Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

Anladım.Tedavine devam et geçecek bu günler kendini iyi hissettiğinde kilo da verirsin hepsi geçer ama sabır lazım.Eşin de yani hala ben demiştim muhabbetinde hayret edilecek bişey bu yahu.Tedavin tamamlanınca evliliğinle ilgili ne yapacağına karar verirsin.Şu an sana destek olmasını istiyorsun bunu bekliyorsun ama olmayacak gibi duruyor uzaktan bakınca.Önce sakin ol kendini sakinleştirebilirsin sen olgun bir kadınsın.Kısa yoldan kendini toparlamaya çalış ve insanların düşüncelerini daha az umursamaya çalış canını onlar mı verdi de onlar alacak ya koyver gitsin.

Evet kliniğe yattım ağır depresyondan dolayı. Hap veriyorlar sakinleşmek için. Esimde zaten haklıydım diyo.psikolojik normal değildin diye. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu sasirdim.kendime güvenim. Kalmadı. Kaçıp kurtulmak istiyorum bu hayattan.
Arkadaşım ne yapıyorsun sen?
Neden inatla boşanmıyorsun????
Teeee ilk başından beri dedik,boşan dedik,adam bu ya kabul et ya boşan dedik!!!!
Neyin ısrarı bu yav?

Neden bosnmayi dusunmuyorsunuz. Buyuk konusmayayim ama bana bunlari annem babam yasatsa cikarirdim hayatimdan.

Yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Salağım evet. Boşanmaların aslında evet. Benim değerimi hiç bilmedi. Ama hayatım her güzel olacak dediğim şey hep hüsranla bitti. İçim acıyor.

Allah Allah yav!
Bir boşanma dilekçesi vermek o kadar zor mu?
Baştan beri konu sahibine o kadar haksızlıklar yapıldıki... Bir türlü kendini ifade edemedi, yüzde yüz haklıyken bile haksız duruma düştü suçlandı, bu çok ağır bir travma,
Çok haklısınız ben de daha önce başka bir konusuna yazmıştım, bu adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanan cinslerden, üzerine düştükçe azdılar o ve ailesi,

Şu dkdan sonra davayı açıp bu gereksiz yaratıkları sonsuza dek çıkartması gerek hayatından,
Bu kadar mı kıymetsizsin ya? Annen baban ne zorluklarla el bebek gül bebek büyütmüştür eminim, niktiret şu hödük ailesini! Bas tekmeyi gitsin!

Yalnız kalmaktan çok korkuyorum. Salağım evet. Boşanmaların aslında evet. Benim değerimi hiç bilmedi. Ama hayatım her güzel olacak dediğim şey hep hüsranla bitti. İçim acıyor.
Estağfurullah neden salak olasın?
Sen bu adamla evliyken de yalnızsın,bunu görmüyor musun?
Ailen var mı arkadaşım?

Haliyle psikolojiniz darma dagin olmus. Kendinizle ilgilenjn su an ve bence bu surecte esinizle gorusmeyin. Esinize hissettiginiz sevgi degil sizi o kadar degersizlestirmiski ona mahkum hissediyorsunuz kendinizi. Esiniz bir sapik bence esas problem orda.benimde erkek kardesim var sarilirim ederim ama o bu degil. Zaten hunlar disardan anlasilabilicek seyler.bakin bunlari bahane edip sizi resmen kapinin onune koyacaklar siz once davranin ve verin dilekcenizi. Ilk adimi siz attiginiz icin hem kendiniz guclu hissedeceksiniz hemde zamanla hersey rayina oturacak. Baska biri olsa bunu soylemezdim ama anlasmali yek celsede bosanmaya bakin. Siz bosanmazsaniz o adam sizi bosayacak

Haliyle psikolojiniz darma dagin olmus. Kendinizle ilgilenjn su an ve bence bu surecte esinizle gorusmeyin. Esinize hissettiginiz sevgi degil sizi o kadar degersizlestirmiski ona mahkum hissediyorsunuz kendinizi. Esiniz bir sapik bence esas problem orda.benimde erkek kardesim var sarilirim ederim ama o bu degil. Zaten hunlar disardan anlasilabilicek seyler.bakin bunlari bahane edip sizi resmen kapinin onune koyacaklar siz once davranin ve verin dilekcenizi. Ilk adimi siz attiginiz icin hem kendiniz guclu hissedeceksiniz hemde zamanla hersey rayina oturacak. Baska biri olsa bunu soylemezdim ama anlasmali yek celsede bosanmaya bakin. Siz bosanmazsaniz o adam sizi bosayacak
Aynen katılıyorum,
Konu sahibi pis bir tuzağın içinde bence,
Adamın sürekli ben zaten sorunlu olduğunu söylemiştim deyip durmasından belli!
Belki de onlara paravan bi evlilik lazımdı işleri bitti boşanmaya çalışıyor şimdi de!
Hiç iyi şeyler hissetmiyorum,
Harcatma kendini iyi bir avukat tut bu iğrenç insanlardan kurtul!

Aynen katılıyorum,
Konu sahibi pis bir tuzağın içinde bence,
Adamın sürekli ben zaten sorunlu olduğunu söylemiştim deyip durmasından belli!
Belki de onlara paravan bi evlilik lazımdı işleri bitti boşanmaya çalışıyor şimdi de!
Hiç iyi şeyler hissetmiyorum,
Harcatma kendini iyi bir avukat tut bu iğrenç insanlardan kurtul!
Tam acik acik yazamadim siz yazmissiniz aynen katiliyorum. Kobu sahibu sizi harvayacaklar... arayin ya da mesaj yazin bosanmak istiyorumbtek celsede bitirelim diye.sizden giden gitmis zaten. Bu adamin sizr hic bir yarari yok zarari var. Boyle bi adamin yoklugunun size ne kaybettirecegini saniyorsunuz

Ben konuna bakmaayalı epey şeyler olmuş ..
Şuan hala hastanede misin ?
Kaçan kovalanır diye birşey var ve sen resmen kovalıyorsun .. Bırak biraz müsaade et de kıymetin anlaşılsın .
Sürekli kendinden ödün vererek asla eşinin gözünde kıymetli olamazsın üstüne saygı da duyulmazsın ..
Dünya eşinin etrafında dönmüyor .. Göster bunu eşine .
Anladığım kadarıyla çok ağır bir depresyon geçiyorsun .. Klinikten çık bence iyi bir psikologla terapiye başla ve kendi hayatını yaşa . . Ailenle bolca vakit geçir, arkadaşlarınla kısa tatillere çık . Eşin olacak hayırsızı da hiç arama bir süre
o arasa da açma ..
Kendini biraz toparlayınca ne yapmak istediğine karar ver .

Bunun ablam dedigi kadınla arasında bir şey mi var yoksa sadece bana mı öyle geldi.
Bir insan bilmem kaç saat boyunca her gün ama her gün ne konusur ki ?

Hala hastanedeyim. Bazen izin alıp dışarı çıkıyorum. Ama boş boş geziyorum.hicbirsey zevk vermiyor. Para harciyamiyorum kira ödeyeceğim diye.herseyden korkar oldum. Evden cikcam üç ay kira ödemem gerekecek. Boşanma davası aynı keza. Ne yapcam ne etcem bilmiyorum. Çok feci gelecek korkusu var. İsimden zevk almıyorum. Gidip nasıl çalışacağım onuda bilmiyorum. Herseyden korkar oldum. Paspal paspal dolanıyorum.

Anlayamadigi
Bunun ablam dedigi kadınla arasında bir şey mi var yoksa sadece bana mı öyle geldi.
Bir insan bilmem kaç saat boyunca her gün ama her gün ne konusur ki ?
Anlayamadığım bu. Benden fazla onunla vakit geçiriyorum. Şimdi ayrıyız ben hastanedeyim. Kendisi evde olması gerekirken ablasının yanında. Eniştesinin tatile gitmiş. O yardımcı oluyormuş ablasına. Benim en ihtiyacım olduğu zamanda yok. Ama hep ablasının yanında oldu.

Alışveriş merkezlerinin dolaşıyorum kendime değişiklik yapayım diye çok sıkılıyorum. Kendime hicbirseyi yakıştıramıyorum. Napcam bilmiyorum.kendim bir hiç gibi hissediyorum.hocbir ise yaramayan.

Alışveriş merkezlerinin dolaşıyorum kendime değişiklik yapayım diye çok sıkılıyorum. Kendime hicbirseyi yakıştıramıyorum. Napcam bilmiyorum.kendim bir hiç gibi hissediyorum.hocbir ise yaramayan.
Yazık kendine arkadasım yapma.
Anlıyorum üzgünsün ama şu hayata bir kere geliyoruz amansız bir hastalıgın pençesine düşsen şu kendine çektirdigin şeylerin kaçının önemi kalır ki düşünsene ?

X