Yuva yıkıldı arada ben kötü oldum

haklısın tabiki suçlu ama en azından pişman olup afdilemesi günlerce özür dileyip kendini affetrmek için çaba harcaması olmasaydı ozaman daha zor..

daha önce açtığın konulara bakınca eşinin şiddet olayı ilk kez değil ki

eltiniz ne çocuk düşünmüş ne bişi kendınce kurtulmuş ezıyetlerden ama siz nasıl kurtulacaksınız acabaa?ayrıca eltınızı eleştrıyorsunuz 3 çocuk yaptı dıye kendınızde aynıı durumdasınız sizinde evliliğiniz pek parlak görünmüyoor başınızda 6 çocuk varken eşiniz size destek çıkmadına göre

Son düzenleme:
Saçma sapan giden evlilklerde bir de böyle bir sürü çocuk yapmıyorlar mı ben ifrit oluyorum. Allah bize beyin de verdi ya başka şeylerin dışında bir düşün karşındaki adam evliliği kaldırabiliyor mu ,baba olabilecek mi ,evliliğin sonucu nereye gidiyor ama yok hemen başın sıkışınca yap üç beş tane sanki oyuncak bebek satın alıyorlar oyuncakçıdan. Ne olacak o çocuklar şimdi biri babannede biri bilmem nerde düzgün başalarında aile yok topluma , vatana millete nasıl hayırlı evlat yetiştiririz değil de kişisel çıkarlar için alet ediyorlar resmen çocukları. . Zayık günah yav.

şaka mı bu yaa? ne demek gel kafanı çizeyim ileri geri konuşmam bundan diye onları inandırmak, Allahım yarabbim hergün ne saçma şeylerle karşılaşıyoruz, eşinizin ailesinde saçmalamak genetik sanırım?

kaynınızın çocuklarına idareten bakmışsınız ama sonsuza kadar bakamazsınız bunu söylemiş olmanız sizin suçlu olduğunuzu göstermez, bu yüzden numaradan kafanızı yarmanıza gerek yok...

telefonda istemiorum, bakamam, diye, o çocukların yanında mı konuşuyosunuz, çok merak ettim...

siz niye muhatap oluyorsunuz ki ? ben açıkçası bu durumda eşinizin pasif kaldığını düşünüyorum. ne demek kafanı neşterle çizmiş gibi yapmak ??????? !!!!!!! pes doğrusu !

yalana dolana ne gerek var. arasın kardeşini al çocuklarını desin. 6 çocuk kolay mı ya. sende insansın.

ayrıca eltin ne görmüş olursa olsun evlatlarını nasıl bırakıp gitti ana yüreği. en küçüğü daha 2.5 yaşındaymış :18:

niye bana uyduruk geliyor bu hikaye bilemedim,bir de aksanla yazmış,kocası demiş kafanı kırayım psikoloşim bozuk de falan filan...ayyy uyduruk bu yaaa

haklısınız... sizin de 3 çocuğunuz var ve kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz..
ama bunu o çocukların yanında dile getirmeyin lütfen... 5 yaş altı 3 çocuk, anneleri gitmiş, babaları sorunlu, kaç kez annelerine yapılan şiddeti izlemek zorunda kaldılar kimbilir...
onlara istenmediklerini belli etmeyin... ömür boyu siz bakacak değilsiniz zaten, merak etmeyin... onların döküntüleri de toplanır, yerdeki kırıntılar da temizlenir... bunlar hiç önemli değil inanın... önemli olan, o üç çocuğun şu an ki psikolojisi...
siz benim misafirimsiniz deyip, çocukları istemediğinize dair, telefon görüşmelerinizi, tartışmalaınızı onların duyamayacağı bi yerde yapın nolur...

cok ayıp 3 gun bakamadınmı el kadar bebebeklere
2.4-4-5 yazık degılmı o cocuklara sızı elıme gecırsem suanda sızı evıre cevıre doverım.............

yok dokmus yok sıvamıs yok bılmem ne ac bırakmıssın bellıkı ne bıcım ınsansınız yazıklar olsun

Sorunlu evliliklere bakarsanız genelinin 3-4 bebesi ya da daha fazlası var..

Maddi durumu el vermeyenin de keza öyle..

Konu sahibesinin de evliliği pek parlak değil ''Ailem destek verseydi bu evlilik ya da çocuklar olmazdı '' diyor ..Birşey soracağım ailen ne yapacaktı ki çocuk konusunda ? size condomu nasıl kullanıcağınızı mı öğretecekti ? Peki eşiniz korunmayı reddediyorsa doğum kontrol hapı da mı alamazdınız ? O bebelere yazık...

Konuya gelirsek o el kadar bebelere tut sen bak demeye hakları yok kiminse çocuk onlar baksın...Bakmıyorlarsa gerisi artık devletimize kalmış..
Vah zavallı devlet ANALI BABALI yetimleri de büyütüyor.

Son düzenleme:
aç bırakacak kadar vicdansızmıyım bende anneyim deminden beri yoktum onlara meyve hazırladım şuan meyvelerini yiyolar daha kalmı aç bırakmak ne kadar acımazsızsınız karşınızdakide anne

sizin çocuklarınız eltinizin çocuklarıyla aynı yaştaydı öyle yazmıştınız...

aç bırakacak kadar vicdansızmıyım bende anneyim deminden beri yoktum onlara meyve hazırladım şuan meyvelerini yiyolar daha kalmı aç bırakmak ne kadar acımazsızsınız karşınızdakide anne
senın cocukların kuccukken yaramazlık yapmadımı
vıcdanın sızlamıyormu 3 gun bak ıste guzel bak banyolarını yaptır bıt ılacı aradım dıye afıse etme edersen ben sana ınsafsızda derım yazıklar olsunda derım senı normal hayattada gorsem yuzune bunlar sayarım
eger anneysen o duyguları yasadıysan butun bunlar gozune batmamalı 1 gun zor dayanmıssın senın cocukların onlardan buyukmus ıste 4-5 mukayyet olsunlar 2.5 yasındakı yazık oyuncaklarla oynar zaten.......

burda ben sizden akıl almaya çalışırken siz beni daha da eleştiriyorsunuz ben şuan ki durumumdan dertlendim olmuş üç çocuktan değilki ailem destek vermedi dedim çünkü babam alkoliğin teki annem bile şuan babam dan hala çekiyor üstel,ik evde çoluk çocuk kalmamış ama el gün ne der çocukları bitirdi kocaya tekme mi vurdu desinler bende gidecim gözüyle bakmadım hiç birinci isteyerek ikincide tedaviden üçüncüde istemiyerek oldu üç tanede olunca artık bir yerde ne çekersen çek mahkum kalıyosun eşlerden bu durumdan istifade ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…