• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva yıkıldı arada ben kötü oldum

konunun uyduruk diyen arkadaşada soruyorum kim durduğu oturduğu yerde bu kadar destan uydurur Allah aşkına dert söyletir ben de burda sizinle paylaştım şuan bile ben eşimle tartıştım sırf kardeşinin pislikleri yüzüne çocuklar böyle ceza görüyolar annesiz kaldılar diye yazık çok yazık her anlattığımda yalan ve uyduruk varsa Allah bana hesabını verir.....

burda ben sizden akıl almaya çalışırken siz beni daha da eleştiriyorsunuz ben şuan ki durumumdan dertlendim olmuş üç çocuktan değilki ailem destek vermedi dedim çünkü babam alkoliğin teki annem bile şuan babam dan hala çekiyor üstel,ik evde çoluk çocuk kalmamış ama el gün ne der çocukları bitirdi kocaya tekme mi vurdu desinler bende gidecim gözüyle bakmadım hiç birinci isteyerek ikincide tedaviden üçüncüde istemiyerek oldu üç tanede olunca artık bir yerde ne çekersen çek mahkum kalıyosun eşlerden bu durumdan istifade ediyor

Şu cümleleri senden okuyunca haksız olmadığımı gördüm..Dayakçı kocalara bu cesareti veren biz KADINLARIZ ANACIM..

herkes kendi derdine,intikamına düşmüş olan yine o ufacık çocuklara olmuş.anne şefkatiyle büyütülürken herkesin itelediği,istemediği,ne olacakları belli olmayan, sevgiden yoksun çocuklar olmaya aday 3 çocuk..Allah kimsenin çocuklarını başkalarına muhtaç etmesin.annelerinide babalarınıda ıslah etsin..yazık.....

ben zaten hep eltimi savunup durduğum içim eşim diyoki onun yuvası yıkıldı gitti dahada geri gelmicek ne onu savunuyosun bizimde tadımızı bozma diyo am çocuklara çok üzülüyorum dün gittim 3 ünede hediyeler adlım sevinsinler diye ellerini birbirlerine vuruyorlar sevindiler

ay kıyamam yavrucaklaraaa yaaaaaaa ahhh yavrumyaaa bir kere cocuk esirgeme kurumuna gittimmm ah zavallılar bir görseniz nasıl tatlılar ayy suan aglama geldi haa yavrularım yaaa

elini masaya vuramayan sahıs karısının kafayı patlatıyor ee şimdi erkekmidir....

ülkemizde erkeklik bu güzelim karısını döven dısarı atan ama anaya ablaya hertürlü boyun egen dısarıdaki insanları önde tutan erkek oluyor bizdeee:47::47::47::47::47::47::47:

Eltinin ki tam bi kör cahillik,
Dur biz gecinemiyoz sen adam olmiycan ama ben bi doguruyum belki olursun.

-Uuupppssss!!!!

-Adam olmadin:14:

-Neyse ikinciyi yapayim bu sefer kesin tutacak:27:

-Tuhh ya nerde yanlis yapiyorum:44:

-Tabiii ya erkek, erkek doguruyum kesin benim ÖKÜZ adam olur bu evlilikte kurtulur.

-Eee erkekde dogurduk adam adam olmadi ama dahada hayvanlasti...

-Ne yapalim ben elimden geleni yaptim evliligimi kurtarmaya calistim, olmadi...

-Cocuklarada kim bakarsa baksin, zaten istedigim icin, onlara bakacagim icin dogurmamistim evlilik kurtaricisi adam terbiyecisi olarak gordum.

-Simdi elbet bakan olur ben basimin caresine bakayim."

Demis senin CAHİL eltin. Allah herkese calistirsin kendi kendini yonetsin diye bir beyin vermis oyle saksida cicek niyetine tasiyin diye degil.:47:

Ne olacak simdi o cocuklara yazik degilmi?

Senin durumun da hic parlak degil,
esin super sahane fikirleri siddeti vs vs.
Senin kafayi buyuydu haciydi hocaydi ile bozman,
İlerde bende atarim cocuklari bi kenara diye dolanman hiccccccc normal degil.

Son düzenleme:
ay kıyamam yavrucaklaraaa yaaaaaaa ahhh yavrumyaaa bir kere cocuk esirgeme kurumuna gittimmm ah zavallılar bir görseniz nasıl tatlılar ayy suan aglama geldi haa yavrularım yaaa

ülkemizde erkeklik bu güzelim karısını döven dısarı atan ama anaya ablaya hertürlü boyun egen dısarıdaki insanları önde tutan erkek oluyor bizdeee:47::47::47::47::47::47::47:

aynen erkeklik sanıyolar karısını dövmeyi ..bana zaten sen bakmazsan yuvaya veriririm görmek isteyen oraya gider görür dedi bende ben bakamam dedim git nereye ver verirsen dedim farzett ki 6 çocuk doğurdun farzet dedi bana çocuklarını yıkmaya yer arıyo

aynen erkeklik sanıyolar karısını dövmeyi ..bana zaten sen bakmazsan yuvaya veriririm görmek isteyen oraya gider görür dedi bende ben bakamam dedim git nereye ver verirsen dedim farzett ki 6 çocuk doğurdun farzet dedi bana çocuklarını yıkmaya yer arıyo

farzetmekle olmazkiiii ya dogurmussundur ya dogurmamıssındır ama hala cocuklara cok yazık oldugunu düşünüyorum anası belli babası belli babaanesi halası vs var cocuklar yuvadaaa KONTEScigimin dedigi gibi ANALI BABALI YAVRULARA da bakıyor devlet:19::19::19::19:

Eltinin ki tam bi kör cahillik,
Dur biz gecinemiyoz sen adam olmiycan ama ben bi doguruyum belki olursun.

-Uuupppssss!!!!

-Adam olmadin:14:

-Neyse ikinciyi yapayim bu sefer kesin tutacak:27:

-Tuhh ya nerde yanlis yapiyorum:44:

-Tabiii ya erkek, erkek doguruyum kesin benim ÖKÜZ adam olur bu evlilikte kurtulur.

-Eee erkekde dogurduk adam adam olmadi ama dahada hayvanlasti...

-Ne yapalim ben elimden geleni yaptim evliligimi kurtarmaya calistim, olmadi...

-Cocuklarada kim bakarsa baksin, zaten istedigim icin, onlara bakacagim icin dogurmamistim evlilik kurtaricisi adam terbiyecisi olarak gordum.

-Simdi elbet bakan olur ben basimin caresine bakayim."

Demis senin CAHİL eltin. Allah herkese calistirsin kendi kendini yonetsin diye bir beyin vermis oyle saksida cicek niyetine tasiyin diye degil.:47:

Ne olacak simdi o cocuklara yazik degilmi?

Senin durumun da hic parlak degil,
esin super sahane fikirleri siddeti vs vs.
Senin kafayi buyuydu haciydi hocaydi ile bozman,
İlerde bende atarim cocuklari bi kenara diye dolanman hiccccccc normal degil.

biraz önce randevü aldım zaten bakırköy ruh ve sinir hastalıkları bölümünden ayın 11 ine verdiler o zamana kadar tırlatmazsam kafayı giderim inş

önceki konularınıza şöyle bir göz gezdirdim de
babamı aldattı dediğiniz anneniz bir de namaz kılıyormuş
çok şaşırdım aile yapınıza
sizin de kaderiniz midir nedir
bekarken ayrı dengesizlik evliyken ayrı
allah yardımcınız olsun ne diyeyim
ben sizin durumunuzda olan bayanların muhakkak çalışmaları gerektiğini düşünüyorum
hiç bir dayanağınız yok çünkü
ama artık 3 çocukla bu ne kadar mümkün olur bilmiyorum
ama en azından sizin durumunuzda olan yani arkasında ailesi olmayan bayanlar bu durumu örnek alırlar umarım
önce iş sonra eş
hayatta temkinli adımlar atmak zorundasınız
cumburlop dalamazsınız herşeye
malesef

bu çocuklar en kısa zamanda çocuk esirgeme kurumuna verilmeli,şiddet aile tartışmaları kafasnı neşterle çizme teklifi
ailenin gerçekten sorunlaı var ve çocukların bu ortamlarda büyümeleri çok sakıncalı

tüm sayfaları okuyamadım cünkü çok sinirlendim!!
eltiniz haklıyken(tamamen bunu bilemeyiz ama) cocuklarını bırakarak haksız olmus!!
cocukların babalarına ve babaannelerine(!) hiçbirşey diyemiyorum zaten...
ne demek yaa sen mecbur musun kardeşim o cocuklara bakmaya??
eşiniz de nasıl bir dünya anlamak çok güç!!
madem oyle siz eşinizi neşterle çizin sonra kaynananıza gosterin..
psikolojim bozuktu anne bak o kadar bozukki oğlunu ne hale getirdim deyin..
kocanıza da bunu siz teklif edin!!
suc kendinizin degil psikolojinizin olur boylece..
hani kocanız demiş ya sucu benim üstüme atarsın diye o anlamda soyledim!!
heyy alahım nasıl insanlar var su dunyada yaaa..
sinir oldum sinirrrrrrrr....
ne o kaynana ortada gezinsin ben babaanneyim diye
ne o anne gezsin ortada ben anneyim diye...
hele o baba ...iskele babası!!!

arkadaş sen nasıl bir yere düşmüşsün yahu.
kafanı neşterle çizelim anamı kandıralım diye parlak (!) bir fikirle gelen koca.
pazardan domates alırcasına ne olur sanki 3 çocuğa sen bakıver eline yapışmaz ya diyen aile efradı.
sanki onun 3 çocuğuna bakmak zorundasın.
o ısrar edenler otursun kendileri bakıversin o kadar kolaymış ya 6 çocuğa bakmak.
sen kayınvalidene kafanı çizdirmeden ver çocukları.
bahane sunmak zorunda değilsin çocuklara bakmamak için,öyle bir zorunluluğun yok.
çok istiyorsa kocanın kafasına çizik atarsınız.

Son düzenleme:
inan okurken içim daraldı...

hepiniz ayrı sorunlusunuz.şaka mı bu....?

abi kardeş şiddet eğilimli,elti ve siz annelikten yoksun,kayınvalide-görümce çıkarcı...

inan hiç biriniz için üzülmedim.sadece o 6 çocuğa üzüldüm.

hepiniz(sülale boyu) çocuk hariç herşeyi kafanıza takıyorsunuz.kimse bu çocukların geleceğini düşünmüyor.

kimin eli kimin cebinde derdindesiniz.

olanda o yavrulara oluyor :50:

arkadaş sen nasıl bir yere düşmüşsün yahu.
kafanı neşterle çizelim anamı kandıralım diye parlak (!) bir fikirle gelen koca.
pazardan domates alırcasına ne olur sanki 3 çocuğa sen bakıver eline yapışmaz ya diyen aile efradı.
sanki onun 3 çocuğuna bakmak zorundasın.
o ısrar edenler otursun kendileri bakıversin o kadar kolaymış ya 6 çocuğa bakmak.
sen kayınvalidene kafanı çizdirmeden ver çocukları.
bahane sunmak zorunda değilsin çocuklara bakmamak için,öyle bir zorunluluğun yok.
çok istiyorsa kocanın kafasına çizik atarsınız.

arkadaşın kendiside çok normal değil ki?

eşim bana gene şiddet uygularsa giderim ailemin yanına 3 çocuğu atarım başına,abisinin durumuna düşer diyen bir anne(!)

ben ilk defa böyle sülale boyu garip insanlar görüyorum :53:

bu neyin kafası ya ne içmiş bu insanlar...
birinin kocası cinsel şiddet uygular diğer kafasını çizer, ortada 6 tane çocuk... sedece onlara üzülürüm eğer gerçekse!!! büyüdükleri ortama bak...

eger gecmiş sayfaları da okuyabilseydim eger bombardımanlarıma seni de eklerdim konu sahibi anne(!)
bu ne yaa..nasıl insanlarsınız siz?ben de bırakırım abisinin durumuna düşer yorumunu son sayfada bir yorumda okudum..
sizlere sadece oha!! diyorum..sen onların ekmegini yiye yiye onlara mı benzedin nedir???

arkadaşın kendiside çok normal değil ki?

eşim bana gene şiddet uygularsa giderim ailemin yanına 3 çocuğu atarım başına,abisinin durumuna düşer diyen bir anne(!)

ben ilk defa böyle sülale boyu garip insanlar görüyorum :53:

Annelik vasfı yok çünkü bu tip kadınlarda doğur doğur sal sokağa bir şey lounca at babanın babannenin üstüne hangi merhametli bir canlı yavrusunu böyle acımadan bırakıp gidebilir kedi köpek bile terk etmiyor yavrsunu ya. Ben de bu olatda sadece çocuklara üzüldüm onun dışında da kimseye üzülemedim pek kusura bakmayın.

eger gecmiş sayfaları da okuyabilseydim eger bombardımanlarıma seni de eklerdim konu sahibi anne(!)
bu ne yaa..nasıl insanlarsınız siz?ben de bırakırım abisinin durumuna düşer yorumunu son sayfada bir yorumda okudum..
sizlere sadece oha!! diyorum..sen onların ekmegini yiye yiye onlara mı benzedin nedir???

2. sayfada görünce bende çok şaşırdım.kaldıki böyle dememiş olsada psikolojisi hiç normal değil.
eşi ona neşterle başını çizeyim,saralım,,yalan söyleyelim diyor ama kadın hiç tepki vermiyor.normal biri olsa demez mi be adam sen ne dediğinin farkında mısın,kafayı mı yedin,olur mu öyle saçmalık?
hiç tepki vermediği gibi ılımlı bakıyor gibi bir hali var.

Annelik vasfı yok çünkü bu tip kadınlarda doğur doğur sal sokağa bir şey lounca at babanın babannenin üstüne hangi merhametli bir canlı yavrusunu böyle acımadan bırakıp gidebilir kedi köpek bile terk etmiyor yavrsunu ya. Ben de bu olatda sadece çocuklara üzüldüm onun dışında da kimseye üzülemedim pek kusura bakmayın.

aynen.olan o yavrulara oluyor,annelerinin babalarının cahilliklerinin cenemelerini bir ömür çekiyorlar malesef.

Kimse kimsenin anneliğini sorgulama hakkına sahip değil. Herkes önüne bakmalı.

Hiç bir ANNE çocuklarını bırakıp gitmez.
Demekki gücü yoktur, psikolojisi bozuktur, saha sonra aldıracaktır, o an maddi gücü yoktur v.s v.s onlarca neden sayılabilir ve hepsi haklı nedenler.

Üstelik hep çocuklar annelerin yanında götürüldüğü için erkekler babalıklarını unutuyor, hadlerini aşıyorlar.

Bazen kadınlar çok acımasız oluyor.
Bir konuyu değerlendirirken kültürel şartları, maddi olanakları, o kişinin yaşam KABULUNU v.s göz önünde bulundurmalı. Herkesin evi aynı ev değil.
.................
AYRICA her sıkıntılı evlilik bittiğinde doğum kontrol yöntemini sunmak çok saçma..

konuyu sonuna kadar okuyamadım nerelere gitti bilmiyorum ama olay budur iste.inan benim yazacaklarımı yazmışsın.millet oturduğu yerden ahkam kesmiyormu sinir oluyorum hangi kadın bunları yaşamak ister hangi kadın evlatlarını bırakmak ister demekki şartlar bunu gerektirmiş buna mecbur kalmış çocuklarımı bıraktım oh sefam olsun demediği kesin

Back