kadında haklı ya biz bile çektiklerini okuyunca yazık dedik ne biliyim hatta kendimi onun yerine koydum tüylerim diken diken oldu
valla böyle de öylede çekiyordu kadın bence kadına yüklenilmesi burada yanlış neyseki kadın okumuyor bunları
yazık yani işkence çek cinsel işkencede çek ne bilim çekilir gibi değil kadın ne yapsın, demekki ailesi sagip çıkmadı kadında en azından çocuk hasreti çekmeyi istedi bence de doğru olan bu enazından kendine daha kolay yol çizebilir koca evinde dayaktan stresten akli dengesini kaybetseydi daha mı iyiydi ....
bence eltiniz sizi arasada birşey demeyin bakımı biraz sorun olsada çocukların gayet iyi deyin gerçekten yaşadıkları kolay değil
ve onun bu dönemi atlatıp toparlanması için desteğe ihtiyacı var... destek dedim diye bana sakın kızmayın destekten kastım iyi ki gittin bi daha dönme iyi yaptın demeyin ama ara bulmaya da çalışmayın kadında insan ve ona da yazık günah
o da can yani... çocuklar öyle yada böyle yolunu bulurlar kimse tutupda onlara işkence edeceğini sanmıyorum ama kadın kalsaydı psikolojik sorunlardan hem kendine hem çocuklara işkence etme ihtimali kaçınılmaz bile.... bence eltinizi üzecek birşey demeyin ve buradaki birkaç kişinin lafıyla sakınn telefon filan etmeyin zaten alma ihtimali olsa alırdı
onun acısı kendisine yeter birde siz yaralamayın... hatta sizi ararsa çocuklarının bakacak problemi dışında problem olmadığını sağlıklarının yerinde olduğunu onları merak etmemesini onlara yağpacağı iyiliğin kendisini toparlamak olduğunu söyleyin
ayrıca onu aramanız bana göre bencillik ötesi olur
kadın neler çekmiş gitmiş birde dahada yaralayın sizde kadnsınız halini anlamaya çalışmanız lazm diye düşünüyorum
ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR.........