Yuvam dağılacak, esim, ailelerimiz ve ben...

Esim hiç arayıp halimi hatrimi sormuyor. Benim kıskançlık krizlerimden ve sorgulamalarimdan vazgeçersem düsünebilecegini söyledi. Sevgim var ama umudum tükendi değişeceğine nasıl inanacak dedi. Ablasına herşeyi anlatmış. Tabii tek taraflı duyduğu için beni aradı ben sana iyilikten başka birşey yapmadım. O bizim göreceğimiz. Asla kötü birşey olsun istemeyiz. Seni böyle düşüncelere kapılmadan anlam veremiyorum
Unutma kimse dört dörtlük değil. Ben iki yüzlü değilim en azından direk insanın yüzüne söylerim düşüncemi dedi.hatayi biraz kendinde ara dedi. Uydurma bazı şeyleri dedi. Eşimı özledim ;( yüzüğünü çıkartmış. Ablasında kalıyor.

Hala sizi suçlu görüyorlar. Tedavinize devam edin. Ablasına keşke siz de içinizi dokseydiniz.

Hazır ablası aramışken ne düşünüyorsanız ne hissediyorsanız söyleseydiniz keşke. En azından içinizde kalmazdı. Eşinize karşı dik durun biraz emin olun o kuyruğu sıkıştırıp geri gelirdi. Şimdi eşiniz şunu anladı bu kızın hayatının merkezinde ben varım. Ben yoksam bu kız bitik durumda. İşiniz gücünüz var aileniz yanınızda Allah aşkına kendi kıymetinizi bilin. Tutunamayan bağlanamayan o aslında.

Bir an önce tedavinize odaklanın. Gezin, tozun, alış veriş yapın, sinemaya gidin. Kendi kendinize bişeyler yapın. İnanın şunu anlayacaksınız hayat devam ediyor.

Kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum şuanda. Tek başımayım. Ailemin yanına geldim.birkac saatlik işimiz var dediler. Benim geleceğimi bildikleri halde. Gittiler 3 saat bekledim evde. Onlar geldi. Erkek kardeşin geliyormuş hemen yemeğe girilmelidir dedi. Benim ne konuşmaya yetendir ne birsey. Anneler günü için gittim halbuki. Otur niye gidiyorsun daha konuşuruz dedi. ben sıkıldım moralim bozuldu ciktim. Kendimi yapayalnız hissediyorum.

Çok alinganlastim farkındayım. Ama kimseden sevgi görmüyorum sanki. Belkide bu yüzden eşimden kopmak beni korkuyor.

Hayatımın sonundaki artık hicbirsey güzel degil zevk vermiyor. Keşke doğmasaydın. Hiç iyi değilim. Neden bu kadar insanların sevgisini bekliyorum.kebsimide anlamıyorum artık. Gözümden akan yaşlar sinirden çaresizlikten titreyen eller başarısı. Naptim. Hoşuma gitmeyen şeyleri söylemek mi hataydı. Hatam kendimden önce başkalarını düşünmek mi.kebdimi kaybetmişim ben. Şuanda sokaklarda boş boş yürüyorum. Gideceğim konuşacağım hiç kimsem yok tek çarem yine hastaneye gidip yatağıma yatmak. Annemlere bile sohbet etmiyo.ben ne konuşacak konuşacak konum yok. Kafam karmakarışık.

Altına bez bağlayın da tam olsun bari kaç aydır calismiyoki ben calisicam eve gelip yemek yapıcam kirayi odicem ama ablasiyla gezicek bütün gün adamı bi tarafından vurur lar senin annen baban gormuyomu halini çocuk yoksa neyini cekiyosun aşk meşk bi yere kadar aşk kapı arkasında un çuvalı Karnın toksa ne ala açsa vur tekmeyi adamın ev bakmaya niyeti yok

Hayatımın sonundaki artık hicbirsey güzel degil zevk vermiyor. Keşke doğmasaydın. Hiç iyi değilim. Neden bu kadar insanların sevgisini bekliyorum.kebsimide anlamıyorum artık. Gözümden akan yaşlar sinirden çaresizlikten titreyen eller başarısı. Naptim. Hoşuma gitmeyen şeyleri söylemek mi hataydı. Hatam kendimden önce başkalarını düşünmek mi.kebdimi kaybetmişim ben. Şuanda sokaklarda boş boş yürüyorum. Gideceğim konuşacağım hiç kimsem yok tek çarem yine hastaneye gidip yatağıma yatmak. Annemlere bile sohbet etmiyo.ben ne konuşacak konuşacak konum yok. Kafam karmakarışık.

Konuyu bilmiyorum
Ama aklimda su an tedavi oldugun kalmis ..
Yazdiklarin hic ic acici gelmiyor bana
Lutfen tedavine odaklan
Birak ne .ok yiyosa yesin
Canindan onemli mi yaaa..
Once kendini dusun.
Birak su salagi dusunmeyi ..
Cok SIkilirsan ozelden yaz bana
Isim gucum yok ben dinlerim seni kimse dinlemiyosa :KK66:

Esim kaldığım hastanenin adresini öğrenmek istedi söyledim. Konuşmak istiyormuş. Sebebi sensin dedim buraya gelmemin. Sen kendinsin dedi. Neyse müsait değilim dedi. Konuşmayı kestirdi attı. Neye uğradığımı sasirdim resmen. En azından düşünmüştür sandım ama yanılttı beni yine. :KK43: ne kadar salağım...

Merhaba arkadaslar. Eşimle yepyeni bir başlangıç yapmak için başka bir şehre taşındık. Ancak bu şehirde ablasına yakınımızda olacaktı. Herşey düzelir diye göz yumdum. Nasılsa bende esimle bir aile olacak ve herşey yoluna girecek sandım.

Ancak iş sandığımdan sarpa sardı. Görümcem in yakınına taşınmasında esimle ablasının tek başlarına buluşmaları çoğaldı. Ben isteyken.önemli görüşmeleri vs vs. Hep eşimin dediğinde yeğenimi özledim o yüzden. Ben zaten başından görümcem le problem olduğu için tepki vermeye başladım esime. Eşimı bunu sürekli kıskançlık olarak algıladığı. Ben kızdığımı söyledikçe o ınada bindirdi. Ben beraber gidelim dedikçe beraber vakit geçirelim dedikçe o evde oturdu yada gitti arkadaşlarıyla buluştu. Ben arkadaş çevremi bile kaybettim evlendiğimde bu yana. İş ev güç derken. Esime haftalardır sinemaya gidelim sürekli kavga sürekli problem. Hiç birşeyler yapalım demiyor. Sürekli anlamlara gidelim diyor. Baktım gittikçe büyüyor problemler. Çözüm arayışlarına girdim.benim ailemle aynı ortamda bulunmak dahi istemiyor. Ailem onu çok sever bana gösterdiklerini fazla ilgi gösterirler ona. Ancak eşimin ailesi bana çok mesafeli. Sürekli sadece esimi ararlar yada taşırlar ben yokmuşum gibi davranırlar. Onlara gittiğimde nasılsın diye bile sormaz görümcem. Eşimin yanına oturur onunla sohbet et eder. Görümcem le aynı odada yalnız kaldımı kendisi kalkar gider. Benim le gozgoze bile gelmek istemiyor. Esime bunları söylediğimde kıskançlıkları başladı yine bıktım artık diyo. Ben ne yapacağımı şaşırdım artık. Eşimin hattı için gidiyorum onlara. Sorun çıkıncaya gelmeseydin diyor. İki haftadır ailemi görmüyorum. Annem hastanede iki kere gittik yanina. Ama esim sürekli kendi ailesini düsünüyo. Ben kiskaniyormusumda vs vs vs. Ben artık çok sinirli bir insan haline dönüştüm. Ne yapacağımı şaşırdım. Esime göre herseyin sebebi ve suçlusu benim. Cinsel ilişki bile o kadar azaldi ki. Eşim ailesi olduğunda hiç yanımda bile olmak istemiyor rahatsız oluyor sanki görümcem sürekli esimle tansel temas kurmaya çalışıyor. Kardeş iyi hosta yani benim yanımda bu kadar aşırı yakın davranma amacı ne. Sırf esime sorar nasılsın diye. Ben öylece otururum.

Eşim farkına varmıyor ama. Bunu dillendirdigimde kıskanıyorsun. Paranoyaksin kıskançlık hastasının diyor. Ben bazı şeyleri çözmeye çalışıyorum ama o üstüme üstüme geliyor.

Bu hafta ailesinin yanına gittik. Fazla oturmayalim dedim. Gece yarısına kadar kaldı. Dinlemedi beni. Anneme gittiğimizde 30 dk oturuyor hadi kalkalım diyor. Anneme sarılmamız görünceye sonrada. Bebek gibisin ana kuzusu kucağından ayrılma diyor.

Bana yardım edin . Sinirlerim yıprandı artık. Her hafta aileler yüzünden kavga. Cinsel ilişki sıfıra düştü. Sokakta başka kadınlara bakiyor. Kendine bak diyor. Yemek yapmıyorsun diyor. Ben elimden geleni yapmaya çalıştıkça memnun edemiyorum onu. Şuanda çalışmıyor ben calisiyorum. Çabasında göremiyorum. Ablası hiç bu konuda bana destekte vermiyor bilakis onu özendirici evde oturmaya. Ehliyetini ben öderim diyo. Gidiyo üst baş alıyor ona. Daha televizyonunuz yok biz alalım diyo. Sürekli hava atma çabasında. Bıktım artık. Benim yaptıklarımı görmüyor bile. Napcan imi bilmiyorum. Kendimi dine güvenim zaten azdı tamamen kaybettim artık. Beni rahat bırak diyo. Evli olduğunun farkında değil sanırım.
Böyle adamı ne diye cekip cevirmeye çalisiyorsun ? Bırak yol ver gitsin, bir erkek evde otururup karisi çalisiyorsa kusura bakma o adam BOŞ adamdir. Çocuk yol bildiğim kadari ile böyle bir adamada çocuk verme ... Senin ailene saygisizlik kimse yapamaz senin ailende sana bir tane. Benim esimin ailesi ne ise benim ailemde o'dur. Kayinvalideme bir kere doğum yaptiktan sonra saygisiz bir sekilde eşime ya annen ya bem giderim evden demiştim o da lohusalik psikolojisi ile... onun haricinde ailesini sevmem ama genede kalplerini kirip saygisizlik asla etmem etmemeye calisirim.
Sana değer vermiyorsa zaten ailenede değer vermiyordur. Bence daha fazla uzatma derim...
Koca bulunur ama Anne Baba bulunmaz..

Seni çok iyi anlıyorum şu an içim o kadar kan ağlıyo ki yüreğim yaniyo acidan resmen kivraniyorum canim çook yaniyo gözlerimden yaş yerine sanki kan damliyo akıttığım yaşlar yanaklarimi öyle yakiyo kisanki derdimin büyüklüğüne göre okadar çok yakiyo resmen deliniyo yüreğim nasil başa çıkıcam bu dertlerle tek başıma uğraşmaktan bıktim keşke bu kadar akıllı olmasaydim bu kadar sırrı bilmeseydim keşke Allahim'ın bana verdiği yeteneğim olmasaydi artik dayanamiyorum canim çok yaniyo keşke sevdiklerimin bütün hislerini düşüncelerini yaptiklarini Allahim bana bildirmeseydi neolurdu bu sirlari artik taşıyamiyorum bu gözler bu yürek onun yapiklarini görmeseydi canima sanki bicak sapladilar ama canim çiksa belki kurtulurum ama oda çikmi sadece her bicak saplayişina canimi daha çok acitiyo Allahim ya beni delirt yada bu sırları bana unuttur çünkü ben bu bildiklerimi kaldıramiyorum bu bildiklerimi düşündükçe bicak saplaniyo yüreğime ne yapim ben ne yapimda bu acidan kurtulim

Seni çok iyi anlıyorum şu an içim o kadar kan ağlıyo ki yüreğim yaniyo acidan resmen kivraniyorum canim çook yaniyo gözlerimden yaş yerine sanki kan damliyo akıttığım yaşlar yanaklarimi öyle yakiyo kisanki derdimin büyüklüğüne göre okadar çok yakiyo resmen deliniyo yüreğim nasil başa çıkıcam bu dertlerle tek başıma uğraşmaktan bıktim keşke bu kadar akıllı olmasaydim bu kadar sırrı bilmeseydim keşke Allahim'ın bana verdiği yeteneğim olmasaydi artik dayanamiyorum canim çok yaniyo keşke sevdiklerimin bütün hislerini düşüncelerini yaptiklarini Allahim bana bildirmeseydi neolurdu bu sirlari artik taşıyamiyorum bu gözler bu yürek onun yapiklarini görmeseydi canima sanki bicak sapladilar ama canim çiksa belki kurtulurum ama oda çikmi sadece her bicak saplayişina canimi daha çok acitiyo Allahim ya beni delirt yada bu sırları bana unuttur çünkü ben bu bildiklerimi kaldıramiyorum bu bildiklerimi düşündükçe bicak saplaniyo yüreğime ne yapim ben ne yapimda bu acidan kurtulim
Peki anlayamadım. Sizde mi aynı dertten muzfaripsiniz?

Ben anlamadım sen neden hastanedesin yani sağlık sorunu için değilde psikolojik tedavi için mi? Eğer öyleyse hemen çık o hastaneden! Çünkü orda olman seni daha da kötü yapar, senin bi sorunun yok! Eşin manyak. Eşin yatsın hastanede sen değil.
Bu adam şuan seni parmağında oynatıyo farkında değilsin. Hastanedeyim tedavi görüyorum kocamı seviyorum ablası gıcık modunda olursan daha çok sürünürsün.
Çık o hastaneden. Eşine de koy postayı, çıkar yüzüğünü, engelle whatsapp'dan. Telefonlarını açma! Senden haber alamasın, yanına gelirse soğuk davran, bence bizim sonumuz geldi modunda ol. O zaman kıymete binersin. Kocacım yapma etme modunda olursan bu adam ablasıyla bir olur senin a.. sıçar! Kendini ezdirme.

Anlatamıyorum hep beni suçluyor. Ablasını kiskaniyormusumda, benim ailemin ona gösterdiği ilgiyi kiskaniyormusumda, ailesiyle olan ilgisini kiskaniyormusumda. Kendisinden hiç hata bulmuyor. Kafayı yedirtecek bana artık. Benimle hicbirsey yapmak istemiyor. Git arkadaş çevresi edin kendine diyo. Kendine biraz bak biraz güven diyo. Gecelerinde yatak odasında sevişmekten istediğinde de ben istemiyorum artık. Soğuttu kendini benden zevk alamıyorum. Bir keresinde zorla yapmaya çalıştı. Sonra beni kenara artıp insan biraz istekli olur dedi. Biraz tüy problemi yaşıyorum olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bu onun için tiksindirici oldu hep. Kadın olsaydin da kendine baksaydın diyor. Gururum, kendime güvenim hepsi yerle bir. Ben ona hediyeler alıyorum, y emeğini eksik etmiyorum.ona bana tasindigimizdan bu yana çiçek dahi almadı. Onada parayı bile ortak yapıyorum. Kirayı ben ödüyorum. Yinede memnun edemiyorum. Ne istiyor benden artık yoruldum. Ona sorduğumda huzur istiyorum diyor. Sürekli dır dır etme ailem hakkında diyor.

Kaçan kovalanır ben ne yaparsam yapiyim nasılsa peşimden gelir havasına girmiş bay ukala

Esim kaldığım hastanenin adresini öğrenmek istedi söyledim. Konuşmak istiyormuş. Sebebi sensin dedim buraya gelmemin. Sen kendinsin dedi. Neyse müsait değilim dedi. Konuşmayı kestirdi attı. Neye uğradığımı sasirdim resmen. En azından düşünmüştür sandım ama yanılttı beni yine. :KK43: ne kadar salağım...
Hastaneye yatış mı?O kadar ciddi mi psikolojik problemin anlamadım ben konunun hepsini okudum da hastane olayına takıldım.Hangi tanıyla hastaneye yattın onu anlamadım

Evet kliniğe yattım ağır depresyondan dolayı. Hap veriyorlar sakinleşmek için. Esimde zaten haklıydım diyo.psikolojik normal değildin diye. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu sasirdim.kendime güvenim. Kalmadı. Kaçıp kurtulmak istiyorum bu hayattan.

Hayat sevincimi nasıl kazanacağım. Kilo aldıkça aldım. Hicbirseyi yakıştıramıyorum kendime.igrenc hissediyorum kendimi.

X