- Konu Sahibi kardelen200808
-
Cocuklarınızı alıp gitmek gibi bir durum söz konusu olamaz mı? Ailenizin yanına mı gideceksiniz, çalışabilecek misiniz? Eşiniz ne iş yapıyor?
haklısın tabiki suçlu ama en azından pişman olup afdilemesi günlerce özür dileyip kendini affetrmek için çaba harcaması olmasaydı ozaman daha zor..
Canım konu sahibi hayatından memnun elti için konuşuyor
E çocukları bırakıp gidicem ben de falan dedi :44:
ailem bu desteği taa en başta verseydi belkide yabu evlilik olmazdı yada çocuklar olmazdı
E çocukları bırakıp gidicem ben de falan dedi :44:
aç bırakacak kadar vicdansızmıyım bende anneyim deminden beri yoktum onlara meyve hazırladım şuan meyvelerini yiyolar daha kalmı aç bırakmak ne kadar acımazsızsınız karşınızdakide annecok ayıp 3 gun bakamadınmı el kadar bebebeklere
2.4-4-5 yazık degılmı o cocuklara sızı elıme gecırsem suanda sızı evıre cevıre doverım.............
yok dokmus yok sıvamıs yok bılmem ne ac bırakmıssın bellıkı ne bıcım ınsansınız yazıklar olsun
sizin çocuklarınız eltinizin çocuklarıyla aynı yaştaydı öyle yazmıştınız...
senın cocukların kuccukken yaramazlık yapmadımıaç bırakacak kadar vicdansızmıyım bende anneyim deminden beri yoktum onlara meyve hazırladım şuan meyvelerini yiyolar daha kalmı aç bırakmak ne kadar acımazsızsınız karşınızdakide anne
Sorunlu evliliklere bakarsanız genelinin 3-4 bebesi ya da daha fazlası var..
Maddi durumu el vermeyenin de keza öyle..
Konu sahibesinin de evliliği pek parlak değil ''Ailem destek verseydi bu evlilik ya da çocuklar olmazdı '' diyor ..Birşey soracağım ailen ne yapacaktı ki çocuk konusunda ? size condomu nasıl kullanıcağınızı mı öğretecekti ? Peki eşiniz korunmayı reddediyorsa doğum kontrol hapı da mı alamazdınız ? O bebelere yazık...
Konuya gelirsek o el kadar bebelere tut sen bak demeye hakları yok kiminse çocuk onlar baksın...Bakmıyorlarsa gerisi artık devletimize kalmış..
Vah zavallı devlet ANALI BABALI yetimleri de büyütüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?