• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva yıkıldı arada ben kötü oldum

Ahhh ne yazacagimi bilemedim.. BU sayfada bir cok bebegi olsun diye bekleyen ve tedavi gören varken,3 cocuklu bir annenin cocuklarini bir obje gibi birakip gitmesi cok aci.... Konu sahibinde caresizlik sezdim.. Ne yapacagini bilmiyor bir durumda, 6 cocuka bakmak kolay olmasa gerek... Konu sahibi eltini aramalisin ve cocuklarin durumu hic normal degil...Eger anlattiklarin dogruysa :50::50::50:Böyle istemeyen bir evde anne ve babanin terkettigi yerde yasamaktansa cocuk esirgeme kurumunda olmalari daha iyi...

konuyu sonuna kadar okuyamadım nerelere gitti bilmiyorum ama olay budur iste.inan benim yazacaklarımı yazmışsın.millet oturduğu yerden ahkam kesmiyormu sinir oluyorum hangi kadın bunları yaşamak ister hangi kadın evlatlarını bırakmak ister demekki şartlar bunu gerektirmiş buna mecbur kalmış çocuklarımı bıraktım oh sefam olsun demediği kesin

ben size katılamıyorum maalesef...
benim annem de cok zor günler gecirmiş ben cok kucukken hatta bebekken..
evi terketmiş ama yalnız degil..beni de yanına alarak...
10 çocugu olsa da alırdı eminim..
kaldı ki eltisi ailesinin yanına gitmiş çok da caresiz bir insan degil demekki..
ayrıca birini sana birini ona bırakırım büyütürsünüz gibi laflar ne demek?
eltin senin cocuguna bakmak zorunda degil...
bu lafı eden biri bencildir bence..
ya da annelik duygusunu tatmamış hissiz biri...

tüm sayfaları okuyamadım cünkü çok sinirlendim!!
eltiniz haklıyken(tamamen bunu bilemeyiz ama) cocuklarını bırakarak haksız olmus!!
cocukların babalarına ve babaannelerine(!) hiçbirşey diyemiyorum zaten...
ne demek yaa sen mecbur musun kardeşim o cocuklara bakmaya??
eşiniz de nasıl bir dünya anlamak çok güç!!
madem oyle siz eşinizi neşterle çizin sonra kaynananıza gosterin..
psikolojim bozuktu anne bak o kadar bozukki oğlunu ne hale getirdim deyin..
kocanıza da bunu siz teklif edin!!
suc kendinizin degil psikolojinizin olur boylece..
hani kocanız demiş ya sucu benim üstüme atarsın diye o anlamda soyledim!!
heyy alahım nasıl insanlar var su dunyada yaaa..
sinir oldum sinirrrrrrrr....
ne o kaynana ortada gezinsin ben babaanneyim diye
ne o anne gezsin ortada ben anneyim diye...
hele o baba ...iskele babası!!!

beğen butonuna basmak isterdim ama haksızlık olur diye düşündüm
beğenmedim bayıldım yorumunuza

kötü olursan ol kardeşi bile bakmaya tenezzül etmiyor da sen mi bakıcaksın... madem birkaç günlüğüne bile bakmıyorsun diye laf ediyorlardı kardeşinin çücuklarına baksaydı görümce hiççç istifine bozma cnmmm... ben 3 çocuğa bakamıyorum yeri geliyor kendi doğurduklarıma bakıp niye biranda yaptım diyorum bir 3 çocuk daha mı aman diim 3 gün bile olsa olmaz... de ve birdaha bu şekilde kabul etme dile kolay o yaşlar tam çocukların delirme çağı kim olsa kaldıramaz taviz verme çünkü o çocuklara kaynanan falan bakamaz çünkü bu yaştan sonra 3 küçük çocuka bakacak gücü kuvveti yoktur :19: bu yüzden delir hatta eğer bu sebepten gelecekseniz evimin yolunu unutun ben bakmam o çocuklara de kesin konuş çünkü bir iki günlük birşey değil ki bu bunun sonrası da var bu yüzden siz kesin tavırlı olmadığınız sürece o çocuklar daha çok size kalır kaynana hastalanır görümce işi çıkar sana kalır kesin olmalısın.... :20:

buarada çocuklara çok acıdım yha:14::14::14::14: hele annelerine yazık günah Yarabbim ona dayanma gücü versin, sabır diliyorum... nasıl üzülüyordur kim bilir şimdi çocuklar için ama 3 çocukda az değil ki ailesi kabullenmemişdir kesin... Allah sabır versin... çocuklara da :14::14::14::14:

nasıl bir ailedir bu yahu anladığım kadarıyla sizde şiddet göre göre normal geliyor heralde artık olağan bir şey gibi konuşuyosunuz. geçen hafta eşim şiddet uygulamıştı buhaftada çocuklar için neşterlen çizim falan ve sizde bunu düşünmeye almışsınız yapmayın gözünüzü sevim ya bu ne böyle sapkınlıktır.. şideetin azı çoğu olmaz asla böyle bişeyi kabul etmeyin... gerçekten böyle şeyler okudukça üzülüyorum en fazlada o çocuklara nekadar yaramaz olsalarda çocuk işte iki arada bir derede kalmış çocuklar ne ana ne baba var başlarında... szide cinnet geçirip çocuklara bi şey yapmadan bi çözüm bulun derim... 6 çocuk gereçkten zordur az çok tahmin etmeye çalışyorum..

ben konuyu bırakıp eltiye yüklenilmesini anlamıyorum.... hayır mantıklı mı kadının vicdansız olması... kadına neler yapmış gitmemiş belli ki ailesi destek değil ailede hiçbir şey ne bilim umut falan görememiş belli ki, görseydi onca dayağa hakerete kim katlanır hele birde erkek olursa düzelir diye düşünmüş demek ki adamın takıntısı var kadında çaresizlikte çare aramış o da olmamış ki bazı aileler kızlarına yardımcı olmayıp sonunda pes edip çocuğunu bırakıpda gel ozaman diyebiliyor acı ama gerçek ve ben buna 2 kere şahit oldum ailesi ben seni tek gönderdim sen pislik diye geri dönüyorsun birde bebeklerini mi geitiriyorsun gelirsen tek gelebilirsin diyebiliyor... var yani böyle aileler ki hiçbir kadının çocuklarını keyfen bırakabileceğine inanmıyorum istisnalar hariç ama bu kadar acıya katlanmış biri sanmıyorum yani........

hiç bir anne çocuğunu bırakıp gitmez 3 çocuktan vazgeçecek kadar ne büyük acı çekmiş ki onlardan vazgeçip gitmiş annesi ve ailesi kabul etse zaten götürürdü çalışcam para kazanıp çocukların velayetini alcam dedi tabi artık geri verirlerse ..kadın çok güzel ama şansı kötüyse napsın off ben şimdi buraya ya yazamayacağım ne kadar işkence gördüğünü ben bile giderken gitme dedim ben artık son kararımı verdim seni mi dinlicem ben çekiyorum sizin haberiniz yok dedi .

bir saat önce çocukları parka götürüyodum eşim benden soğuk su istedi bende soğuk su kalmamış dedim niye yok laann niye yokkk lan diyerek bağırdı ne bağırıyosun yok işte dedim niye koymadın lann diye bağırdı bende çocuklardan kafamı kaldı dedim bağırdım ne bağırıyosun odadan çıkda git dedi bana bende siz alışmışınız iki kardeş geçimsizin tekiysiniz dedim ne diyon lann suss suss dedi bende bağırdım noluyo bir soğuk su yok diye böyle bağırman mı lazım dedim yine bana şiddet uygula kafama vurucaktı bende elimi kapadım şimdi elimin üstü yumurta gibi şişti morarmaya başladı akşam annesi gelirsede dicem senin oğun zaten bana şiddet uyguluyo her yanımı acıtıyo daha mükafat olarakda kardeşinin çocuklarınamı bakacam derim hiç bir zaman bakmam evinede gitmem ne o görümcenin ne de sapık kardeşinin dedim ...

hiç bir anne çocuğunu bırakıp gitmez 3 çocuktan vazgeçecek kadar ne büyük acı çekmiş ki onlardan vazgeçip gitmiş annesi ve ailesi kabul etse zaten götürürdü çalışcam para kazanıp çocukların velayetini alcam dedi tabi artık geri verirlerse ..kadın çok güzel ama şansı kötüyse napsın off ben şimdi buraya ya yazamayacağım ne kadar işkence gördüğünü ben bile giderken gitme dedim ben artık son kararımı verdim seni mi dinlicem ben çekiyorum sizin haberiniz yok dedi .

kadında haklı ya biz bile çektiklerini okuyunca yazık dedik ne biliyim hatta kendimi onun yerine koydum tüylerim diken diken oldu :14: valla böyle de öylede çekiyordu kadın bence kadına yüklenilmesi burada yanlış neyseki kadın okumuyor bunları :34: yazık yani işkence çek cinsel işkencede çek ne bilim çekilir gibi değil kadın ne yapsın, demekki ailesi sagip çıkmadı kadında en azından çocuk hasreti çekmeyi istedi bence de doğru olan bu enazından kendine daha kolay yol çizebilir koca evinde dayaktan stresten akli dengesini kaybetseydi daha mı iyiydi .... :19::19::19::19::19:
bence eltiniz sizi arasada birşey demeyin bakımı biraz sorun olsada çocukların gayet iyi deyin gerçekten yaşadıkları kolay değil :20: ve onun bu dönemi atlatıp toparlanması için desteğe ihtiyacı var... destek dedim diye bana sakın kızmayın destekten kastım iyi ki gittin bi daha dönme iyi yaptın demeyin ama ara bulmaya da çalışmayın kadında insan ve ona da yazık günah :19: o da can yani... çocuklar öyle yada böyle yolunu bulurlar kimse tutupda onlara işkence edeceğini sanmıyorum ama kadın kalsaydı psikolojik sorunlardan hem kendine hem çocuklara işkence etme ihtimali kaçınılmaz bile.... bence eltinizi üzecek birşey demeyin ve buradaki birkaç kişinin lafıyla sakınn telefon filan etmeyin zaten alma ihtimali olsa alırdı :34: onun acısı kendisine yeter birde siz yaralamayın... hatta sizi ararsa çocuklarının bakacak problemi dışında problem olmadığını sağlıklarının yerinde olduğunu onları merak etmemesini onlara yağpacağı iyiliğin kendisini toparlamak olduğunu söyleyin :34: ayrıca onu aramanız bana göre bencillik ötesi olur :19: kadın neler çekmiş gitmiş birde dahada yaralayın sizde kadnsınız halini anlamaya çalışmanız lazm diye düşünüyorum

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR.........

kardeşimin çocuklarına bakmayada mecburrsun dedi bağırdı anladım ben bunlar kendilerine hizmetçi arıyolar kaynımda acele çocuk bakıcısı arıyomuş kayınvalidem benim halımmı var ben tek bakamam ben başlarında dururum bakıcıda baksın demiş bakın rahatlığına kadının ohhh

kadında haklı ya biz bile çektiklerini okuyunca yazık dedik ne biliyim hatta kendimi onun yerine koydum tüylerim diken diken oldu :14: valla böyle de öylede çekiyordu kadın bence kadına yüklenilmesi burada yanlış neyseki kadın okumuyor bunları :34: yazık yani işkence çek cinsel işkencede çek ne bilim çekilir gibi değil kadın ne yapsın, demekki ailesi sagip çıkmadı kadında en azından çocuk hasreti çekmeyi istedi bence de doğru olan bu enazından kendine daha kolay yol çizebilir koca evinde dayaktan stresten akli dengesini kaybetseydi daha mı iyiydi .... :19::19::19::19::19:
bence eltiniz sizi arasada birşey demeyin bakımı biraz sorun olsada çocukların gayet iyi deyin gerçekten yaşadıkları kolay değil :20: ve onun bu dönemi atlatıp toparlanması için desteğe ihtiyacı var... destek dedim diye bana sakın kızmayın destekten kastım iyi ki gittin bi daha dönme iyi yaptın demeyin ama ara bulmaya da çalışmayın kadında insan ve ona da yazık günah :19: o da can yani... çocuklar öyle yada böyle yolunu bulurlar kimse tutupda onlara işkence edeceğini sanmıyorum ama kadın kalsaydı psikolojik sorunlardan hem kendine hem çocuklara işkence etme ihtimali kaçınılmaz bile.... bence eltinizi üzecek birşey demeyin ve buradaki birkaç kişinin lafıyla sakınn telefon filan etmeyin zaten alma ihtimali olsa alırdı :34: onun acısı kendisine yeter birde siz yaralamayın... hatta sizi ararsa çocuklarının bakacak problemi dışında problem olmadığını sağlıklarının yerinde olduğunu onları merak etmemesini onlara yağpacağı iyiliğin kendisini toparlamak olduğunu söyleyin :34: ayrıca onu aramanız bana göre bencillik ötesi olur :19: kadın neler çekmiş gitmiş birde dahada yaralayın sizde kadnsınız halini anlamaya çalışmanız lazm diye düşünüyorum

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR.........
çok haklısınız yazdıklarınız tam anlamıyla der kelimesi doğru ama kimse anlamıyor işte hemen savunmaya geçiyorlar neden bıraktı gitti diye şimdi o uyuyabiliyormu ki sanmıyorum hergünü acı içinde geçecek belkide pişmanlık bile sezecek ama olanlar oldu gelse bile ki gelmicekti araları asla düzelecek gibi değilki evlilik süresinde defalarca gitti küs baba evine hep geri geldi hiç düzelmediler dahada kötüye gitti bu defa kesin karar verdi gitti

kardeşimin çocuklarına bakmayada mecburrsun dedi bağırdı anladım ben bunlar kendilerine hizmetçi arıyolar kaynımda acele çocuk bakıcısı arıyomuş kayınvalidem benim halımmı var ben tek bakamam ben başlarında dururum bakıcıda baksın demiş bakın rahatlığına kadının ohhh

bu erkekler niye böyle ya niye mecburmuşsun hiçte değilsin seninde varmış zaten 3 tane 6 çocuk bir evde bakılırmı otursun kendi baksın ozaman yeğenlerine kayının bekıcı arıyormuş ama baktırcak durumu varmı borcu var diyorsun oda para ister:50:

bu erkekler niye böyle ya niye mecburmuşsun hiçte değilsin seninde varmış zaten 3 tane 6 çocuk bir evde bakılırmı otursun kendi baksın ozaman yeğenlerine kayının bekıcı arıyormuş ama baktırcak durumu varmı borcu var diyorsun oda para ister:50:

benim akıllı kocam verir kazandığını kardeşimin borcu var deyip veriyo 6 milyar verdi hala alamadı

evlendim evleneli 3 tane araba aldık üçünüde kardeşlerine hediye gönderdi parasını ne zaman öderseniz ödeyin dedi onlarda peynir parası etti verdiler ama benimki, hala veriyo o yüzden hala kiradayım onlarsa bizden aldıkları arabayı 1 hafta sonra peşin parayla 4 milyar kar ettiler daha iyi araba aldılar buna göndermediler öyle öyle ev sahibi oldular biz hala kiradayız

evlendim evleneli 3 tane araba aldık üçünüde kardeşlerine hediye gönderdi parasını ne zaman öderseniz ödeyin dedi onlarda peynir parası etti verdiler ama benimki, hala veriyo o yüzden hala kiradayım onlarsa bizden aldıkları arabayı 1 hafta sonra peşin parayla 4 milyar kar ettiler daha iyi araba aldılar buna göndermediler öyle öyle ev sahibi oldular biz hala kiradayız

esinizden bir bardak su icin bile siddet görürken, akliniza gelen sey bu mu oldu?

siz basiniza fazla darbe almissiniz sanirim...

senin diğer konududa okumuştum bakınca hatırladım...
gerçekten Allah yardımcın olsun ..
kendi ailen bi dert, eşinin ailesi bi dert,kocan bi dert...

yaa kusuruma bakma,

İnanamadım, belki haddim olmadan uyduruk dedim ama inan aklın ,beynim kabullenemedi,herşey normal dışı geldi,kocan iyi mi senin? nasıl öyle saçma bir teklif sunar?yok kafanı kırayım da, psikolojim bozuldu deyiver.Arkadaşım sen nasıl görüyorsun bilmiyorum ama orda yaşadığın hiçbirşey normal değil,sen de bu durumda iyi olamazsın,bir çözüm bul,bişey yap.

Back