NEYYYY. Bİ ANDA BÖYLE OLDUM .:1shok::1shok::teytey:3 haziran 70 dk.
4 haziran ilk defa yürüyemedim kızlar üzgünüm misafirim vardı yemekli
5 haziran 70 dk
bu arada hamileyiiiimmmmkaydirigubbakcemile2delikafadulden:sm_cool:
HOŞ GELDİN ÇOKO opuyorumnanaktanselam kızlar beni de aranıza alır mısınız...
ben geçen haftadan beri hergün istisnasız 45 dk yürüyor, üstüne plates yapıyorum...
1. haziran 45 yürüyüş ve 40 dk plates
2. haziran 45,yürüyüş ve 40 dk plates
3. haziran 45,yürüyüş ve 40 dk plates
4. haziran 45 yürüyüş ve 40 dk plates
HOŞ GELDİN ÇOKO opuyorumnanaktan
CANIM HERGÜN AYNI SAAT YAPMA VUCUD ALIŞIR.. TEPKİ VERMEZ Bİ SÜRE SONRA ... YADA HAFTA SONLARI DİNLEN YADA PİLATESE ARA VER HAFTA SONLARI .a.s.
ne demek hoş geldin özlem .....kaydirigubbakcemile5bende katılabılırmıyım aranıza eger kabul edersenız hemen yarın yuruyuse baslıcam
ne demek hoş geldin özlem .....kaydirigubbakcemile5
6. haziran .... YOKK..
7. haziran .....110 DK yürüdüm ..+30 dk pilates ..
buyrunnnnnnnnngamzelim benim diyet serüvenim uzun canım 2 senedir diyet guruplarındayım 6. takımda . ama her zaman diyette deyilim tabi .. ama sindire sindire verdim ben öylede vermeye devam ediyorum ....
yaprtıgım diyet deyil aslında (montignac.) sağlıklı beslenme canım ....öyle belli bir listede yok ...a.s
sadece yüryüşle belki ilk aylarda kilo verirlir ama sonrasında diyet olmadan ben veremem çokom .:umursamaz:selam canım....kilo takip çizelgene baktımda ne güzel kilo vermişsinkaydirigubbakcemile2...ne kadar zamanda verdin kilolarını...diyet de yaptın mı...yoksa sadece yürüyüş mü yaptın....
ben de birazdan walk at home la yürüyeceğimhihoyyyt...
buyrunnnnnnnnn
sadece yüryüşle belki ilk aylarda kilo verirlir ama sonrasında diyet olmadan ben veremem çokom .:umursamaz:
evet açık havada yürüyorum .. bandım yok evde ...ama çok iyi vermişsin canım...darısı bize....hiç gitmeyecek gibi geliyor kilolar....sen açık havada mı yürüyüş yapıyorsun
ben evde yürüyorum...
bugün 60 dk yürüdüm....birazdan plates yapacağımkaydirigubbakcemile2...
ne demek hoş geldin özlem .....kaydirigubbakcemile5
6. haziran .... YOKK..
7. haziran .....110 DK yürüdüm ..+30 dk pilates ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?