• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

26 mayıs.....150 dk .
27.mayıs ....240 dk .ohaoldumsmile
28 mayıs .....40 dk .:utangac:
29 mayıs .....60 dk .
30 mayıs .....60 dk .
31 mayıs..... 65 dk .yürüdüm ...opuyorumnanaktan
bu ayıda devirdik kıslar .. darısı haziran ayına ama havalar çok sıcak .bilmiyorumkismile

ben burdayım..a.s.
30 mayıs 70 dk.(20 dksı koşuydu)
31 mayıs 120 dk.(30 dksı koşuydu)
1 haziran 70 dk yürüyüş...

hepimize kolay geleee...
kızlar ben takıldım kaldım bu 72 rakamına yaa delirmek üzereyim bana moral verin nooolluurrrr....-tatlicadiarzu-
:1hug:canım bir iki günlügüne yeme şeklini degiştir proteine agırlıkver bol su iç degişik yapmadıgın sporlar dene bi kaçgün bakyerimseniben

hoş geldin evet canım .

1 mayıs. 60 dk ....

a.s.

2. mayıs...60 dk.
3. mayıs..150 dk..
4. mayıs...180 dk ..
5. mayıs....155 dk ..
.....

burdayız canım zaten sen ben ve taylorum yürüyoruz .:umursamaz:
akrebimde yok ortada . çokmu yogun aceba ya ..opuyorumnanaktan
geçen ayın derceleride yok ..:delphin:

6. mayıs ...80 dk ...
7.mayıs....80 dk ...
8. mayıs ...60 dk ..
9. mayıs ...30 dk ..yürüdüm ..kaydirigubbakcemile5

olabilir taylorum geçen aykı sonuöda belli deyil ama olsun buraya zazınca teşvik ediyoruz yürümeye kendimizi ..sositososito

10 mayıs ....60 dk .yürüdüm .
11 mayıs...90 dk yürüdüm .a.s.

hoş geldin aramıza ....kaydirigubbakcemile2

12 mayıs....120 dk .yürüdüm ....hihoyyyt

:olmaz:HAP ıŞı CISGÜZELıM GELSENE SANA TAVSıYELERıMıZ OLUR ..:1hug:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-655.html..

13 MAYIS....45.+60 DK.= 105 DK YÜRÜDÜM ...zemuszemus
14 mayıs...45.+60+30dk= 135 dk yürüdüm ...hihoyyyt

kıslar burdayım pc bozuktu ondan bir süre yazamadım ..
ya deyilse yürüyorum yakında bağdata varırım herhalde...:roflol::roflol:

15 mayıs....45 +20 =65 dk
16 mayıs...60 dk...
17 mayıs..120 +30=150 dk ...... ayrıca 30 dk pilates 30 dk da ayrobik yapmışım ogün .kafamçokkarıştı
18 mayıs....180 dk ...akannehir
19 .mayıs...60 dk ...
20 mayıs...60 dk ....20 dk pilates...
21. mayıs ..180 dk ....hihoyyyt
22 mayıs ....70 dk ..
23 mayıs.... YOKKK...:mymeka:

ŞUNUDA BALıRTEYıM BENıM KOŞU BANDIM YOK DIŞARDA YÜRÜYORUM ....
genelde sabahları ama dışarda işim oldugunda mumkün oldugunca taşıt deyilde bacaklarımı kulanıyorum .kaydirigubbakcemile3
öyle vitrin gezer gibide sanmayın ha ..kaydirigubbakcemile5

24 mayıs...80 + 20 = 100dk yürüdüm ...

ho geldin nazlım ...
canım eskisi gibi günlük ne kadar yürüdügünü not düşüyorsun ay başında aylık hesaplanıyor .opuyorumnanaktan

25 mayıs.70 dk + 35 dk.=105 dk yürüdümopuyorumnanaktan

ayrıca 20 dk da pilates yaptım .kaydirigubbakcemile2

26 mayıs.....150 dk .
27.mayıs ....240 dk .ohaoldumsmile
28 mayıs .....40 dk .:utangac:
29 mayıs .....60 dk .
30 mayıs .....60 dk .
31 mayıs..... 65 dk .yürüdüm ...opuyorumnanaktan
bu ayıda devirdik kıslar .. darısı haziran ayına ama havalar çok sıcak .bilmiyorumkismile
kıslar bu ayki yürüyüşlerimi bir mesajda topladım ...hesap açısından kolay olsun diye aynı şeyi sizlerde yaparsanız bu ayın hesabını yapalım .opuyorumnanaktan

:1hug:canım bir iki günlügüne yeme şeklini degiştir proteine agırlıkver bol su iç degişik yapmadıgın sporlar dene bi kaçgün bakyerimseniben

hmm olabilir yoğurt yiyorum salata yerine daha çok bu aralar umarım farkeder..sabahları da uyumuyorum artık 7 dedin mi ayaktayım bi de erken kalkarak deneyelim bakalım..yanlız regl tarihim de yaklaşıyo sanırım onun da etkisi var...kafamçokkarıştı

bu arada 2 haziran 70 dk :lepi:
mesajları toplamaya gidiyorum kızlar hesaplamayla kimin en çok yürüdüğü mü ortaya çıkacak bilmiyodum hiç:)))ii bakalım tatlı tatlı rekabet edelim...:lepi::enbuyukkk::teytey:

1 Mayıs: 60 dakika

3 Mayıs: 60 dakika

5 Mayıs: 60 dakika

7 Mayıs: 60 dakika (ara sıra koşarak)
8 Mayıs: 60 dakika

11 Mayıs: 60 dakika

18 Mayıs: 45 dakika
19 Mayıs: 80 dakika

22 Mayıs: 55 dakika

24 Mayıs: 80 dakika

28 Mayıs: 40 dakika

Ben de yukarıya kopyaladım kızlar. 31 günde sadece 11 gün yürümüşüm. Haziran'da çok daha fazla yürürüm inşallah.

Selam bayanlar.. Ben de aranıza yeni katılıyorum. Düzenli yürüyüşlerle sağlıklı olarak güzel güzel veririz dilerim şu kiloları. :lepi:

Ben tüp bebekle bebek sahibi oldum ve hamileliğimde aşırı kilo aldım. 99 kilo ile doğum girmiştim. Doğumdan hemen sonra 90 idim. 6 ay geçti şimdi 80 kiloyum. Amacım ideal kilom olan 52 kiloya inmek. Geçen haftadan beri yürüyorum. Evde koşu bandım var ve onda yürüyorum. Aynı zamanda yediklerime de özen gösteriyorum. opuyorumnanaktan

01 Haziran 45 dk

02 Haziran 45 dk

03 Haziran 45 dk

Herkese bu yolda başarılar. kaydirigubbakcemile5

yaa bende katılmak istiyorum aranıza böylelikle daha çok hırsa gelir yürürürüm.

03.06.2010 tarihi itibariyle başlangıç sayıyorum

03.06.2010 : 65dk

Hayırlı olsun arkadaşım. Ben de yeni katıldım. ınşallah sıkılmayız düzenli yürürüz ve azimle veririz kiloları. Bol şans. :lepi:

Hayırlı olsun arkadaşım. Ben de yeni katıldım. İnşallah sıkılmayız düzenli yürürüz ve azimle veririz kiloları. Bol şans. :lepi:

Saol arkadaşım senin içinde hayırlı olsun.Evet inş.hepberaber yürürüz sıkılmadan ve veririz kilolarımızı..kaydirigubbakcemile5

aaa çiçek bi sen eksiktin tam olduk şimdik ....:roflol::roflol::roflol:Şeniz
Hayırlı olsun arkadaşım. Ben de yeni katıldım. İnşallah sıkılmayız düzenli yürürüz ve azimle veririz kiloları. Bol şans. :lepi:
nozzocum başvuru topiginde yazını gördüm kıslara sordum yer varsa bakalım sana .opuyorumnanaktan

aaa çiçek bi sen eksiktin tam olduk şimdik ....:roflol::roflol::roflol:Şeniz

nozzocum başvuru topiginde yazını gördüm kıslara sordum yer varsa bakalım sana .opuyorumnanaktan

aşk olsun ablaya :1:
bir baktımki sende buraya takılıyormuşsun geliyim de azıcık motive olıyım dedim maş.burda senin hızına kimse yetişemiyor ya.çok yürüyorsun abla hiç yorgun düşmüyormu vucudun :kedi:

aşk olsun ablaya :1:
bir baktımki sende buraya takılıyormuşsun geliyim de azıcık motive olıyım dedim maş.burda senin hızına kimse yetişemiyor ya.çok yürüyorsun abla hiç yorgun düşmüyormu vucudun :kedi:
tam tersi yürüdükçe açılıyorum çiçekim ...:lepi:

3 haziran 70 dk.
4 haziran ilk defa yürüyemedim kızlar üzgünüm misafirim vardı yemekli
5 haziran 70 dk

bu arada hamileyiiiimmmm:emir_bebek:kaydirigubbakcemile2delikafadulden:sm_cool:

selam kızlar beni de aranıza alır mısınız...

ben geçen haftadan beri hergün istisnasız 45 dk yürüyor, üstüne plates yapıyorum...

1. haziran 45 yürüyüş ve 40 dk plates
2. haziran 45,yürüyüş ve 40 dk plates
3. haziran 45,yürüyüş ve 40 dk plates
4. haziran 45 yürüyüş ve 40 dk plates

Back