok kırılgan bir insansın. Gerçekten sana sevgim olduğu için buraya geldim. Ama dedi aynı sorunları yaşamak istemiyorum dedi. Ablamda şaşkın olduğu için sanmıyorum ki sana eskisi gibi davransın dedi. Ama biz bir aile olalım artık dedi. Önümüze bakalım dedi. Ama bu ikimiz için artık son şans dedi. Bilmiyorum.cok fazla konusmadimda soğuk durmaya çalıştım. Ablam buraya geldiğimi bilmiyor bitmeyecektir dedi.
Ne enteresan bir adammış bu arkadaş?
Adım atması falan güzel de sonunda yine tüy dikmiş! Ablam eskisi gb olmaz falan ne ? Sanki eskiden çok iyi davranıyormuş da... Bu arada oraya geldiğini ablası bilse ne olur?? izin alsaydı bir de ablasından hey Allahım!

Sonunda ablam bilmiyor bilmiyecek demeseydi iyiydi.
korktu heralde sen tadavi olup onu birakacan diye.
bence en guzelini yapmisin birak herseyi sen iylesmeye bak.
cocugum olmazsa bende gider bi kac hafta kafami dinlemeye kendime gelmek icin yatardim.
bizim bi komsu varda zamanin da agir depresyon gecirmis.hastanede felan kalmis.
kac yasina gelmis diyoki bi degisiklik oldugunda bende diyo hemen valizimi hazirliyorum kocasina da diyomus ben biraz kafami dinleyip gelcem diye doktor bile taniyomus hemen yatisini yapiyolarmis:)

Ablası hicbirseyi bilinçli katiyen yapmamis mis. Ve şuanda büyük şok içindeymiş. Anlam vermiyormuş. Siz aile olarak ablamı bana kötülerseniz onu savunurum diyo. Bana geldimi dede sorunun olduğu git kendin şöyle diyo. Bana söylerseniz savunurum dedi!

Ablası hicbirseyi bilinçli katiyen yapmamis mis. Ve şuanda büyük şok içindeymiş. Anlam vermiyormuş. Siz aile olarak ablamı bana kötülerseniz onu savunurum diyo. Bana geldimi dede sorunun olduğu git kendin şöyle diyo. Bana söylerseniz savunurum dedi!
Ablasını alsın da başına çalsın

Şu eşinizin 'senin psikolojin zaten hep bozuktu, sen kendi kendine yaptın bunu ben bişey yapmadım sen hastasın ' muhabbeti yok mu, yaşadıklarımdan bir kesit hatırlattı , orda koptum ben. O nası bişey ya. Sizin yaşadığınız hastalık değil bi kere bunu bilin. Bir dönem herkesin omzuna taşıyamayacağı kadar yük biner. Eğer doktordan yardım almazsa esas o zaman hastalık olarak kalır. Depresyon gelir geçer ve dönemlik birşeydir. Bunuda kendi kendinize değil çevrenizin etkisiyle ufak ufak birike birike susa susa, sonrada bianda patlamayla yaşarsınız. Sizin çevrenizdeki insanlar yani eşiniz onun ablası ailesi sizin aileniz belki arkadaşlarınız ne kadarda gamsızlar. Birazcık değil hep destek tam destek vermeleri gerekir sana böyle bir dönemde.
Birde eşinizi ablasından duygusal olarak kıskanmanıza hiç anlam veremeyecektim bunu neden konduruyorsunuz ablasına diyecektim ki tam, eşinizin siz bu konuyu ona açtığınızda şoktan şoka girip ' nasıl böyle düşünürsün o benim ablam kardeşim sense eşimsin ' gibisinden ciddi mantıklı bir açıklama ve dediğim gibi şoka girme olayını yaşamamasıyla ve çok kıskançsın çok kıskançsın diye geçiştirmesinden sonra bişey diyemedim ya.
Sağlığınıza kendinize çok dikkat edin olur mu? En önemlisi sizsiniz. Bu erkeklerin ailelerinden çektiklerimiz nedir ben bilemedim bendede bir kv belası vardı. Ben boşanıyorum şuan mesela. Nasıl bir duyguyla bağlanıyor kardeşlerine yada oğullarına kadınlar anlamadım gitti. Benimde erkek kardeşim var. Sonuçta oda ailemizde tek erkek çocuk. Tabiki çok değer veriyoruz. Ama başkasıyla ilişkisine yada ilerideki evliliğine nasıl olur karışırım nasıl müdahale ederim nasıl onunla karısından çok vakit geçirebilirim. Özlerim yutarım yinede onun yuvasına zarar vermem. Bu insanlar sana bunları yaşatacak kadar ne yaşamışlar merak ediyorum valla.
Sen kendini topla eşini al karşına konuş ama sakin sakin mantıklı mantıklı konuşki seni ciddiye alsın ciddi oldugunu bilsin. ' senin ailen benim artık annen baban ablan kardesin orda duruyor onlarda senin canın ama ailen benim ve gelecekteki çocuğumuz. Gerçekten bu evliliğin devam etmesini istiyorsan önce ailemize ehemmiyet göster sen beni doyur benim seni doyurmama izin ver aile gibi davran ablan orda duruyo özleyince gider görürüz ama dozunda ' de bence. Onun cevabına görede birip bitmeyeceğine karar ver canım. Kendini üzme lütfen iyi ol. birde annene babana açık açık benim destege morale ihtiyacım var benim yanımda olun de hiçbişeyden çekinme:KK200:

Soğuk olmaya devam et ..Demek ki üstüne düşmesen burnu sürtecek .. Ama şunu hiç unutma insanlar değişmez sadece zaman zaman kendilerini törpülemek zorunda hissederler ..
İşi bırakma bence, düzenli olarak psikologa gitmelisin ..Şuan bulunduğun ruh hali ile mantıklı karar alman çok zor ..
Bir kursa yazılabilirsin, ya da resim dans gibi bir aktive merkezine ..
Evliliğine şimdilik bir köşeye at bence .. .Önemli olan sensin ..
Önce şu psikolojiden bir kurtul sonra evliliğinde ne yapmak istediğine karar vermelisin bence .

Babam o adam benim damadın değil artik dedi. Hiçbir şekildedir destek olmam. Evime o ve ailesi de gelemez dedi. Napcam bilmiyorum. Mutsuzum.

Babam o adam benim damadın değil artik dedi. Hiçbir şekildedir destek olmam. Evime o ve ailesi de gelemez dedi. Napcam bilmiyorum. Mutsuzum.

Baban bunu niçin söyledi ??
Sen niye buna üzüldün .. Canım şuan boşanmak senin için bir seçenek değil belli ki ama şu durumda uzak değilsin ..
Görünen o yani ..
Hayatına asılmak zorundasın birşeyler yapmalısın kendin için ..
Sonra düşün kocanını da evliliğini de .

Baban bunu niçin söyledi ??
Sen niye buna üzüldün .. Canım şuan boşanmak senin için bir seçenek değil belli ki ama şu durumda uzak değilsin ..
Görünen o yani ..
Hayatına asılmak zorundasın birşeyler yapmalısın kendin için ..
Sonra düşün kocanını da evliliğini de .
Babamda ablasının in yaptıklarının farkında. Ve birlere sinde esime söyledi bunu açık sözlüluk le esimde kimse burda abla hakkında konuşamaz dedi. O zamanda beri esim babama karşı soğuk davranıyor. Babam annesini kaybetti, esim arayıp baba nasılsın demedi. Bunu kızgınlık var. Şimdi tekrar ev taşımayı düşünüyorum. Babam ben hiç destek olmuyacam esin ve ablaları halettin madem dedi.

Babamda ablasının in yaptıklarının farkında. Ve birlere sinde esime söyledi bunu açık sözlüluk le esimde kimse burda abla hakkında konuşamaz dedi. O zamanda beri esim babama karşı soğuk davranıyor. Babam annesini kaybetti, esim arayıp baba nasılsın demedi. Bunu kızgınlık var. Şimdi tekrar ev taşımayı düşünüyorum. Babam ben hiç destek olmuyacam esin ve ablaları halettin madem dedi.

Bu konuları bence ikinci plana at .. Önce şu ruh halinden çıkmalısın .

X